بهترین زمان نوشیدن قهوه برای سلامت قلب – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا»، به گزارش ایسنا; وقتی قهوه می نوشید، احتمالاً مهم است که چقدر می نوشید تا عمر بیشتری داشته باشید. در حالی که تحقیقات قبلی بر روی میزان قهوه مصرفی متمرکز شده بود، محققان تصمیم گرفتند بر زمان نوشیدن قهوه تمرکز کنند و نتایج این مطالعه ممکن است برخی افراد را به تجدید نظر در عادات نوشیدن قهوه ترغیب کند.

محققان قبلا گفته بودند: نوشیدن قهوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش نمی دهد و به نظر می رسد خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن را کاهش می دهد و با توجه به تاثیرات کافئین بر بدن، زمان مصرف قهوه بررسی شده است. او سلامتی دارد

نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که افرادی که قهوه صبحگاهی می نوشند در مقایسه با افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند، 16 درصد کمتر در معرض خطر همه علل و 31 درصد کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند. روز، کاهش قابل توجهی در مرگ و میر وجود دارد.

در بین مصرف کنندگان صبحگاهی، کسانی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می نوشند، 29 درصد کمتر از افراد غیر مشروب در معرض خطر مرگ و میر ناشی از همه علل قرار دارند. حتی افرادی که زیاد قهوه می نوشند (بیش از سه فنجان در روز) 21 درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند، در حالی که افرادی که سبک می نوشند (یک فنجان یا کمتر) 15 درصد خطر مرگ کمتری دارند.

چرا قهوه صبح می تواند بهترین باشد؟

بر اساس نتایج این مطالعه که در سایت Heritage منتشر شده است، دو مکانیسم اصلی برای توضیح اینکه چرا قهوه صبح ممکن است فواید بیشتری داشته باشد پیشنهاد شد. اول، نوشیدن قهوه در اواخر روز می تواند ریتم شبانه روزی بدن را با مهار تولید ملاتونین، هورمونی کلیدی که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند و با سلامت قلب و عروق مرتبط است، مختل کند، و حتی مصرف زیاد قهوه در بعد از ظهر یا عصر می تواند افزایش یابد. سطوح ملاتونین شب را 30 درصد کاهش دهید.

اثرات ضد التهابی قهوه ممکن است در صبح، زمانی که نشانگرهای التهابی بدن در اوج خود هستند، بسیار مفید باشد. نوشیدن قهوه در آن زمان می تواند ترکیبات ضدالتهابی آن را درست زمانی به بدن برساند که بدن بتواند به طور موثر از آنها استفاده کند. اعداد مختلفی در این مطالعه ارائه شد که نشان دهنده کاهش خطر مرگ برای سطوح مختلف مصرف در میان مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی بود.

نتایج مقاله «خواص و مضرات قهوه از دیدگاه طب ایرانی» که در همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی منتشر شد، نشان داد که قهوه نوشیدنی محبوبی در جهان است که طرفداران زیادی دارد. اما خواص درمانی و مضری نیز دارد و مصرف زیاد آن بر سلامتی افراد تأثیرات جبران ناپذیری دارد. در ایران، تقریباً هزاران سال پیش، حکیم ابوعلی سینا در کتاب خود به توضیح ویژگی های قهوه پرداخته است. از نظر طب قدیم ایران، قهوه دارای طبیعت سرد و خشک و خواص درمانی است که هضم غذا را تحریک و آسان می کند.

قهوه دارای خواص بسیاری از جمله تب بر و ادرار آور و همچنین ضد عفونی کننده، محرک، ضد آلزایمر، ضد پارکینسون، کاهش صدای گلو و همچنین عامل مفیدی در پیشگیری از دیابت و علاوه بر افزایش بدن است. مقاومت در کار سخت (ورزش های استقامتی باعث افزایش قدرت بدن می شود).

برخی از مضرات این ماده فشار خون بالا است و در صورت مصرف زیاد آن بر تشکیل سنگ کلیه و افزایش ترشحات معده تأثیر می گذارد و برای افرادی که مشکلات معده دارند مفید نیست. رفلاکس، گاستریت یا زخم معده و چون ادرارآور است مایعات بدن را دفع می کند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *