اسامی اعضای شورای راهبری انتخاب کابینه دولت چهاردهم اعلام شد

تبلیغات بنری


رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم فهرست اعضای این شورا را اعلام کرد.

یورنا- محمدجواد ظریف، رئیس کمیته راهبری انتخاب اعضای دولت چهاردهم در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«سلام هموطنان عزیز

از اینکه برای اطمینان از شفافیت، فراگیر بودن و اعتبار روند پیشنهاد برای اعضای شورای دولت چهاردهم به ما پیوستید بسیار سپاسگزاریم.

روند آغاز شده توسط دکتر عزیز الطبی با نظارت و راهنمایی هوشیارانه مردم ایران می تواند تجربه ای نو و موفق در دموکراسی ما ایجاد کند.

آخرین رویدادها و نکات:

1- فهرست اسامی اعضای شورای راهبری:
محمد جواد آذری جهرمی
نورالدین است؟
خدا بیگدالی را بیامرزد
علی تغرنیا
احمد ترک نژاد
سامیه توحدلو
محمدرضا جلای پور
محسن حاج میرزایی
الیاس، جناب شما
هادی الخانیکی
علی ربیعی
محسن رانانی
محمد دری
فایز زاهد
علی شکوریراد
ابراهیم آل شیخ
سید رضا صالحی العامری
محمد الصدوقی
علی الطیبانیه
محمد جواد ظریف
امین به من معرفی کرد
علی عبدالعلیزاده
حسین عبده تبریزی
عباس عبدی
رئوف قادری
محمد گیمبانه
محمد کبیری
حسین مرعشی
شهیندخت مولاوردی
مصطفی مولوی
فاطمه المهاجرانی

2- اعضای کمیته ها تقریبا تمام شده و کار خود را آغاز کرده اند و به زودی با رئیس جمهور منتخب دیدار خواهند کرد تا چارچوب های مورد نیاز را بشنوند.

3- تعداد زیادی از نخبگان از سوی نهادها، احزاب و شخصیت های جامعه مدنی به عنوان مسئول شورای دولت چهاردهم معرفی شدند و مشخصات و برنامه های آنها برای بررسی به کمیته ها ارسال شد.

4- رویه های مختلفی برای جلوگیری از اختفا، تبانی و تضاد منافع در روند بررسی و معرفی کاندیداها در نظر گرفته شده است که قبلاً به اطلاع شما رسانده بودیم.

5- تاکنون هیچ فردی از سوی کمیته ها یا شورای راهبری معرفی نشده است و گمانه زنی ها خبرهای تکان دهنده ای است.

6- تصمیم نهایی در مورد معرفی وزرا به شورای اسلامی منحصراً با رئیس جمهور منتخب است. سازوکار فوق به دستور پزشکیان و به منظور استفاده از توانمندی متخصصان مختلف جهت مشاوره ایجاد شده است.

7- در اجرای وعده دکتر پزشکیان در تبلیغات انتخاباتی سعی خواهیم کرد از قابلیت های منحصر به فرد تمامی گروه ها و گروه های ایرانی موجود در لیست پیشنهادی به ایشان بهره ببریم و فرصت جدیدی را برای گروه هایی که توانایی کمتری داشتند فراهم کنیم. . مشارکت در مدیریت کل کشور در دولت های گذشته.

8- «تبعیض مثبت» روشی شناخته شده جهانی برای کاهش نابرابری است و به معنای کنار گذاشتن ارزش‌های جامعه ایرانی نیست. حکومت وحدت ملی به معنای حکومت ائتلافی نیست.

9- معیار وتوی بررسی کاندیداها، ایمان به قانون اساسی و اسناد عالی، حسن شهرت به صفا، صداقت، شجاعت و عقلانیت، موقعیت ملی به دور از گرایشات قومی، مذهبی، فرقه ای و منطقه ای و همراهی و وفاداری به رئیس جمهور است. . گفتمان و رویکرد: گرایش ما به پیشنهاد اعضای دولت چهاردهم.

10- تلاش نابخردانه گروهی کوچک برای شکستن اتحاد و ایجاد رعب و تشویش در جامعه دینی ایران، از بیانات صریح اینجانب روی آنتن، مغرضانه، ضد اخلاقی، ضد اسلامی و خلاف مکتب فرماندهی است. از مؤمنان منین و حضرت علی و سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیهما السلام و کاملاً خارج از خط هستند. بحثی از شاهنوب ایجاد شده که جای بسی تاسف دارد.

11- عوارض 24 ساعت گذشته دور از انتظار نبود. درست مثل 10 سال علیه تعامل محترمانه با جهان در برجام، به همه دروغ ها و چرندیات متوسل شدند، اما اکنون ارزش برجام، ابتکار دکتر مدزیکیان برای شفافیت را به جای انتصاب دولت در دخمه ها و دخمه ها می دانند. . اتاق های تاریک نیز عده ای را می ترساند، اما دیر یا زود مردم این حرکت شجاعانه و خردمندانه رئیس جمهور منتخب را درک خواهند کرد.

12- آیا دعواهای ده سال گذشته توانسته است دهان ما را ببندد یا مردم را به مسائل خیالی مشغول کند که هنوز هم انجام می دهند؟

خداوند به همه ما عقل و عدالت عنایت فرماید.»

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *