آمریکا زندان قزل حصار را تحریم کرد – یورنا

تبلیغات بنری


آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا امروز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد: زندان قزلحصار را به دلیل نقشش در نقض حقوق بشر در ایران و چهار نهاد دیگر را به دلیل نقش آنها در تجارت نفت ایران تحریم کرده و دستور توقیف شش کشتی در این زندان را صادر کرد. توجه یک تماس صادر کنید.

به گزارش یورنا به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: «زندان قزل حصار مسئول نقض حقوق بشر و رفتار و مجازات ظالمانه و غیرانسانی علیه شهروندان ایرانی است که خواستار استفاده از حق آزادی خود هستند. بیان.»

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: این زندان (قزل حصار) محل نقض آشکار حقوق بشر از جمله رفتار و مجازات ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز با افرادی بود که در ایران به دنبال استفاده از حق آزادی بیان خود بودند.

وزارت امور خارجه دولت بایدن ادامه داد: این اقدامات شنیع شامل ضرب و شتم شدید زندانیان سیاسی بود که در اعتراض به موج فزاینده اعدام ها در این مرکز دست به اعتصاب غذای مسالمت آمیز زدند.

در بیانیه بلینکن آمده است: همزمان، وزارت خزانه داری 12 فرد و نهاد را به دلیل نقش آنها در حمایت از قاچاق و قاچاق اسلحه، پولشویی و حمل و نقل غیرقانونی نفت ایران به نمایندگی از حوثی ها (انصارالله) تحریم کرد.

همانطور که وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد: وزارت خزانه داری آمریکا چهار نهاد و سه کشتی درگیر در تجارت نفت و پتروشیمی ایران را تحریم کرده است. این موسسات و کشتی ها میلیاردها دلار درآمد برای دولت ایران ایجاد کرده اند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد که «این درآمد از برنامه هسته ای ایران، توسعه و استقرار موشک های بالستیک و تأمین مالی گروه های تروریستی وابسته مانند حزب الله، حماس و حوثی ها (انصارالله) حمایت می کند. وی افزود: نفتکش‌های نفتی و پتروشیمی ایران اغلب از روش‌های مرموز و فریبنده برای پنهان کردن این اقدامات استفاده می‌کنند که خطر بزرگی برای صنعت دریایی است.

ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در گردهمایی خبرنگاران در واشنگتن در پاسخ به سوالی درباره تاثیر تحریم های اعمال شده توسط دولت بایدن بر جمهوری اسلامی ایران در چهار سال گذشته وی مدعی شد: به دلیل تداوم تحریم‌های این دولت، «دولت ایران تنها بخش کوچکی از قیمت نفتی را که می‌تواند بفروشد، به دست می‌آورد».

همانطور که این مقام وزارت خارجه دولت بایدن مدعی شد: در نتیجه این تحریم‌ها، ایران نتوانسته به درآمدهای مورد انتظار در بودجه دست یابد و ارزش ریال ایران در برابر دلار آمریکا به پایین‌ترین سطح خود رسیده است.

پاتل همچنین مدعی شد: «تحریم‌ها، تعریف و اجرای دقیق آن و ایجاد موانع در شبکه‌های حواله، دسترسی ایران به منابع مالی، کالاها، خدمات و فناوری را مختل کرده و توانایی این کشور را برای ادامه اقدامات بی‌ثبات‌کننده در منطقه کاهش داده است. “

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که در روزهای پایانی دولت بایدن به سر می برد، ادامه داد: ما در تلاش برای افشای و برهم زدن توانایی درآمدزایی ایران ثابت قدم خواهیم بود و این موضوع همچنان در اولویت آمریکاست. کشورها، متحدان و شرکای آنها ما و همچنین گروه 7 هستیم.

متیو (مت) میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، پیشتر اعلام کرده بود: «ما (ایالات متحده آمریکا) از ابتدای این دولت تاکنون بیش از 600 تحریم علیه ایران و نهادهای ایرانی اعمال کرده‌ایم. برای حمایت از تروریسم و ​​«اعمال دیگران منجر به بی‌ثباتی می‌شود، اما هدف برخی سرکوب مردم ایران است».

وال استریت ژورنال آمریکایی در گزارشی مدعی شد که ترامپ قصد دارد در دوره دوم ریاست جمهوری خود با هدف محدود کردن صادرات نفت و نفوذ آن در خاورمیانه، کمپین موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران را تشدید کند.

سیاست های دور اول دولت ترامپ علیه ایران شامل خروج از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بود.

یکی از مقامات سابق کاخ سفید در گفتگو با وال استریت ژورنال مدعی شد که علیرغم شکست واشنگتن در پیشبرد سیاست فشار حداکثری خود: من فکر می کنم که شاهد بازگشت تحریم ها خواهیم بود و دولت ترامپ تلاش خواهد کرد هر دو از نظر دیپلماتیک کارهای بیشتری انجام دهد. و اینکه آیا ایران از نظر مالی منزوی خواهد شد؟ وی افزود: قطعا ایران در حال حاضر در موقعیت ضعیفی قرار دارد و اکنون فرصتی برای بهره برداری از این ضعف است.

همانطور که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در 31 آبان 1403 هجری شمسی اعلام کرد: نسخه اول سیاست «فشار حداکثری» ناگزیر با «مقاومت حداکثری» مواجه شد و در نهایت به «شکست حداکثری» آمریکا منجر شد. مدرک میخوای؟ به عنوان یک مثال، وضعیت برنامه صلح آمیز هسته ای ایران را قبل و بعد از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» مقایسه کنید.

عراقچی تصریح کرد: تلاش برای اعمال «نسخه دوم حداکثر فشار» تنها منجر به «نسخه دوم شکست حداکثری» می‌شود. بهترین ایده این است که “حداکثر عقلانیت” را امتحان کنید – این به نفع همه است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *