قحط الرجال یا ردالرجال در فوتبال ایران؛ کاندیدا‌هایی که نباید تایید صلاحیت شوند – یورنا

تبلیغات بنری


انتخابات فدراسیون فوتبال داغ شده است. البته عمدتاً برای چند نام خاص. چهره هایی که مانند برخی فیلم ها و سریال ها مدام تکرار می شوند.

به گزارش سرویس ورزشی «یورنا»، مهلت ثبت نام نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال روز پنجشنبه به پایان رسید و قرار است ۲۰ اسفندماه همایش انتخاباتی برای انتخاب رئیس جمهوری برگزار شود. مهمترین و مهمترین فدراسیون ورزشی کشور.

در طول 10 روز منتهی به ثبت نام نامزدها، هر روز یک یا چند چهره بسیار آشنا در اطراف ساختمان فدراسیون در خیابان سئول دیده می شد. در واقع حضور در جمع دوستداران فوتبال و افراد پیگیر ضروری نیست، حتی کسانی که ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با فوتبال ندارند، در سال های گذشته با این نام ها و شیوه مدیریت آن ها آشنا هستند. انگار تلویزیون را روشن می‌کنید و کانال‌هایی را تماشا می‌کنید که فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی را برای نهمین بار تکرار می‌کنند. خیلی تکراری و گاهی خسته کننده!

مهدی تاج، علی کوفوشیان، امیر عابدینی، مهدی محمدنبی، شهاب الدین عزیز هادیم، حیدر بهاروند، منصور کنبرزدا، میرشاد مجدی و علی فتح الله زاده. نام هایی که دهه ها و نه سال ها پشت میز فوتبال می نشینند و نمی خواهند بلند شوند. آنها معمولاً از این طرف به طرف دیگر تغییر شکل می دهند و جالبتر این است که همیشه با افرادی همراه هستند که شاید برای عموم مردم و حتی فوتبالدوستان کمتر آشنا باشند اما در طول این سال ها جزء جدایی ناپذیر فوتبال بوده اند. مثلا سید سید الحسینی درباره حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال صحبت کرد.

وی در بخشی از گفت وگوی خود گفت: همچنان به عنوان دبیر ستاد انتخاباتی عزیزی جدید مشغول به کار هستم و این منافاتی با حضور در ریاست فدراسیون فوتبال ندارد. او به من به دبیرکل قول داد. سید الحسینی در پاسخ به سوالی درباره همکاری با مهدی تاج نیز همین واکنش را گفت: «من به او وفادارم. 8 سال است که رئیس شورای فوتبال منطقه سیستان و بلوچستان بوده ام، در دوره اول علی کفاشیان رئیس فدراسیون بود و در دوره دوم مهدی تاج به عنوان رئیس این فدراسیون منصوب شد و پس از آن من رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال شد. عملکرد مهدی تاج در فدراسیون فوتبال قابل دفاع است اما می خواهیم شرایط را بهتر کنیم. توضیح بیشتری لازم نیست؛ کافی است به چند خط از مصاحبه سید الحسینی نگاه کنید، برخی سمت ها و سمت های مربوط به فوتبال وجود دارد که او داشته است.

متأسفانه کمبود مردان در فوتبال ایران باعث شده است که حتی کسانی که نقاط تیره و مبهم در کارنامه مدیریتی خود دارند، همچنان تمایل به نیمکت نشینی و یا ایستادگی در پست های مهم تصمیم گیری در فوتبال داشته باشند. مردمی که با پشت صحنه و لابی های غیرفوتبالی بر کرسی های سرنوشت تکیه زدند، گاه آلوده به سیاست بودند و گویی طعم شهرت و قدرت زیر زبانشان می ماند.

عجیب است که با تمام قوا به خیابان های علیچپ چسبیدی، اما بد نیست بدانید اکثر فوتبالیست ها شما را نمی خواهند و مطمئناً اقبال لازم را در بین مردم و افکار عمومی ندارید. هر چقدر هم که به عنوان رئیس جمهور توانایی داشته باشید، در سال ها و دوره هایی که مسئولیت داشتید، به وظیفه خود عمل کرده اید، آرزو می کنم هر کدام از شما عشق به فوتبال را رها نکنید! که به صندلی ریاست چسبیدند یا رفتند و دوباره برگشتند و در واقع فوتبال گروگان شد، تصمیم گرفتند از دور اول برگردند و از عضویت فدراسیون فوتبال و مجموعه مدیریتی آن انصراف دهند. اگر این اتفاق نیفتد و شما آنقدر مصمم هستید که به خیابان های سئول و ساختمان فدراسیون فوتبال برسید که آماده انجام هر کاری درست یا غلط و نادیده گرفتن هر انتقادی باشید، چاره ای جز اقدام در این زمینه نداریم. . هر یک از صلاحیت های شما

فوتبالی که به سرعت در حال افول است، ضمن قدردانی از ذره ذره خدمت شما، به هوای تازه و راهی بهتر برای رسیدن به مقصد نیاز دارد. این فوتبال با حضور و نقش آفرینی چهره های جدیدتر و البته اساسی تر، نیازمند خونی تازه در رگ هایش است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *