افزایش بیشاز ۳۰ هزار نفری تعداد خیران کمیته امداد امام خمینی (ره) طی ۵ سال گذشته
گفتگو
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران با اشاره به اینکه 5 سال پیش حدود 80 هزار خیر و در حال حاضر بیش از 112 هزار خیر داریم گفت: خیرین ما از اقشار مختلف جامعه از دانش آموز گرفته تا کارخانه هستند. زنان خانه دار متاهل.
سید ابوالفضل پرینشی در گفت و گو با مقدار وی با بیان اینکه از بیش از 25 هزار کودک یتیم زن و مرد حمایت می کنیم، گفت: 5 سال پیش حدود 80 هزار نیکوکار داشتیم و اکنون بیش از 112 هزار نیکوکار داریم که حجم کمک های آنها افزایش یافته است. خیرین ما از همه اقشار جامعه از دانش آموز گرفته تا کارخانه دار و خانه دار هستند و حتی مددجویانی داریم که خود خانواده ها را حمایت می کنند و کودک تحت حمایت اکنون به مرحله ای رسیده است که می تواند از دیگران حمایت کند. ما یک مشتری داریم که توانسته مهارتی را بیاموزد و برای تعدادی از مشتریان و افرادی که واقعاً به آنها خدمات داده نشده است، شغل ایجاد کند.
تعداد خیرین افزایش یافته است
وی با اشاره به اینکه بسیاری از خیرین خارج از کشور اعلام آمادگی کرده اند که کمک کنند اما به دلیل تحریم های موجود نمی توانند پول خود را انتقال دهند و به دلیل افرادی که در کشور برای ما پول می فرستند، گفت: تعداد خیرین در حال افزایش است. امیدواریم بتوانیم تعداد حامیان را به حدود 5 درصد جمعیت تهران برسانیم، هرچند هنوز با آن نقطه فاصله داریم.
ورودی ها و خروجی های ما معمولاً متناسب هستند
وی با بیان اینکه در استان تهران طی پنج سال گذشته 12 درصد افزایش تعداد بیماران و حدود 10 تا 12 درصد خروجی ها را شاهد بوده ایم و ورودی و خروجی ما معمولاً متناسب است، تصریح کرد: مسئولیت جریان های ورودی و خروجی ورودی ها و خروجی های ورودی. خروج ارباب رجوع به یکباره صورت نمی گیرد و مستمری و خدمات تکمیلی به تدریج قطع می شود. در مورد ازدواج نیز شرایط یکسان است و اگر مشتری تحت حمایت ما ازدواج کند مستمری او بلافاصله قطع نمی شود، حتی اگر داماد با عروس تحت حمایت ازدواج کند، در صورت تمایل وام های تجاری اضافی نیز در اختیار آنها قرار می گیرد. .
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران گفت: با توجه به وضعیت خانواده های مشمول، نوعی تفاهم عملی با آنها صورت می گیرد و گفته می شود ظرف مدت 3 سال باید با آنها برخورد شود. کار داشته باشد یافتن راه حل بستگی به عمق مشکلات و شرایط خانوادگی دارد. در برخی موارد ممکن است نتوان به خانواده راه رهایی داد، مثلاً در مورد افراد مسن یا خانواده ای که سرپرست آنها از بیماری لاعلاج رنج می برد، تا زمانی که بیماری وجود دارد، خانواده باید حمایت شوند زیرا هزینه ها سرسام آور است، اما برای حدود 80 درصد از زنان سرپرست خانوار، 80 درصد آنها را زنان جوان تشکیل می دهند و شغل و درآمد آنها ثابت است.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا