سند چشمانداز و سیاستهای کلی نظام کاملا از نظر علمی و مدیریتی قابل دفاع هستند/دولت آمادگی دارد مسائل مربوط به خبرنگاران را در قالب لایحهای تنظیم و پیگیری نماید
رئیس جمهور در دیدار با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار با اشاره به تاکیدات خود در ستادهای انتخاباتی و مناظرات بر اهمیت اجرای سیاست های عمومی و اسناد نظام گفت: سیاست کلی و سند چشم انداز کشور این بود. بر اساس کار کارشناسان تدوین شده است و در زمان اجرا چنین نیست. یک چشم انداز نتیجه بینش و آرزوی ماست و همه ما می خواهیم به اهداف آن دست یابیم.
یورنا- مسعود پزشکیان رئیس جمهور در دیدار با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با اشاره به بحث مطرح شده در این جلسه از سوی برخی اصحاب رسانه مبنی بر ضعف اقتدار رسانه های داخلی، گفت: علت و ریشه این امر چیست. مشکل، عملکرد ماست و ربطی به فرازمینی ها ندارد. اگر رسانه ما مراقب حفظ اعتماد عمومی و افکار عمومی و انتشار اخبار جعلی نباشد، اقتدار آن ضعیف می شود.
رئیس جمهور انتشار اخبار نادرست و سپس ارائه تحلیل ها و اخبار بر اساس آن اخبار نادرست اولیه را یکی دیگر از مشکلات حوزه اطلاع رسانی برشمرد و افزود: به نقل از ما می خواستیم با اعضای کمیته نشست خبری برگزار کنیم. . رسانه ها و پس از آن که چنین اتفاقی نیفتاد، به ما انتقاد کردند که چرا به قول شما عمل نکرده ایم، در حالی که چنین قولی نداده بودیم.
وی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر زمان زیادی برای تعیین تکلیف دولت چهاردهم صرف شده است، گفت: بنیاد ما بر همین وعده تشکیل دولت وحدت ملی توانمند از مردم بوده و هست. هر جناح و گروهی در دولت حضور داشتند، مشکل ما در درجه اول با مردم نیست، بلکه انتخاب راه اشتباه است که ما را از رسیدن به مقصد باز می دارد.
رئیس جمهور با اشاره به تأکیدات خود در ستادهای انتخاباتی و مناظرات بر اهمیت اجرای سیاست ها و اسناد عمومی نظام، گفت: سیاست های کلی و سند چشم انداز کشور بر اساس کار کارشناسی تدوین شده است و زمان اجرای آن نیست. گذشت. چشم انداز بر اساس بینش و میل ما است که همه ما می خواهیم در منطقه اول باشیم و نباید در کشور تبعیض وجود داشته باشد و رفتار و زندگی ما منبع الهام برای منطقه و جهان باشد و خواسته ها از ذهن و قلب ما است؟
وی با اشاره به توصیه برخی افراد مبنی بر انتقاد از وضعیت موجود در مراسم تحلیف و تحلیف خود، خاطرنشان کرد: شما بهتر از من می دانید که چقدر مشکلات داریم و من هم می توانم در مراسم تحلیف از این مشکلات انتقاد کنم اما اجازه ندادم. من کاستی ها و مشکلات خود را در حضور خارجیانی که در مراسم تحلیف حضور داشتند مطرح و برجسته کنم.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه من از آن دوری کردم، گفت: ما افتخار بزرگی داریم و نظراتی که ترجیح دادم توضیح دهم. اگر در جامعه مشکل داریم، باید خودمان این مشکلات را حل کنیم و نمی توان انتظار داشت که دیگری این مشکلات را حل کند. ما باید خودمان مشکلاتمان را حل کنیم.
این پزشکیان با تاکید بر اهمیت نقد منصفانه افزودند: انتقاد از یکدیگر اشکالی ندارد اما باید در نقد انصاف را در نظر بگیریم. به خصوص که من بیشتر از دیگران به انتقاد نیاز دارم چون بی عیب نیستم و مسئولیت بزرگی بر عهده من است.
رئیس جمهور در ادامه سند چشم انداز را به عنوان هدف و سیاست ها و قوانین را راهنمایی و راهنمای حرکت به سوی هدف دانست و گفت: اگر در مسیر درست و در راستای راهی که به آن هدایت شده ایم حرکت کنیم، مشکلات حل خواهد شد. من پیشنهاد حکومت وحدت ملی را دادم زیرا معتقدم در همه دولت های گذشته افرادی بودند که می خواستند به نفع ملت و مردم آن کار کنند و ما باید از همه این ظرفیت ها استفاده کنیم.
قطعاً باز هم می گویم که سند چشم انداز ملت جدا از مسائل دینی، از نظر علمی و اجرایی کاملاً قابل دفاع است، تصریح کرد: طبیعی است که هر کدام از ما بخواهیم به مقصدی که چشم انداز دنبال می کند برسیم ترسیم شد. ما باید با هم متحد شویم و به جای اختلاف، بر اساس ایمان، صداقت و درستی در مسیر دستیابی به چشم انداز با یکدیگر همکاری کنیم.
با اشاره به سخنان امیرالمومنین (علیه السلام) که اگر تقوا پایه و اساس جامعه باشد، تخریب آن جامعه رخ نمی دهد، زیرا ما یکدیگر را مقصر می دانیم.
رئیس جمهور به اهمیت جایگاه خبرنگاران به عنوان مدافع حق و حقیقت در جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از سخنان معصومین علیهم السلام این است که آنچه را که نمی دانیم دروغ است نقل می کنیم. و از طرفی راست گفتن یک عهد است و عهد خداوند متعال از پیامبران الهی بوده است و شما خبرنگاران باید در جهت نشر حق و بیان صحیح در جامعه و ترویج صداقت در جامعه تلاش کنید.
این پزشک، اجرای عدالت و عدالت را یکی از مهم ترین وظایف حاکمان برشمرد و بر اهمیت نقش رسانه ها در این زمینه تاکید کرد و گفت: اعمال عدالت و عدالت، راست و چپ دینی را نمی شناسد یا هر چیز دیگری دینی نیست و مواظب باشید ریاکاری عده ای شما را از این راه منحرف نکند.
رئیس جمهور افزود: دلیل نارضایتی مردم از ما این است که برای حقیقت و عدالت تلاش می کنیم، اما ناعادلانه عمل می کنیم، ناعادلانه استخدام می کنیم، شغل ناعادلانه می دهیم و به برخی افراد کم ارزش می کنیم.
دکتر در بخشی دیگر از سخنان خود در این مراسم به مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان رسانه ها اشاره کرد و بر آمادگی دولت برای پیگیری مشکلات خبرنگاران در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی دولت تاکید کرد. در این زمینه دولت آمادگی دارد تا در قالب یک قانون مسائل مربوط به خبرنگاران را جمع بندی، تنظیم و پیگیری کند.
رئیس جمهور رضایت مردم را یکی از اولویت های اصلی دولت دانست و افزود: باید به گونه ای عمل کنیم که مردم باور کنند ما خادم آنها هستیم و منظور ما از قشر و نژاد خاصی نیست. بلکه همه مردم ایران در الاقصی نقاط این کشور هستند.
آنها با اشاره به اینکه هدف و تلاش ما تشکیل حکومت وحدت ملی است، گفتند: نباید بگوییم که منتخبان از این یا آن حکومت هستند چرا که این تفرقه افکن است و ما به دنبال وحدت در کشور هستیم. ملت
پیش از سخنان رئیس جمهور 16 روزنامه نگار و اصحاب رسانه از جمله مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری ایلنا، حسین شریعتمداری مدیر عامل روزنامه کیهان، طیبه کاظم جعفری مدیرمسئول دفتر صدا و سیما و مدیر عامل سازمان صدا و سیما سخنرانی کردند. مهدی رحمانیان، مدیر عامل روزنامه شرق. محمدصادق پژمان مدیر اجرایی آخرین اخبار علی رضا بختیاری مدیر کل روزنامه دنیای تک، سعید آجرلو مدیر کل روزنامه صبح نو، علی احمد نیا مدیرکل اصلاح نیوز، مصطفی کواگبیان مدیر کل روزنامه مردم سالاری ، مهدی رحمتی مدیرکل خبرگزاری مهر، اکبر توکلی عکاس خبرگزاری ایرنا، اکبر مجابی رئیس سندیکای خبرنگاران، الیاس حضرتی مدیر روزنامه اعتماد، مجید گلی زاده مدیر خبرگزاری تسنیم، فاطمه رضایی خبرنگار خان ملاط، مصطفی فقیهی، مدیر سایت «الخت» و فاطمه فرحانی، خبرنگار یورنا، درباره مسائل و مشکلاتی که وی از آن رنج می برد، از جمله جامعه رسانه ای کشور نیز به بیان نظرات خود پرداختند دیدگاه ها
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا