شهادت حضرت علی اصغر (ع) حجت را بر دشمنان تمام کرد

تبلیغات بنری


گفتگو

این کارشناس علوم قرآن بر تلاش امام حسین (علیه السلام) در مبارزه با بدعت و شهادت حضرت علی اصغر (علیه السلام) به عنوان پایان مجادله با سپاه کفر تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد امین النخعی در گفتگو با مرحله درباره دعای روز هفتم ماه محرم وی با نامگذاری این روز به لقب حضرت علی صغیر (علیه السلام) فرمود: «تا روز عاشورا و اوج، بین لشکر امام حسین (علیه السلام) و دشمنانش جنگی نبود. واقعه در دهم ذی الحجه بود. در این روز، علی اصغر، کوچکترین فرزند امام حسین (علیه السلام) به شهادت رسید.

وی ادامه داد: حضرت علی اصغر (علیه السلام) سند ظلم محض است امام حسین (علیه السلام) همراه او بود. اگر در صحنه عاشورا با زبان تشنه به شهادت می رسید، صحت شهادت سیدالشهداء (علیه السلام) به دست همگان ثابت نمی شد و بسیاری از سؤالات در ذهن مردم متبلور نمی شد. عموم مردم تاریخ

نخعی تأیید کرد: امام حسین (علیه السلام) بسیار مهربان و بردبار بود و از هر موقعیتی برای عفو مجرم استفاده می کرد. به درستی که اگر آب را برای علی کوچک (علیه السلام) آماده می کردند، سیدالشهدا (علیه السلام) آنها را می بخشید و از خداوند برایشان طلب مغفرت می کرد.

این متخصصان علوم قرآن تأیید کردند که عمر سعد برای اینکه لشکریانش با دیدن حضرت علی اصغر (علیه السلام) به امام حسین (علیه السلام) و حقیقت اوبا شک نکنند، دستور داد. کودک دلبند با یک تیر سه پر هدف قرار گیرد. آنها را ببر و به شهادت برسان. در همان حال دستور داد که صدای امام حسین (علیه السلام) به دلیل صدای اسب و زنگ شتر و اختلاف صدا به گوش لشکریان نرسد.

شهادت حضرت علی اصغر (علیه السلام) حجت بر دشمنان را کامل کرد

وی تاکید کرد: امام حسین (علیه السلام) در اوج مصیبت حضرت علی صغیر (علیه السلام) را گرفت تا لشکر دشمن را به فکر فرا بخواند، یعنی حجت بر بازگشت از گمراهی را تمام کند، اما دلهای دشمنان زنگ زده شد و این اهمیت را درک نکرد. آخرین لشکریان امام حسین علیه السلام در شرایطی وارد میدان شدند که امیدی به بازگشت کوفیان و بنی امیه به حق نبود. اما چه بسا با شهادت طفل شیرخواره سیدالشهداء علیه السلام به اعمال غیر انسانی خود پی برده و توبه کرده و به حق توجه داشته باشند.

نخعی رویکرد سیدالشهدا علیه السلام در مقابله با بدعت ها را مرور کرد و تاکید کرد: وقتی سیدالشهدا حضرت علی اصغر علیه السلام صدایش را بلند کرد، فریاد زدند: آیا هست. حامی که از من حمایت کند آیا یاوری هست که به من کمک کند؟ . آیا کسی هست که به امید لطف خدا قیام کند و ما را یاری کند؟ این آخرین ندای سیدالشهدا علیهم السلام برای نجات ستمگران بود که بسیاری از مفسران آن را به آیه 7 سوره محمد تعبیر کردند: «ای اهل فربه، ایمان بیاورید تا شما را یاری کنند. اى کسانى که ایمان آورده اید، اگر از خدا کمک بگیرید، حضرت علی (علیه السلام) نیز در مورد این آیه مى فرماید: و مراد از طرح این درخواست در قرآن، امتحانی برای مردم است.
انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا