درمان نوآورانه آلزایمر در ایران/ جنگ با آلزایمر به روش آدامسی و آب‌نباتی

تبلیغات بنری


به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری یورنا، بیماری آلزایمر به عنوان یکی از چالش های بزرگ جامعه سالمندان به تدریج به معضلی جدی در ایران تبدیل شده است.

این بیماری که با از دست دادن حافظه، کاهش توانایی های شناختی و مشکلات رفتاری همراه است، نه تنها فرد مبتلا، بلکه خانواده و جامعه را نیز درگیر می کند. پیری جمعیت ایران و تغییر سبک زندگی خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش داده و نیاز به راهکارهای جدید برای پیشگیری و درمان این بیماری را آشکار کرده است.

پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر با محصولات نوآورانه نانو در کشور

نانوبیوتک فردوسی یکی از جدیدترین و نوآورانه ترین تلاش ها را برای درمان بیماری آلزایمر در ایران به اجرا گذاشته است.

این شرکت که در سال 1400 با هدف توسعه فناوری های نوین در بیوتکنولوژی و محصولات دانش بنیان تاسیس شد، بیش از 20 محصول دارویی، مکمل و بهداشتی را برای رفع نیازهای جامعه تولید کرده است.

محصولات این شرکت با نام تجاری Elinpharma به بازار عرضه می شود و شامل مکمل های دارویی نوآورانه ای است که به پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر کمک می کند.

درمان ابتکاری آلزایمر در ایران/مبارزه با آلزایمر با آدامس و آب نبات

آدامس و نبات نانو برای مبارزه با آلزایمر

ماریا بیهقی مدیر عامل شرکت فردوسی فردوسی نانوبیو علمی در گفتگوی صمیمانه با خبرنگار علم و فناوری یورنا.وی در خصوص تولید محصول جدید برای درمان آلزایمر گفت: محصولات ما با استفاده از فناوری نانو برای پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر طراحی شده و به صورت صمغ و نبات در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. این محصولات به دلیل شکل خاص و سهولت استفاده، مخصوص افراد مسن طراحی شده و دارای خواص درمانی و پیشگیرانه می باشد.

البیهقی افزود: در فرمولاسیون این داروها از نانوذرات حاوی ترکیبات طبیعی مانند فنیکل و کوئرستین استفاده شده است. این دو ماده فعال با فناوری نانو فرموله شده‌اند و می‌توانند از بیان ژن‌هایی که منجر به بیماری آلزایمر می‌شوند جلوگیری یا کاهش دهند.

درمان ابتکاری آلزایمر در ایران/مبارزه با آلزایمر با آدامس و آب نبات

نحوه عملکرد دارو و کاهش بیان ژن های فعال در بیماری آلزایمر

این نانودارو برای کاهش بیان ژن‌های APP و MAPT که پروتئین‌های مضری مانند بتا آمیلوئید و تاو را کد می‌کنند، طراحی شده است.
البیهقی تصریح کرد: این مکمل دارویی با مهار بیان این ژن ها می تواند سلول های عصبی را تحت تاثیر قرار داده و از تشکیل پروتئین های مضر جلوگیری کند. به این ترتیب اثرات مثبتی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و حتی درمان برخی علائم آن مشاهده شده است.

درمان ابتکاری آلزایمر در ایران/مبارزه با آلزایمر با آدامس و آب نبات

شربت برای سالمندان: بهبود شکل دارویی برای تسهیل مصرف

بهاقی با اشاره به اینکه آدامس و شیرینی برای سالمندان مناسب نیست، گفت: به دلیل سهولت بیشتر، این فرمول ها به صورت شربت نیز تولید می شود. مصرف آن برای سالمندان راحت تر است. این نوشیدنی حاوی ترکیباتی است که اثرات پیشگیرانه و درمانی بر روند ابتلا به بیماری آلزایمر دارد.

درمان ابتکاری آلزایمر در ایران/مبارزه با آلزایمر با آدامس و آب نبات

کرم های حاوی اگزوزوم یکی دیگر از دستاوردهای علمی این شرکت دانش بنیان است

این شرکت علاوه بر تولید محصولات مرتبط با بیماری آلزایمر، دستاوردهای علمی و پزشکی دیگری نیز داشته است. از جمله این دستاوردها می توان به تولید کرم های حاوی اگزوزوم اشاره کرد که با استفاده از اگزوزوم های سرم خون یا مواد گیاهی مانند جلبک اسپیرولینا، پسته و انار قابل سفارشی سازی هستند. این کرم ها به عنوان ضد لک، لیفت صورت و ترمیم کننده پوست استفاده می شوند و در درمان بیماری های خودایمنی مانند پسوریازیس نیز موثر هستند.

درمان ابتکاری آلزایمر در ایران/مبارزه با آلزایمر با آدامس و آب نبات

نقش دانشگاه فردوسی مشهد در حمایت از فعالیت های دانش بنیان

این شرکت به عنوان یکی از شرکت های مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد فعالیت می کند و در توسعه فناوری های دارویی مورد حمایت این دانشگاه قرار گرفته است.

بیهقی با اشاره به نقش موثر دانشگاه فردوسی در توسعه شرکت های دانش بنیان گفت: این حمایت باعث شد تا در مسابقات بین المللی مانند مسابقات اختراعات و نوآوری های سوئیس شرکت کنیم و موفق به کسب مدال نقره کرم ترمیم کننده زخم شدیم. مدال طلا برای تولید پروتئین نوترکیب

تلاش‌های نانوبیوتک فردوسی در توسعه فناوری‌های نوین برای درمان بیماری‌هایی مانند آلزایمر و سرطان نشان از توان علمی و فناوری بالای ایران در این زمینه دارد. با ادامه این تلاش ها و توسعه محصولات نوآورانه، ایران می تواند در سطح بین المللی به عنوان یکی از پیشتازان بیوتکنولوژی و درمان های نوین شناخته شود.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا