امضای همکاری مشترک ایران و دادستانی روسیه – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش یورنا به نقل از خبرگزاری مهر، ذبیح الله خدیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای شرکت در نشست اتحادیه بازرسی اوراسیا، کنفرانس علمی و عملی بازرس موقت در مسکو و کار در مسکو به سر می برد. اعضای گروه BRICS عصر دیروز با «اگو کراسنوف»، دادستان کل فدراسیون روسیه دیدار کردند.

وی در این دیدار با قدردانی از میزبانی دادستان کل فدراسیون روسیه، گفت: بسیار خوشحالم که روابط خوب دو کشور جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در بهترین شرایط است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با اشاره به جنایات نسل کشی و کشتار بیش از 40 هزار شهروند بی دفاع در غزه و لبنان، از بی تفاوتی سازمان های بین المللی و نهادهای حقوق بشری در این زمینه انتقاد کرد رژیم کودک کشی و اشغال قدس و حمایت از آمریکا در این زمینه.

وی به تفاهم نامه بین سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی کل فدراسیون روسیه اشاره کرد و گفت: امیدوارم بتوانم تفاهم نامه دوجانبه ای را که دو طرف در سال 1401 هجری قمری امضا کردند و همچنین سند توافقنامه را اجرایی کنم. درک و برنامه اقدام مشترک که امروز به منظور پیشبرد کار دو مقام در زمینه های نظارت و بازرسی به ویژه مبارزه با تقلب و فساد و همچنین استانداردهای حقوق بشر در چارچوب تبادل اطلاعات و هماهنگی امضا خواهد شد. تجارب باید برای هر دو کشور مفید و مثمر ثمر باشد.

وی با انتقاد از تحریم های ظالمانه علیه مردم ایران گفت: رژیم سلطه و استکبار جهانی به رهبری آمریکا با اعمال تحریم های شدید سعی در صدمه زدن به اقتصاد کشور دارد.

خدیان تصریح کرد: اگرچه بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم هاست، اما این تحریم ها زمینه شکوفایی استعدادها و رشد نوآوری ها را در داخل کشور فراهم کرده است. از این رو با توجه به اهمیت تولید و حمایت از کارآفرینان ایرانی، رهبر معظم انقلاب در طول 12 سال گذشته شعار سال را به موضوع حمایت از تولید و اقتصاد مقاومتی اختصاص دادند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با توجه به همکاری سازمان بازرسی کل کشور با بازرگانان و صنعتگران اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور علیرغم وظایف فراوانی که انجام می دهد، ایران اقدامات مهمی را برای حمایت از تولید و کارآفرینی انجام داده است.

وی با اشاره به نظارت موثر سازمان بازرسی کل کشور بر اجرای قوانین مربوط به بهبود فضای کسب و کار و تعهد دستگاه های اجرایی به انجام وظایف خود در راستای بهبود فضای کسب و کار افزود: وظایف هر دستگاه است توسط سازمان بازرسی به سازمان ها گزارش می شود و اجرای صحیح آنها رصد می شود و هر دستگاهی که به وظیفه خود عمل نکند تحت تعقیب قرار می گیرد.

خدیان افزود: به عنوان مثال در قانون مقرر شده است که دستگاه ها باید مجوزهای اولیه یا تاییدیه ها را بدهند یا به استعلام ها به صورت الکترونیکی پاسخ دهند. در صورتی که نمایندگی به صورت غیر الکترونیکی به این اقدامات پاسخ دهد، تخلف محسوب می شود و در صورت تولید محصول در داخل کشور، دستگاه های اجرایی نمی توانند مانند بازرسی کل کشور، آن را وارد کنند سرویس بر این قانون نظارت دارد. سازمان بازرسی کل کشور نیز وظیفه نظارت بر عملکرد بانک ها به منظور اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان را بر عهده دارد.

وی با اشاره به سامانه الکترونیکی سازمان بازرسی کل کشور 136 کشور گفت: سازمان بازرسی همچنین با استقرار سامانه الکترونیکی، بستری را برای ارائه مسائل و مشکلات تولیدکنندگان به سازمان و پیگیری آنها فراهم کرد. بپیچید.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر لزوم بازدید میدانی از نواحی صنعتی، اتاق‌های بازرگانی و واحدهایی که از مشکلات دستگاه‌های دولتی رنج می‌برند و پیگیری رفع آنها از سوی این اداره کل برای رفع مشکلات دستگاه‌های دولتی تاکید کرد. بازرسی کل کشور نسبت به بررسی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی و در صورت داشتن مشکل برق، گاز یا اخذ تسهیلات توسط این اداره نظارت می شود تا دادگاه از توقیف ماشین آلات واحدهای تولیدی خودداری کند.

وی بیان کرد: سازمان بازرسی کل کشور نیز عضو شورای عالی اجرای اصل 44 قانون اساسی در خصوص واگذاری موسسات اقتصادی دولتی به بخش خصوصی است.

خدایانان همچنین از دادستانی کل فدراسیون روسیه به دلیل همکاری عالی در زمینه تبادل تعدادی از زندانیان دو کشور و اتباع متبوع آنها تشکر کرد.

همانطور که رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: همزمانی ریاست دوره ای فدراسیون روسیه بر گروه کشورهای بریکس و عضویت جمهوری اسلامی ایران در این گروه را به فال نیک می دانیم و امیدواریم این شرایط و نقش از اعضای جدید آن به خوبی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

دادستان کل فدراسیون روسیه بر لزوم بهره گیری از تجربیات دو کشور در مقابله با تحریم ها تاکید کرد.

در ابتدای این دیدار، ایگور کراسنوف، دادستان کل فدراسیون روسیه ضمن خیرمقدم به خداوند متعال، از توسعه همه جانبه و بسیار فعال روابط دو کشور و ارگان های ذیربط در زمینه مبارزه با جرایم ابراز خرسندی کرد. و پیگیری مسائل حقوقی، نظارت، بازرسی و فعالیت های مربوط به حقوق بشر و هیئت رسیدگی به شکایات. وی گفت: این روابط در بالاترین سطح خود در تاریخ روابط دو کشور قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: پیوستن ایران به گروه کشورهای عضو برجام برای روسیه نیز بسیار مهم است.

کراسنوف تصریح کرد: بازرسی کل جمهوری اسلامی ایران نیز مانند دادستانی روسیه دارای اختیارات نظارتی بسیار گسترده ای است و بازرسی های انجام شده توسط سازمان بازرسی کل جمهوری اسلامی ایران بسیار دقیق و گسترده است.

دادستان کل فدراسیون روسیه با اشاره به برنامه اقدام برای همکاری مشترک بین بازرسی کل کشور و دادستان کل فدراسیون روسیه گفت: در سال 2022 به منظور دستیابی به ظرفیت همکاری مشترک، تفاهم نامه ای منعقد شد. تفاهم بین دادستانی کل فدراسیون روسیه و سازمان بازرسی کل ایران امضا شد و امروز در مورد برنامه اقدام مشترک دو ساله برای اجرای این توافقنامه امضا خواهد شد و بر اساس این برنامه همکاری خود را آغاز خواهیم کرد در مورد منافع دو کشور

وی تصریح کرد: امروز نیز اولین نشست خود را بر اساس این برنامه درباره نقش و برنامه های دو سازمان در مقابله با تحریم ها و دفاع از حقوق کارآفرینان و تولیدکنندگان برگزار خواهیم کرد.

در ادامه این نشست، برنامه عملیاتی همکاری مشترک بین سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی کل فدراسیون روسیه به امضای طرفین رسید.

برنامه پایانی این نشست دوجانبه، میزگرد کارشناسان دو نهاد درباره نقش، رویه ها و عملکرد سازمان بازرسی کل کشور در حمایت از تولید، کارآفرینان و تولیدکنندگان در مواجهه با تحریم های یکجانبه آمریکا و آمریکا بود. متحدان غربی آن

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا