برنامه‌های وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی برای مسکن، سازوکار تأمین منبع مالی مشخصی ندارد

تبلیغات بنری


الیوسفی در مخالفت با طرح های پیشنهادی وزیر راه و شهرسازی:

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در خصوص وام های فرسوده نساجی و مسکن طرحی ارائه کرد اما مشخص نکردند که منبع از کجا تامین شود. در طرح افزایش عرضه مسکن که در این برنامه ذکر شد، تنها اعلام کردند که در صورت عدم توانایی بانک ها در بازپرداخت وام، وام مسکن اعطا می شود.

یورنا مجتبی الیوسفی عصر امروز (دوشنبه 8 مردادماه) در جلسه علنی شورای اسلامی در مخالفت با کلیات طرح پیشنهادی وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: امروز وزارتخانه ای با 30 درصد ناخالص داخلی کشور تصمیم می گیریم. محصولی که در اختیار دارد و تصمیم ما را وزیر برای 6.5 میلیون خانوار مستاجر تعیین می کند، منتظرند ببینند مجلس در حوزه قانون گذاری و وزیر راه و شهرسازی در حوزه اجرا چه تصمیمی خواهند گرفت. .

وی افزود: در شرایطی که وزیر پیشنهادی اقتصاد اشاره می کند که نمی توانم وام مسکن بدهم، باید به فکر بازنشستگان، رزمندگان و ایثارگرانی باشیم که در تامین مسکن خود کوتاهی کرده اند و در این راه باید راهی را طی کنیم که دنیا گرفته است. من می خواهم زمین های کشاورزی درجه یک و دو مربوط به امنیت غذایی این کشور را برای ساخت و ساز اختصاص دهم. اما ایران تحت حکومت اسلامی 166 میلیون هکتار زمین دارد که حدود 17 میلیون آن را زمین های کشاورزی تشکیل می دهد. ما در یک میلیون هکتار از آن زندگی می کنیم.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم ادامه داد: با این انتصاب از 166 میلیون هکتار مذکور تنها در 20 میلیون هکتار سکونت داریم که شامل اراضی کشاورزی، شهرها و روستاها می شود. ما نمی گوییم استفاده از زمین کشاورزی برای ساخت و ساز است، اما فردا باید برای آن روستایی که برای آن خانه و شغل در شهر نساختیم و در زمین روستایش باقی مانده و اجازه نمی دهیم جواب بدهیم. یک هکتار زمین غیر زراعی به ملک خود اضافه کند.

یوسفی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را زنان این سرزمین تشکیل می دهند و در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و المپیک به خود می بالند، تصریح کرد: به حضور زنان در جامعه افتخار می کنیم. و در مدیریت پست ها و وزارتخانه ها، و بحث در ارزیابی ما از وزرای پیشنهادی اساساً جنسیت نیست، بلکه کارایی آنهاست. مفتخرم که وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی یکی از باتجربه ترین و باصفاترین مدیران وزارت راه و شهرسازی است اما از 25 معاونت و سازمان در این وزارتخانه، خانم صدیق تنها یک نفر را مدیریت کرده است. معاون رئیس جمهور، یعنی فقط یک بیست و پنجم او.

وی افزود: در طول سه سال مدیریت شهید رئیسی 58 هزار هکتار به زمین های ما اضافه شد که تنها 18 هزار هکتار از این میزان در دو سال مدیریت خانم صادق در دولت آقای رئیسی و 40 هزار هکتار آن رخ داد. در یک سال مدیریتش

نماینده مردم اهواز در مجلس دوازدهم با اشاره به مسئولیت وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در شهرداری تهران و برنامه‌های وی در خصوص تراکم جمعیت در هکتار، گفت: در دنیا فقط شهر دهلی نو دارای تراکم جمعیت 200 نفر یا بیشتر در هکتار. در تهران این عدد 150 و در بافت فرسوده تهران 500 نفر در هکتار است. وزیر راه و شهرسازی در برنامه ای که ارائه کرد طرحی را برای وام های فرسوده نساجی و مسکن پیشنهاد کرد که منبع آن را مشخص نکردند. در طرح افزایش عرضه مسکن که در این برنامه ذکر شد، تنها اعلام کردند که در صورت عدم توانایی بانک ها در بازپرداخت وام، وام مسکن اعطا می شود.

یوسفی گفت: در حوزه راه به وزیر راه و شهرسازی تعیین تکلیف کرده ایم در حال حاضر طول راه های اصلی و فرعی کشور حدود 230 هزار کیلومتر است و تنها 30 هزار کیلومتر آن راه شریانی است. امروز اگر بخواهیم این منابع را حفظ کنیم به 200 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز داریم در حالی که تمام پولی که سال گذشته با کمک مجلس به وزیر راه و شهرسازی داده شد 20 هزار میلیارد تومان بود. من از وزیر پیشنهادی نمی‌خواهم، بلکه می‌خواهم به ما بگوید این منابع از کجا آمده‌اند.

وی افزود: به ما می گویند قرار است این منابع از تهاتر نفت تامین شود در حالی که مجمع تشخیص مصلحت نظام تهاتر را از بودجه حذف کرده است. روش چیست؟ ما در حال حاضر 20 هزار قربانی جاده ای و 478 نقطه حادثه خیز در کشور داریم، پس چگونه می توانیم 15 هزار میلیارد تومان پول را رفع کنیم.

نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به طرح های پیشنهادی وزیر راه و شهرسازی در حوزه ریلی و صنعت هوانوردی، آنها را غیرقابل اجرا یا گران قیمت دانست و گفت: همانطور که در ابتدا گفتم مخالفت من در این سمت است. مخالف جنسیت نیست، بلکه با کارایی است.

یوسفی در پایان تصریح کرد: اثربخشی حلقه مفقوده ما رای دادن به وزرای پیشنهادی است که بعدا مردم را دچار مشکل می کند.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا