حراج نقاشی نیم میلیون دلاری+ عکس – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا»، اشاره به ایسنا، نقاشی کمیاب با آبرنگ که اخیرا توسط جی ام دبلیو ترنر کشف شده است، ماه آینده در کریستیز نیویورک به حراج گذاشته خواهد شد و ممکن است به قیمت 500 هزار دلار فروخته شود. این نقاشی آبرنگ از منظره مرداب مه آلود ونیزی به عنوان یکی از آثار ترنر، یک نقاش رمانتیک انگلیسی قرن نوزدهمی شناخته شده است که قبلاً به اشتباه به منتقد هنری و نقاش ویکتوریا جان راسکین نسبت داده شده بود.

آرت نت نوشت که این کشف برای صاحب اثر غیرمنتظره بود، زیرا انتساب این تابلو به هنرمند مشهوری مانند “ترنر” قیمت تابلو را تقریبا 10 برابر کرد. منظره ای از ونیز یا منظره ای از ونیز از مرداب (1840) در 4 فوریه در کریستیز نیویورک با قیمت تخمینی 300 تا 500 هزار دلار به حراج گذاشته می شود.

حراج نقاشی نیم میلیون دلاری + عکس

اثر دیگری از «چ. م. V. ترنر”.

زمانی که صاحب تابلو عکسی از این اثر را برای سرویس ارزیابی حراج آنلاین کریستیز ارسال کرد، بلافاصله توجه یکی از کارشناسان برجسته نقاشی و آبرنگ بریتانیایی این مجموعه را به خود جلب کرد.

کارشناسان پس از بررسی این تابلوی آبرنگ دریافتند که نوع آن با دیگر نماهای تابلوی «ترنر» از ونیز همخوانی دارد.

برخی از آبرنگ های ترنر بیش از یک میلیون دلار فروخته شده اند، اگرچه برخی دیگر با قیمت کمتری فروخته شده اند. سال گذشته دوباره یکی دیگر از آبرنگ های گم شده او پیدا شد. حدود 30 سال پیش، خریدار ناشناس این نقاشی آبرنگ از یک کلیسای قدیمی را در یک خانه در انگلستان به قیمت 100 دلار خرید. ترنر این نقاشی آبرنگ را از نمایی از کلیسای سنت دیوید در پمبروکشایر زمانی که 20 ساله بود در سفر به ولز خلق کرد. این نقاشی در نهایت به قیمت 37000 پوند فروخته شد.

حراج نقاشی نیم میلیون دلاری + عکس

اثر دیگری از «چ. م. V. ترنر”.

ترنر که یک نقاش رمانتیک بریتانیایی بود، به عنوان یکی از پیشگامان هنر مدرن شناخته می شود. او که هنر خود را با نقاشی های سنتی نئوکلاسیک آغاز کرد، سبکی از رئالیسم را اتخاذ کرد که در آن زمان ناشناخته بود. او با هزاران نقاشی رنگ روغن و آبرنگ در استفاده از رنگ، نور و قلم مو تسلط یافته است. این هنرمند همچنین نقاشی های رنگ روغن را در فضای باز خلق کرد، تکنیکی که بعدها بر امپرسیونیست ها تأثیر گذاشت. یکی از مشهورترین آثار هنری او «باران، بخار و سرعت» (1844) است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *