رازهای پنهان آب‌های اطراف معادن لیتیوم/ آیا استخراج لیتیوم می‌تواند آب آشامیدنی را آلوده کند؟

تبلیغات بنری


یک مطالعه جدید نشان می دهد که اگرچه سطوح آلاینده های رایج مانند آرسنیک و سرب در آب مرتبط با یک معدن متروکه لیتیوم در کارولینای شمالی کم است، اما مقادیر قابل توجهی از عناصر دیگر مانند لیتیوم، روبیدیم و سزیم در آب وجود دارد.

این تحقیق که توسط Avner Vengosh، استاد برجسته کیفیت محیطی در دانشکده محیط زیست نیکلاس دانشگاه دوک انجام شده است، تأثیرات بالقوه استخراج تاریخی لیتیوم بر کیفیت آب را برجسته می کند و داده های پایه را برای مطالعات آینده ارائه می دهد. این مطالعات می تواند تأثیرات بالقوه بازگشایی معادن لیتیوم در منطقه Piedmont در کارولینای شمالی را بر منابع آب آشامیدنی بررسی کند.

منطقه معدنی Kings Mountain که در دهه 1950 افتتاح شد و در دهه 1980 متروک شد، زمانی بزرگترین منطقه تولید لیتیوم در جهان بود. این معدن در سنگ های گرانیتی قرار دارد که حاوی ماده معدنی اسپودومن است که لیتیوم را به دام می اندازد.

محققان تاکید کردند که این مطالعه به اثرات استخراج لیتیوم فعال و فرآیندهای مرتبط توجه نکرده است.

تصفیه لیتیوم، که شامل جداسازی شیمیایی این عنصر از اسپودومن است، ممکن است اثرات بالقوه ای بر کیفیت آب داشته باشد که در این مطالعه مورد بررسی قرار نگرفت.

در مرحله بعد، محققان قصد دارند از چاه های خصوصی و آب های سطحی در یک منطقه غنی از لیتیوم نمونه برداری کنند تا کیفیت آب آشامیدنی را بررسی کنند تا تاثیرات بالقوه استخراج لیتیوم بر منابع آبی کارولینای شمالی را بهتر درک کنند.

این مطالعه توسط برنامه نوآوری تحقیقات آب و هوایی دانشگاه دوک (CRISP) و شرکت Albemarle تامین شده است.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *