شریعتمداری: باید از NPT خارج شویم – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش یورنا، حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:

1- دو روز پیش رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که برای دیدار با وزیر امور خارجه ایتالیا به این کشور سفر کرده بود، در گفت و گو با خبرگزاری آنسا گفت: ایران در حال حاضر اورانیوم را تا سطح غنی سازی کرده است. 60 درصد و به عبارت ساده می توان آن را به درجه نظامی یعنی غنی سازی 90 درصد تبدیل کرد و تاکید کرد: ایران با غنی سازی اورانیوم به درجه نظامی به سرعت تبدیل به یک کشور هسته ای می شود. خواهد شد! با یک نگاه گذرا، هر چند زودگذر، به وضوح می توان دریافت که اظهارات دیروز گروسی در حاشیه بوده و برنامه هسته ای ایران به عنوان دستاویز و سرپوش قرار گرفته است. زیرا غنی سازی اورانیوم تا 60 درصد بارها تکرار شده و بر اساس معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای منع نشده است. ادعای گروسی مبنی بر نزدیک شدن ایران به غنی سازی نظامی را باید در کنار انبوه تبلیغات سوء علیه کشورمان دید که این روزها بیش از هر زمان دیگری در دستور کار آمریکا و متحدانش به انگیزه تقابل ایران در مقابل ایران قرار گرفته است. رژیم صهیونیستی. می خواند!

2- دیروز در نشست عادی شش ماهه شورای امنیت سازمان ملل متحد، برنامه هسته ای ایران یکی از موضوعات اصلی این شورا بود. در این جلسه امکان استفاده از مکانیزم فعال‌سازی «مکانیسم اسنپ‌بک» که موضوع آن بازگشت تحریم‌های تعلیق شده است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این در حالی است که قطعنامه 2231 شورای امنیت عنوان تضمین برنامه جامع اقدام مشترک را یدک می کشد، اما ابتدا; آمریکا از برجام خارج شد (البته بعد از اینکه آقای روحانی تاکید کرد اگر آمریکا از برجام خارج شود، ایران از برجام خارج نمی شود!) این اقدام آمریکا نقض آشکار قطعنامه 2231 بود. شورا به امنیت بین‌الملل اعتراض نکرد، کشورهای اروپایی و حتی دولت آقای روحانی حاضر به نقض توافقنامه فوق نیستند! ثانیا؛ نه آمریکا و نه سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان به هیچ یک از تعهدات خود در برنامه جامع اقدام مشترک عمل نکردند! و…اما به جای درخواست در مقام طلبکار! نشستند و خواستار استفاده از مکانیسم ماشه علیه ایران شدند!

3- پس از سومین سفر البرادعی مدیرکل وقت آژانس به ایران و با تکیه بر چندین سند، شاهد و شواهد، اعلام کردیم که موضوع آژانس، فعالیت های هسته ای ایران نیست، بلکه جاسوسی از نظامی و نظامی است. صنایع ما برای جلوگیری از شتاب علمی کشورمان با استناد به ماده 10 معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) پیشنهاد خروج از این معاهده را دادیم. این پیشنهاد با اعتراض شدید آژانس و ترویکای اروپایی مواجه شد و البته دولت آن زمان به آژانس اعتماد داشت و تمایلی به خروج نداشت…

محمد البرادعی پس از برکناری از سمت خود به عنوان مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دیدگاه کاهانه را تقریباً صریحاً تأیید کرد و چند سال بعد جورج فریدمن، یکی از مشاوران ارشد هسته‌ای آمریکا، به صراحت اعلام کرد که مشکل ما با ایران این است. نه برنامه هسته ای کشور مشکل ما این است که ایران نه تنها بدون رابطه با آمریکا، بلکه در تضاد با آمریکا هم به بزرگترین قدرت علمی و نظامی منطقه تبدیل شده است.

4- تمام شواهد موجود به وضوح نشان می دهد که چالش هسته ای که بیست سال است بر خلاف آنچه غربی ها می گویند، مربوط به دستیابی ایران به سلاح هسته ای نیست، بلکه هدف آن درگیر کردن ایران در یک چالش فرصت طلبانه و جلوگیری از علمی است. شتاب انقلاب ما ملت .

بنابراین تنها راه مقابله با بلوف این دشمن، خروج ایران از معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای است. ما در گذشته بر ضرورت خروج از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای به دلیل تهدیدات دشمن در موارد متعددی تاکید کرده‌ایم و شایان ذکر است که در تمامی موارد ذکر شده، آمریکا و اروپایی‌ها نسبت به اجرا اهتمام زیادی نشان دادند. از این پیشنهاد، همزمان وزارت کشور غرب و برخی اصلاح طلبان سعی در تحریف این ضرورت داشتند!

5- عضویت ما در معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای چه دستاوردی برای کشورمان داشته است؟! علاوه بر ترور دانشمندان هسته ای، خرابکاری و انفجار در تاسیسات هسته ای، افشای اطلاعات محرمانه نظامی و صنعتی، آسیب های شدید به صنعت هسته ای و تحریم های اقتصادی که به جای لغو در برنامه جامع مشترک دو برابر شد. مذاکرات اقدام، انفجار امکانات و امکانات داخلی، هزینه های هنگفت مالی و ده ها خسارت … دستاوردهای دیگری هم داشت؟!

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *