پیاز جوانهزده را بخوریم یا نخوریم؟! – یورنا
دکتر الها عسکری اظهار داشت: جوانه زدن پیاز پس از برداشت معمولاً یک اتفاق نامطلوب محسوب می شود.
به گزارش یورنا به نقل از ایسنا؛ بسیاری از افراد این گونه پیازها را زباله می دانند و دور می ریزند.
اما بعضی ها قسمت های جوانه زده را جدا می کنند و از بقیه پیاز استفاده می کنند. اما باید گفت که مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن نیز باعث افزایش محتوای غذایی پیاز می شود. در واقع، جوانه زدن پیاز یک راه عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه ای و عملکردی آن است.
وی بیان کرد: بین دو تا هشت روز پس از جوانه زنی، میزان آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در جوانه به میزان قابل توجهی افزایش و سپس به مرور زمان کاهش می یابد.
باید گفت؛ جوانه زنی ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی تولید می کند که نقش بالقوه ای در پیشگیری از بیماری دارند.