امتداد سیره ائمه اطهار (ع) در جامعه با هنر نویسندگی محقق میشود
تولیت آستان قدس رضوی ضمن اهمیت دادن به موضوع نویسندگی در جامعه نویسندگان و اهل قلم، گفت: باید با هنر نویسندگی در جامعه عمر ائمه اطهار (علیهم السلام) را طولانی کنیم.
یورنا حجت الاسلام والمسلمین احمد ماراوی، تولیت آستان قدس رضوی صبح امروز ۲۲ تیرماه در نشستی به مناسبت روز قلم با حضور جمعی از نویسندگان و شاعران، در کتابخانه و موزه ملک تهران ضمن تبریک و تهنیت این روز گفت: الحمدلله و شاکرم که در جمع اهل قلم و اندیشمند حضور داشتم.
وی همچنین به سوره قلم و اهمیت آن در قرآن اشاره کرد و افزود: در آیه اول این سوره آمده است: سوگند به قلم و خداوند به قلم سوگند یاد نکرده است ، و این دلیل بر عظمت قلم نزد خداوند متعال است.
حجت الاسلام مراوی ادامه داد: زندگی معنوی، معنوی و انسانی با قلم ادامه دارد، زیرا با قلم است که انسان عاقل از جاهل متمایز می شود و به همین دلیل در آموزه های دینی ما آیات و روایات زیادی در رابطه با آن بیان شده است. به علم جهان و ارزش علم آموزی
وی خطاب به حضار در این جلسه گفت: نگاه ما به شما ای اهل اندیشه و قلم و عقل بسیار جدی است و به همین دلیل در آستان قدس رضوی رسیدگی به مسائل فرهنگی را در دستور کار داریم که یکی از محورها است. از آثار مکتوب فرهنگی در زمینه های مختلف، در این کتاب مقدس به این مهم توجه جدی شده است.
بهره گیری از توان منحصر به فرد حرم مطهر رضوی در انجام فعالیت های فرهنگی
حرم مطهر رضوی با اشاره به اینکه خوشبختانه زیرساخت های حج در حوزه سخت افزاری فراهم شده و کمبودی نداریم، گفت: ما به دنبال کارهای نرم افزاری هستیم بنابراین باید از منحصر به فرد، نورانی و مقدس استفاده کنیم. ظرفیت حرم از نورانی سیمان الحجج (علیه السلام) برای انجام کارهای فرهنگی کمک بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: حرم مطهر نه تنها آرامگاه یک فرد برجسته و ولی و حجت خداست، بلکه معتقدیم آن حضرت زنده و حاضر است و باید همان گونه که مردم از وجود ایشان بهره بردند، استفاده کرد. در زمان گیاهخواری و درس زندگی به سعادت دنیوی و اخروی دست یافتند و ما نیز باید از وجود آنها بهره مند شویم.
به گفته حجت الاسلام والمسلمین ماراوی فضاهایی باید ایجاد شود تا هرکسی که به عتبات عالیات مشرف می شود، بیاموزد، الهام بگیرد و در راهی که امام برای هدایت بشریت طی کردند قدم بردارند و کار بیشتری انجام نشده و ما نکرده ایم. توانستیم ائمه اطهار (علیهم السلام) را آنطور که باید به جامعه معرفی کنیم.
حرم رضوی در زمینه ارتقای شناختی با نویسندگان القلم همکاری می کند.
وی تصریح کرد: متأسفانه همانقدر که از دیرباز در ادبیات و اشعار ما مطرح شده، در مورد عالم محمد (ص) ذکر نشده است و این مایه شرمساری است که آستان قدس رضوی آماده است هر گونه همکاری با شما اهل قلم و اندیشه در زمینه ادب و معارف دینی و امامت و غیره است.
تولیت حرم رضوی با بیان اینکه رسالت اصلی این قشر محرومیت زدایی و خدمات اجتماعی نیست، بلکه رسالت اولیه ما علم افزایی و محرومیت زدایی از جهل است، گفت: ما به عنوان نهاد خانواده عالم. باید سطح دانش را در جامعه بالا برد و این جز در دستان شما نویسندگان محقق نمی شود.
وی افزود: علاوه بر ایجاد چایخانه در صحن ها، تلاش کردیم تا زائران و مردم اطراف در این صحن نورانی معرفت پیدا کنند به همین دلیل در چند سال گذشته کتابخانه های زیادی در راهروهای حرم مطهر رضوی افتتاح شده است حرم با هدف افزودن کتاب به بسته سوغات زائر سعی در نمایش کتاب های موجود در راهروهای حرم مطهر با توجه به سن مخاطبین اعم از کوچک و بزرگ، کودک، خردسال و غیره داریم.
وی ادامه داد: هر لحظه در حرم خورشید علی بن موسی الرضا (علیه السلام) نویسندگان می توانند ده ها کتاب و رمان درباره احساسات و حالات زائران، دردها، دل ها، اسرار آنها بنویسند. و حاجتشان با امام مهربانی، زیرا امام رضا (علیه السلام) در هر لحظه جلوه ای دارد و زائران مظاهر امام رضا (علیه السلام) هستند.
حجت الاسلام والمسلمین مراوی ابراز کرد: دشمنان همواره سعی می کنند مردم به ویژه نسل جوان را نسبت به مقدسات بدبین کنند. نوشتن در این زمینه وظیفه شماست. ما در حرم مطهر رضوی از شما نویسندگان برای نوشتن کتاب در حوزه امام رضا حمایت می کنیم.
شایان ذکر است حجت الاسلام استاد بیزار شیرازی، حجت الاسلام جواد محدثی، محمود پور وهاب، سید احمد میرزاده، سپیده خلیلی، راضیه تاجار، مریم بصیری، سید سعید هاشمی، محمد میر کیانی، محمودپور وهاب، مهدور، علیرضا، محمد پور وهاب در این مراسم افسانه موسوی قرمرودی، مجید قیصری، مهدی غزالی، مصطفی خرمان و رضا امیرخانی به همراه 60 نویسنده دیگر حضور دارند.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا