بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور به بهرهبرداری رسید
نیروگاه خورشیدی ۱۶۰ کیلوواتی شرکت آبفای مازندران به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور به بهره برداری رسید.
خبرگزاری مقدار به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، مراسم بهره برداری از بزرگترین ایستگاه انرژی خورشیدی شمال کشور در ششمین روز از هفته دولت با حضور استاندار مازندران و جمعی از مسئولان ارشد کشور برگزار شد. مدیران دستگاه های اجرایی این استانداری و این نیروگاه تولید برق رسما به بهره برداری رسید.
این نیروگاه خورشیدی که توسط شرکت آب منطقه ای مازندران با نصب 702 متر مربع پنل خورشیدی در مدت چهار ماه ساخته شده است، ظرفیت تولید سالانه 250 مگاوات برق را دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران در مراسم راه اندازی این نیروگاه گفت: با راه اندازی این نیروگاه خورشیدی علاوه بر کاهش هزینه برق مصرفی در این اداره، احتمال قطعی برق برای این شرکت و بخشی از بار مصرفی برق ساختمان مرکزی شرکت آب منطقه ای مازندران از شبکه برق استانداری کاهش یافته است.
حیدر داودیان با بیان اینکه این اقدام بر اساس تکلیف قانونی در دستور کار این شرکت قرار گرفت، افزود: مصرف برق سالانه مجتمع اداری شرکت آب منطقه ای مازندران بر اساس گزارش اداره کل توزیع برق مازندران حدود 300 مگاوات ساعت است. شرکت. با راه اندازی این ایستگاه حدود 250 مگاوات از این نیاز از طریق انرژی خورشیدی تامین می شود.
وی با بیان اینکه برای بهره برداری از این نیروگاه 90 میلیارد ریال از محل طرح مدیریت سبز هزینه شده است، خاطرنشان کرد: این طرح در راستای اجرای الگوی مدیریت سبز سازمان های دولتی ایران با هدف استفاده از ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر اجرا شد. منابع تولید برق با بهره برداری از این نیروگاه سالانه از تولید و انتشار بیش از 100 تن دی اکسید کربن جلوگیری می شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران تصریح کرد: در هفته های گذشته تست تجهیزات و ظرفیت تولید برق این نیروگاه با موفقیت به پایان رسید و هم اکنون بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور رسما راه اندازی می شود. همزمان با هفته دولت به بهره برداری می رسد.
داودیان خاطرنشان کرد: تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر یکی از اولویت ها و دغدغه های این شرکت است که علاوه بر احداث نیروگاه خورشیدی، شناسایی و واگذاری نقاط مناسب برای احداث نیروگاه برق آبی به دنبال دارد.
به گفته وی، سال گذشته برای ساخت هفت نیروگاه برق آبی با ظرفیت کل 33.25 مگاوات و تولید انرژی سالانه 139.72 گیگاوات ساعت سرمایه گذاران و مطالعات و مقدمات تحویل 13 نقطه مناسب برای احداث نیروگاه جذب شدند. نیروگاه برق آبی نیز در مازندران اجرا شده و فراخوان جذب سرمایه گذار برای این سیزده نیروگاه منتشر شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران گفت: در مازندران 100 سایت مستعد برای احداث نیروگاههای آبی با ظرفیت 400.28 مگاوات شناسایی شده است که با جذب سرمایهگذار خصوصی یا خرید دولتی به تدریج اجرا میشود. . “.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا