اقدامات بحث برانگیز طارمی و جهانبخش؛ سنگ تمام غیرفوتبالی کاپیتانها برای قلعهنویی و رفقا – یورنا
در فوتبال ایران بسیاری از چیزهای اساسی و اساسی دستخوش تغییرات شده است و از جمله آنها مفهوم ارزشمندی مانند جایگاه تیم ملی است. بازیکنان یک گروه محدود به نام تیم ملی قرار است نماینده یک ملت باشند و همه غمشان برای جلب رضایت مردم باشد نه منفعت یک نفر!
به گزارش سرویس ورزشی یورنا، حدود دو ماه از انتشار ویدئویی از علیرضا جهانبخش و مهدی طارمی می گذرد که خبرساز شده و البته انتقادهایی هم به همراه داشته است. لیدرهای تیم ملی به مدرسه فوتبال امیرقلینوی واقع در منطقه پررونق سعادت آباد تهران آمدند و با تمجید ویژه(!) به تبلیغ این مدرسه فوتبال پرداختند. در این میان، فرض کنیم امیرقلنوی در سال های اخیر بارها در مصاحبه های مختلف تایید کرده است که به نازی آباد بودنش افتخار می کند، اما مدرسه فوتبال خود را نه در مناطق جنوبی شهر، بلکه در یک شهر تاسیس کرده است. منطقه ای با طبقه اجتماعی خاص
حقیقت این است که اگر نگاهی به ارتقای مدرسه فوتبال مربی فعلی تیم ملی توسط ستارگان تیم ملی بیندازیم، حتی در صورت بروز شبهات و ابهامات، با هیچ نکته اصولی و منطقی مواجه نخواهیم شد. علیرضا جهانبخش با اینکه ماه هاست تیمی ندارد اما همچنان در اردوهای آماده سازی و بازیکن اصلی تیم ملی حضور دارد. عجیبتر این است که به نظر می رسد این گونه اقدامات روال شده و کاپیتان تیم ملی در خدمت قلناوی و همرزمانش است!
طارمی، جهانبخش و البته اکثر ملی پوشان در شماره گذشته با انتشار متنی مشترک در استوری اینستاگرام خود از رضا حدادیان، مالک باشگاه نساجی مازندران که مالک شرکت هواپیمایی واراش نیز هست، تشکر کردند. دو روز پیش تیم ملی در سفری ویژه با هواپیمای این شرکت راهی امارات شد، آنچه در اینجا حائز اهمیت است این است که رضا حدادیان یکی از دوستان امیر قلعهنویی است و ارتباط نزدیکی با سرمربی تیم ملی دارد.
نکته قابل توجه این است که اگر شخص یا شرکتی بتواند با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد به ورزش ایران خدمت کند و در مواقع لزوم به تیم های ملی و تیم ملی کمک کند، این موضوع بسیار ارزشمند است، اما اگر حدادیان جای تشکر دارد، اینطور نیست این وظیفه بازیکنان تیم ملی است و بهتر است مسئولان فدراسیون فوتبال چنین رویکردی داشته باشند. از سوی دیگر، نباید شرایط به جایی برسد که خدمات صاحب ایرلاین که مالک یکی از تیم های فعلی لیگ برتر (نصیج) نیز هست، تردید و ابهام ایجاد کند. به خصوص که شاهد اتفاقی مشابه بین فدراسیون فوتبال و محمدرضا زینوزی، مالک شرکت هواپیمایی آتا و باشگاه تراکتورسازی بودیم.
اما جایگاه و شأن تیم ملی و بازیکنانی که افتخار پوشیدن این پیراهن را دارند باید حفظ شود و این وظیفه بازیکنان است که از رفتارهای مشکوک خودداری کنند. در این میان عجیب است که مسئولان فدراسیون به عنوان متولیان اولیه فوتبال کشور هیچ کنترلی بر روابط ندارند و برایشان اهمیتی ندارد که برخی اتفاقات چه تاثیری بر افکار مردم و افکار عمومی دارد.