کدام آقازادهها پشت سر فروشندگان فیلترشکن هستند؟ – یورنا
به گزارش «یورنا» به نقل از روزنامه اعتماد، مصطفی النخعی نماینده مردم نهابندان و سربیشا در مجلس درباره موضوع انحلال گفت: در بحث انحلال موضوعات مختلفی وجود دارد و قابل بررسی نیست. ” موضوع در یک بعد است. نگاه به موضوع جز از بعد اقتصادی، فرهنگی یا اجتماعی درست نیست و نگاه ما باید جامع و کامل باشد.
وی افزود: باید به مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی نگاه کرد و سپس در همه ابعاد آن صحبت کرد، امروزه استفاده از اینترنت و فضای مجازی یک امر تجملی نیست، بلکه یک نیاز روزمره جامعه است. و جامعه را نمی توان از نیازهایش جدا کرد.»
النخعی ادامه داد: حتی مردم عادی که تجربه یا کار خاصی ندارند احساس نیاز به یادگیری در مورد جهان می کنند، بنابراین استفاده از اینترنت و فضای مجازی یکی از نیازهای روزمره جامعه است مثل ایران.»
نماینده مردم نهبندان در مجلس دوازدهم تاکید کرد: اگر می خواهیم توسعه پیدا کنیم باید استفاده از فضای مجازی را در جامعه توسعه دهیم و فیلترینگ را رفع کنیم. این یک ضرورت برای جامعه است.»
النخعی ادامه داد: موضوع انحلال به شکل فعلی قطعاً یک نقص اساسی دارد. آقای رئیس جمهور نیز در بحث های مربوط به این مشکلات تاکید کردند که تمام تلاش خود را برای اصلاح انحلال به کار خواهند گرفت. البته این را هم می دانیم که انحلال تنها در اختیار رئیس جمهور نیست. این یک بحث امنیتی است و شورای عالی فضای مجازی و شورای امنیت در مقاطع حساس در اجرای آن مشارکت دارند. همچنین می دانیم که رئیس جمهور در مقام ریاست شورای عالی فضای مجازی نظری متفاوت با سایر اعضای این شورا دارد. اما من فکر میکنم آقای مزیکیان در مورد وعدههای انتخاباتیاش برای حذف نامزدی باید محکمتر از این حرف بزند.»
وی تاکید کرد: نکته دیگر این است که همه ما فرزند داریم و دغدغه های زیادی در مورد فضای فرهنگی حاکم بر فضای مجازی داریم، چرا که مطالب غیراخلاقی و متنوعی وجود دارد که با شئون، فرهنگ و آداب و رسوم جامعه ما سازگاری ندارد. ” در شبکه های اجتماعی. همه ما از این امر آگاه هستیم و این واقعیت را می پذیریم که باید در فضای مجازی چنین مطالبی سانسور شود. اما راه حل در فیلتر کردن اپلیکیشن ها و پلتفرم های فضای مجازی نیست.
النخعی ادامه داد: فیلتر شبکه های اجتماعی و فروش فیلترشکن باعث خنده و تمسخر ما می شود و این راه حل عاقلانه ای نیست.
وی ادامه داد: به نظر من دوستان در وزارت ارتباطات به جای دنبال کردن فیلتر پلتفرم و جستجو در اینستاگرام، توییتر، واتس اپ و … محتوا را فیلتر کنند.
نخعی تصریح کرد: با حضور شرکت ها و نخبگان دانش بنیان در کشور می توانیم فیلتر محتوایی را در کشور اعمال کنیم تا هم دغدغه خانواده ها برطرف شود و هم دغدغه شرکت های فضای مجازی.
نماینده نهنبندان ادامه داد: فیلتر فضای مجازی و از طرفی فروش فیلترشکن یعنی فضایی کاملا باز که امکان دسترسی کودکان و نوجوانان به هرگونه محتوای غیراخلاقی را فراهم می کند. بنابراین باید در این زمینه اقدام همه جانبه ای صورت گیرد.»
وی افزود: آقای رئیس جمهور باید محکمتر بر مواضع و وعده هایی که در زمان انتخابات در خصوص حذف انحلال داده اند، بایستد.
وی در ادامه تاکید کرد: استفاده از فیلترشکن در گوشی های کودکان و نوجوانان یکی از بزرگترین دغدغه های خانواده هاست شکن به این معنی است که کودکان و نوجوانان می توانند به هر محتوای خصوصی دسترسی داشته باشند و این همان چیزی است که خانواده ها را نگران کرده است.
النخعی درباره فروشندگان فیلترشکن نیز گفت: مانع جدی این روزها، فروشندگان فیلترشکن هستند که مانند یک باند مافیایی کار می کنند و از فروش فیلترشکن سود زیادی به دست می آورند و بزرگ ترین مانع برای نصب فیلتر در داخل هستند. فیلتر.» ملت.”
وی افزود: باید بررسی شود که فروشندگان فیلترشکن چه کسانی هستند و آقایانی که پشت سر آنها حرکت کردند و منافع آنها را تامین کردند و استفاده گسترده از فیلترشکن در کشور چه کسانی هستند؟
النخعی افزود: سوال جامعه این است که آیا از یک طرف فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را فیلتر می کنند و از طرف دیگر فروش فیلترشکن را در جامعه تبلیغ می کنند؟ انتظار داریم رئیس جمهور این موضوع را با جدیت بیشتر و با تجربه بیشتر پیگیری کند.»
وی در پایان گفت: بارها پزشکیان بر کار کارشناسان تاکید کردهاند و به این موضوع معتقدند، بنابراین تاکید میکنم که انحلال به شکل فعلی قطعا کارشناسی نیست و رئیسجمهور باید به وعده انتخاباتی خود عمل کند. به جای دستور رسیدگی به متخلفان تصفیه، انحلال را حذف کند.