انتشار شیوه‌نامه جدید برگزاری حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران

تبلیغات بنری


دستورالعمل جدید برگزاری حراج سکه طلا در سامانه مرکز مبادلات ایران منتشر شد.

یورنا – به گزارش اداره ارتباطات مرکز مبادلات ایران و به موجب تصمیم کمیته پولی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مورخ 11/3/1402 «دستورالعمل اجرایی معاملات ارزی طلا به طلا و ارز ایران». ” “مرکز صرافی” خریداران می توانند با رعایت قوانین حراج (ویرایش دوم) و ثبت درخواست در سامانه حراج سکه طلا مرکز مبادلات طلا و سکه ایران درخواست خود را ثبت کنند.

درخواست کننده خرید

طبق روال حراج سکه طلا سامانه مرکز مبادلات ایران، کلیه اشخاص حقیقی با ملیت ایرانی که بالای 18 سال سن دارند می توانند در حراج سکه طلای این مرکز شرکت کنند. اموال موضوع حراج سکه طلا مصوب بانک مرکزی کامل، نیم و ربع بدون بسته بندی می باشد.

سیستم حراج

متقاضیان شرکت در حراج سکه طلای مرکز مبادلات ایران باید ابتدا در سامانه معاملات مرکز مبادلات ایران به نشانی market.ice.ir ثبت نام و احراز هویت کنند و سپس طبق دستورالعمل و اطلاعیه از طریق سامانه مذکور در حراج شرکت کنند. .

حداکثر اندازه سفارش

حداکثر اندازه سفارش در هر جلسه مزایده توسط بانک مرکزی تعیین و در آگهی مزایده اعلام می شود. همچنین آگهی مزایده دو روز کاری قبل از روز حراج در سایت رسمی مرکز مبادلات طلا و سکه ایران به نشانی www.ice.ir منتشر می شود. زمان برگزاری جلسه مزایده در آگهی مزایده اعلام شده است.

روش معامله

خریدار موظف است قبل از ارسال سفارش خرید در سامانه، 100% ارزش سفارش خرید را با احتساب کارمزد در کیف پول خود از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی ارائه دهد. مبلغ مذکور تا پایان جلسه حراج در کیف پول کاربر منجمد می شود.

لازم به ذکر است وجوه رزرو شده در کیف پول خریدار در صورت انجام تراکنش از کیف پول کسر می شود و در صورت عدم تکمیل تراکنش در مدت 48 ساعت کاری، وجوه باقیمانده در کیف پول کاربر به کاربر بازگردانده می شود. شماره شبای ثبت شده در حساب کاربر.

هزینه ها و هزینه های عملیاتی

کارمزد معامله معادل یک هزارم (0.1%) ارزش معامله است.

شایان ذکر است خریدار موظف است به ازای هر قطعه سکه طلا (شامل سکه تمام، نیم سکه و ربع سکه) 300000 ریال به عنوان هزینه تحویل به شعبه بانک با دریافت سکه طلای خریداری شده از شعبه مشخص شده پرداخت نماید. در عامل پرداخت کند

چنانچه خریدار برای دریافت سکه طلای خریداری شده در مدت مشمول هزینه های نگهداری (از 14 تا 21 روز کاری از زمان تخصیص سکه طلا) به شعبه تعیین شده در سامانه مراجعه کند، علاوه بر هزینه تحویل، هر قطعه سکه طلا (شامل (از سکه تمام، نیم سکه و یک ربع) ارز) پرداخت روزانه 500 هزار ریال به عنوان هزینه نگهداری به شعبه بانک اپراتور، خریدار موظف است هزینه های عملیاتی مربوط به بانک عامل را بپردازد (کارمزد تحویل و هزینه نگهداری) به بانک عامل پس از دریافت سکه طلای خریداری شده.

محل و مهلت تحویل

متقاضی برای تحویل سکه طلای خریداری شده باید به شعبه مورد نظر خود مراجعه کند. لازم به ذکر است شعب منتخب بانک عامل قبل از ارسال درخواست توسط خریدار در سامانه انتخاب می شوند.

پس از 7 روز کاری و حداکثر 14 روز کاری از زمان صدور کد رهگیری در سامانه، خریدار سکه طلا می تواند با مراجعه به شعبه تعیین شده در سامانه، سکه طلای خریداری شده را دریافت کند. در صورت سپری شدن مهلت مقرر، سکه طلا با احتساب هزینه انبار، حداکثر تا 7 روز کاری از شعبه مذکور تحویل می گردد.

شایان ذکر است سکه طلای خریداری شده توسط خریدار تنها به خریدار یا وکیل وی با ارائه وکالت نامه رسمی تحویل می شود.

معامله را تمام کن

در صورتی که خریدار ظرف 21 (بیست و یک) روز کاری از تاریخ تخصیص برای دریافت سکه طلا به شعبه تعیین شده در سامانه مراجعه نکند، پس از کسر خرید، معامله باطل (فسخ خودکار) و مبلغ معامله انجام می شود. کارمزد و سایر هزینه های عملیاتی به کیف پول خریدار بازگردانده می شود.

در صورت فسخ معامله به دلیل عدم مراجعه خریدار به شعبه مشخص شده در سامانه برای دریافت سکه طلا در مهلت مقرر، خریدار به مدت 180 روز از ثبت هرگونه سفارش خرید در سامانه منع خواهد شد. .

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا