اشتباه رایج اکثر خانم‌ها در فریز کردن گوشت – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا»، شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید که گوشت قرمز بخورید و در بیشتر غذاهای خود از آن استفاده کنید، اما نکات مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. مخصوصاً وقتی می خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به همین دلیل تصمیم گرفتیم اطلاعاتی از سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها در مورد خطاهای انجماد گوشت در اختیار شما قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون برش در فریزر قرار ندهید

اگر قرار است گوشت را در فریزر یا یخچال قرار دهید، حتما آن را تکه تکه کنید و سپس در فریزر بگذارید. هرگز گوشت پخته شده را در یخچال قرار ندهید. بهتر است گوشت را به قطعات بزرگ برش دهید و تکه های آن نسبتاً بزرگ باشد، اما هرگز گوشت بریده نشده را در فریزر قرار ندهید.

دمای گوشت باید دمای مشخصی داشته باشد

اگر گوشت قرمز باقی مانده را فریز می کنید، دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بالاتر را توصیه می کنیم. دلیل این امر این است که با افزایش دما، از سنتز و رشد باکتری ها جلوگیری می کند. پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

خوردن گوشت قرمز حاوی باکتری شما را بیمار می کند. باکتری های مختلفی مانند ای کولای یا سالمونلا را می توان در گوشت قرمز یافت. بنابراین در نگهداری و انجماد آنها باید نهایت احتیاط را به عمل آورد، زیرا اگر این باکتری ها وارد بدن شوند، مشکلات جدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری های تنفسی و عفونت های خونی را به همراه خواهند داشت.

پس باید خیلی مراقب باشید.

برخی از افراد هستند که خودشان یک بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند، یا حتی زنان باردار، اگر با این باکتری مواجه شوند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بیماری بسیار جدی‌تری قرار بگیرند که می‌تواند زندگی را تهدید کند. به طور معمول، مسمومیت و عفونت با این باکتری با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی شدید، خشکی دهان، سرگیجه، سبکی سر، یا ادرار تیره ظاهر می شود.

گوشت پخته شده را به مدت طولانی در یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید برای مدت طولانی در یخچال بگذارید. همچنین باید از قرار دادن آن در فریزر خودداری کنید. هرچه این زمان بیشتر باشد، گوشت مضرتر می شود. طولانی ترین مدتی که می توانید گوشت پخته شده را نگهداری کنید به مدت یک هفته با دمای 40 درجه فارنهایت در یخچال نگهداری می شود. در غیر این صورت مجاز به نگهداری گوشت پخته در فریزر یا یخچال نیستید.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *