معضل خودروهای شوتی معادله چند مجهولی است! – یورنا

تبلیغات بنری


سرهنگ علی صباحی فرد روز پنجشنبه پدیده تیراندازی به خودروها در سال های اخیر را دارای مشکلات ترافیکی، اجتماعی و اقتصادی فراوانی دانست و گفت: حرکت تیراندازی به کاروان خودروها در محورهای مواصلاتی و با حرکت های خارج از ضوابط و مقررات. و با سرعت های شگفت انگیز باعث ناراحتی، نارضایتی و عدم امنیت برای مردم کشورمان می شود.

وی به گزارش «یورنا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، افزود: این خودروها با رفتارهای نابخردانه خود باعث تصادفات فوتی و جراحات زیادی می شوند. حوادث تروماتیک صدها نفر را می کشد یا مجروح می کند و منجر به مشکلات و رنج های مختلف می شود.

عامل اجتماعی پلیس امنیت اقتصادی شهرستان فرجه افزود: پس از این اتفاقات خانواده های زیادی درگیر مشکلات عدیده ای شدند چرا که موارد قتل و جراحات شدید مانند قطع نخاع، فلج و سایر شرایط، رنج و عذاب زیادی را برای مردم به همراه دارد. خانواده های آنها

صباحی فرد افزود: از دست دادن عزیزان خانواده یا سرگردان شدن علاوه بر هزینه های مالی، روحی و روانی، در واقع مسیر زندگی آنها را تغییر می دهد و در واقع زندگی آنها سیاه و تاریک می شود و به همین دلیل است که مردم به دنبال سود هستند. و درآمدهای بادآورده به صورت تیراندازی با خودرو.

وی به آسیب اقتصادی این خودروها اشاره کرد و گفت: گذشته از این موضوع، خودروهای مورد استفاده برای حمل کالای قاچاق به تدریج به اقتصاد کشور آسیب می زند و اقتصاد کشور را با مشکلات زیادی مواجه می کند.

جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی شهرستان الفرجه تایید کرد: خودروهای شوطی امروز انواع کالاهای قاچاق اعم از کالاهای ممنوعه از جمله سلاح، مشروبات الکلی و مواد مخدر را به داخل کشور منتقل می کنند. بنابراین علاوه بر اینکه امنیت محورهای مواصلاتی، جاده ها و شهروندان را به خطر می اندازند، با حمل برخی کالاهای ممنوعه از جمله سلاح و مشروبات الکلی، امنیت و سلامت جامعه و مردم را نیز تهدید می کنند.

به گفته صباحی فرد، این اشتباه بزرگ را با هیچ بهانه و دلیلی نمی توان توجیه کرد، اما باید با این پدیده شوم برخورد جدی و قاطعانه کرد.

این مقام مسئول در فرجه با تایید اینکه پلیس امنیت اقتصادی امروز در تلاش است با بهره برداری از توانمندی های سازمانی داخلی و خارجی و اجرای طرح های ملی، منطقه ای و منطقه ای، گفت: برای مقابله با پدیده تیراندازی به خودروها.

وی همچنین خواستار همکاری مردم شد و گفت: برای انجام هر چه بهتر این موضوع قطعاً همکاری مردم ضروری است.

به گفته این افسر پلیس امنیت اقتصادی، بدون تردید برخورد با پدیده تیراندازی به خودروهای شرور در واقع به معنای ارتقای امنیت محورهای مواصلاتی و همچنین جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور است چرا که ورود کالای قاچاق مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بسیاری را ایجاد می کند که کشور از آن رنج می برد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *