ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است

تبلیغات بنری


سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران کاملا متعهد به کمک به حل سیاسی بحران سوریه است.

یورنا – امیر سعید ایرانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع “وضعیت خاورمیانه (سوریه)” با اشاره به تحریم های غیرانسانی و سیاسی شدن … بازگشت آوارگان و آوارگان داخلی و ممانعت آمریکا و متحدان غربی اش از حمایت بین المللی برای بازگشت، بازسازی سوریه باعث طولانی شدن درگیری ها و تشدید درد و رنج مردم سوریه شده است ایران کاملا متعهد به کمک به حل سیاسی بحران سوریه است.

متن کامل سخنان ایروانی را در زیر می‌خوانید:

آقای رئیس

جمهوری اسلامی ایران ابتدا تجاوزات مستمر رژیم اسرائیل به حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه و سایر کشورهای منطقه را به شدت محکوم می کند.

اقدامات غیرقانونی رژیم اسرائیل در کنار تجاوزات اخیر به یمن که عمداً زیرساخت‌های غیرنظامی و حیاتی را هدف قرار داده است، نقض آشکار حقوق بشردوستانه بین‌المللی و اصول مندرج در منشور ملل متحد است و تهدیدی جدی برای صلح منطقه محسوب می‌شود. و امنیت . این رژیم مبتنی بر تروریسم و ​​تجاوز، منبع اصلی ناامنی و بی ثباتی در منطقه و سایر نقاط جهان است.

متأسفانه جامعه جهانی به ویژه شورای امنیت نتوانست این رژیم را مجبور به پایان دادن به اقدامات تجاوزکارانه و حملات تروریستی خود علیه مردم و کشورهای منطقه کند. چنین واقعیتی بسیار ناراحت کننده است.

جمهوری اسلامی ایران بر نیاز فوری شورای امنیت به اقدام سریع و قاطع برای پاسخگویی این رژیم سرکش تاکید می کند.

آقای رئیس

نماینده ایالات متحده آمریکا طبق معمول ریاکارانه سعی کرد مسئولیت خود را در قبال وضعیت کنونی سوریه و به طور کلی منطقه انکار کند و ایران را مقصر دانست.

اما حقیقت غیرقابل انکار این است که حضور غیرقانونی نیروهای اشغالگر آمریکایی در سوریه ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه، قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های شورای امنیت از جمله قطعنامه 2254 (2015) است.

علاوه بر این، حضور غیرقانونی نیروهای اشغالگر آمریکا در سوریه منبع اصلی بی ثباتی و ناامنی است و زمینه را برای تقویت مواضع گروه های تروریستی و ارتکاب جنایات بیشتر فراهم می کند.

آقای رئیس

وضعیت سوریه همچنان وخیم است و مردم از بحران های انسانی مداوم، تهاجم و اشغال خارجی و همچنین تهدیدات گروه های تروریستی مورد حمایت آمریکا رنج می برند.

علاوه بر این، تحریم‌های غیرانسانی، سیاسی‌سازی بازگشت آوارگان و آوارگان داخلی و ممانعت از حمایت بین‌المللی از بازسازی سوریه توسط آمریکا و متحدان غربی آن، درگیری را طولانی‌تر کرده و رنج مردم سوریه را تشدید کرده است. این اقدامات غیرقانونی دشواری های زیادی را تحمیل می کند و مسیر پیشرفت را در سوریه مختل می کند.

تحقیقات اخیر کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه در مورد تأثیر اقدامات قهری یکجانبه بر سوریه، تأثیرات شدید و گسترده این اقدامات غیرقانونی را بر بخش‌های مختلف نشان می‌دهد که بحران انسانی را تشدید کرده و مانع از اجرای این اقدامات شده است. کمک های بشردوستانه. خدمات اولیه و کمک.

با توجه به تعهد بیش از حد برخی کشورها به اقدامات قهری یکجانبه، این پژوهش نشان داده است که این اقدامات منجر به تورم، کمبود کالاهای اساسی و وخامت اوضاع اقتصادی و امنیتی شده است.

بر اساس این تحقیقات، کمک های بشردوستانه در جلوگیری از ناآرامی ها شکست خورده است و ارائه دهندگان خدمات از ارائه تجهیزات اولیه آموزشی، کشاورزی و پزشکی خودداری می کنند. اثرات تغذیه ای و سلامتی اقدامات اجباری یک طرفه در تمام زمینه های مورد مطالعه به اوج خود رسید. بیمارستان ها برای واردات لوازم پزشکی و تجهیزات تعمیر با مشکل مواجه هستند که منجر به کمبود شدید داروهای ضروری از جمله درمان سرطان و واکسن می شود.

نتایج تحقیقات بار دیگر ادعاهای دروغین به اصطلاح انسان دوستانه ایالات متحده و کشورهای محاصره کننده را برملا کرد. جمهوری اسلامی ایران قویا خواستار لغو فوری این اعمال غیرانسانی است.

آقای رئیس

ارائه کمک‌های بشردوستانه بی‌طرفانه و غیرسیاسی به تمام مناطق سوریه برای نجات جان انسان‌ها ضروری است. برنامه ریزی کمک های بشردوستانه به گونه ای ضروری است که زیرساخت ها را بازسازی کند، اقتصاد را احیا کند و از توسعه بلندمدت و پایدار کشور حمایت کند.

در حال حاضر، بودجه برای پاسخ بشردوستانه به سوریه تا حد زیادی ناکافی است و توانایی سازمان ملل را برای ارائه کمک های ضروری به نیازمندان محدود می کند.

جمهوری اسلامی ایران از اهداکنندگان این کمک‌ها می‌خواهد به تعهدات خود عمل کنند و امیدوار است که حمایت‌های آنها به تأمین مالی کافی و مطمئن کمک کند.

جمهوری اسلامی ایران از تصمیم حاکمیتی دولت سوریه مبنی بر تمدید مجوز اعطا شده به سازمان ملل متحد و آژانس های تخصصی آن برای استفاده از گذرگاه باب الحاوی برای شش ماه دیگر استقبال می کند.

اولویت باید به پروژه های توانبخشی با هدف ارائه حمایت همه جانبه از افراد آسیب دیده و تسهیل مسیر آنها به سمت بهبودی و تاب آوری داده شود.

تسهیل بازسازی سوریه و بازگشت امن آوارگان و آوارگان داخلی به محل سکونت اصلی خود در سوریه باید بخشی از راه حل جامع برای بحران کنونی در این کشور باشد.

منافع میلیون ها پناهنده سوری نباید گروگان منافع سیاسی برخی نیروها شود. تأخیر در بازگشت آنها فقط رنج آنها را طولانی می کند.

جمهوری اسلامی ایران به حمایت از مردم و دولت سوریه در تلاش برای غلبه بر تهدیدات تروریسم و ​​اشغال خارجی ادامه خواهد داد.

تروریسم همچنان یک تهدید جدی برای سوریه و کل منطقه است و باید قاطعانه با آن برخورد شود. با این حال، جنگ علیه تروریسم باید با احترام کامل به حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و استقلال سوریه انجام شود و نباید بهانه ای برای نقض این اصول اساسی حقوق بین الملل باشد.

مکان هایی مانند ادلب نباید به پناهگاه امن گروه های تروریستی تبدیل شود. در حالی که باید تمام تلاش ها برای محافظت از جان غیرنظامیان انجام شود، جنگ علیه تروریسم باید تا زمانی که این تهدیدات به طور کامل از بین برود ادامه یابد.

آقای رئیس

جمهوری اسلامی ایران کاملا متعهد به کمک به یافتن راه حل سیاسی برای بحران سوریه است.

ما به حمایت از تلاش های صادقانه نماینده ویژه ادامه می دهیم و از تعامل فعال او با همه طرف های درگیر در حل بحران سوریه قدردانی می کنیم.

جمهوری اسلامی ایران قویا از ازسرگیری سریع جلسات کمیته قانون اساسی حمایت می کند. ما متعهد به حمایت از این روند هستیم.

علاوه بر این، جمهوری اسلامی ایران به همراه شرکای خود از جمله روسیه و ترکیه در قالب فرمت آستانه، همچنان متعهد به دستیابی به عادی سازی طولانی مدت و پایدار در سوریه است.
در این زمینه، ما به طور کامل از از سرگیری گفت‌وگوهای سوری-ترکیه حمایت می‌کنیم و آن را به عنوان یک جزء حیاتی از این تلاش‌های گسترده‌تر می‌شناسیم.

متشکرم.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *