۵۰۰ درصد،موارد آبله میمون در آفریقا افزایش یافت – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش یورنا، به نقل از: مهر و موم نگاچه نجونجو، رئیس ستاد و مدیر اجرایی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آفریقا، طی یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که آفریقا از ابتدای سال جاری تاکنون 48093 مورد ابتلا به آبله را گزارش کرده است که منجر به مرگ بیش از 1048 نفر شده است.

نجونجو گفت: “وقتی موارد تایید شده گزارش شده در سال جاری را با کل سال 2023 مقایسه می کنیم، متوجه می شویم که آنها بیش از 500 درصد افزایش یافته اند و وضعیت هنوز خارج از کنترل است.” “ما هنوز به طور کلی در یک روند صعودی هستیم.”

موریس آخرین کشور آفریقایی بود که موارد آبله را گزارش کرد و تعداد کل کشورهای مبتلا را به 19 رساند. داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا همچنین نشان می‌دهد که منطقه آفریقای مرکزی بیشترین آسیب را از شیوع این بیماری دیده است و 85.7 درصد از کل موارد گزارش شده و 99.5 درصد مرگ و میرها را شامل می‌شود.

هفته گذشته، قاره آفریقا 2766 مورد جدید، 1254 مورد تایید شده و 34 مرگ جدید را گزارش کرد. وی افزود که جمهوری دموکراتیک کنگو و بوروندی 94 درصد از کل موارد تایید شده جدید را تشکیل می دهند.

آژانس مراقبت های بهداشتی تخصصی اتحادیه آفریقا نیز نسبت به افزایش اخیر موارد آبله در لیبریا و اوگاندا ابراز نگرانی کرد. به گفته نجونجو، برخی از عوامل خطری که در گسترش سریع آبله در اوگاندا نقش دارند، انتقال برون مرزی و جنسی این ویروس است.

آبله که با نام آبله میمون نیز شناخته می شود، برای اولین بار در سال 1958 در میمون های آزمایشگاهی شناسایی شد. این یک بیماری ویروسی نادر است که معمولاً توسط مایعات بدن، قطرات تنفسی و سایر مواد آلوده منتشر می شود. این عفونت معمولاً باعث تب، بثورات و تورم غدد لنفاوی می شود.

در اواسط ماه اوت، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آفریقا شیوع مداوم آبله در آفریقا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی برای امنیت این قاره اعلام کرد. اندکی بعد، سازمان جهانی بهداشت نیز آبله را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی بین المللی اعلام کرد و بالاترین سطح هشدار جهانی را برای دومین بار در دو سال گذشته فعال کرد.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *