مزارع پنل‌های خورشیدی شناور؛ از ممانعت تبخیر آب تا مخاطره برای حیات دریا

تبلیغات بنری


فناوری پنل های خورشیدی به سرعت در حال رشد است و روز به روز نوآوری های جدیدی در این زمینه ظاهر می شود و مزارع خورشیدی شناور یکی از آنهاست.

یورنا – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (PAWN)، با تسریع روند گذار به انرژی های پاک برای تولید برق، کشورها در تلاش هستند تا با گذشت زمان روش ها و فناوری های پیشرفته تری را برای دستیابی به استفاده بهینه از انرژی های پاک کشف کنند. یکی از این فناوری ها مزارع خورشیدی شناور است.
اصطلاح مزارع خورشیدی شناور به فناوری جدیدی در سیستم های انرژی خورشیدی اشاره دارد که بر نصب پنل های خورشیدی بر روی سطح آب مانند دریاچه ها و مخازن تکیه دارد.
از سال 2018، این فناوری به طور فزاینده ای در کشورهای با جمعیت بالا به عنوان یک راه حل بالقوه برای تولید برق ظهور کرده است که فناوری انرژی دریایی را با انرژی های تجدیدپذیر ترکیب می کند و به انقلاب انرژی پاک کمک می کند.

برخی از ویژگی های پانل های خورشیدی شناور

بر اساس اطلاعات به دست آمده از آکادمی انرژی آلمان در اردن، دستاوردهایی مانند افزایش راندمان استفاده از زمین برای تولید انرژی در مناطقی که قبلاً استفاده نشده بودند، افزایش راندمان تولید برق فتوولتائیک به دلیل اثرات خنک کننده و انعکاس آب و دستیابی به برق در قیمت های ثابت، حفظ منابع آب از طریق کاهش میزان تبخیر در بدنه آبی؛ در نتیجه پوشش بخشی از آن با پنل های خورشیدی و دستیابی به اهداف پایداری با دستیابی به برق پاک، کاهش انتشار کربن، ایجاد مکانی برای رشد ماهی ها، افزایش گیاهان آبزی و کاهش جلبک ها از ویژگی های اصلی این فناوری است.
را
مزایا و معایب پنل های خورشیدی شناور

پنل های خورشیدی شناور مانند سیستم های زمینی کار می کنند. ماژول‌های PV برق جریان مستقیم تولید می‌کنند که توسط باتری‌ها ذخیره می‌شود و توسط اینورترها به جریان متناوب تبدیل می‌شود، اگرچه این فناوری گران‌تر از سیستم‌های زمینی است و به دانش فنی بالاتری نیاز دارد.

در تولید انرژی پاک با استفاده از منبع تجدیدپذیر و پایدار، پانل های شناور، با کاهش میزان تبخیر آب، کاهش بیماری هایی که ممکن است بر انسان و موجودات آبزی ناشی از رشد جلبک ها در آب شیرین تأثیر بگذارد و همچنین کاهش انتشار کربن و دستیابی به پایداری نقش مهمی در ایجاد محیطی سالم و پایدار دارند.

بر اساس این گزارش، فناوری کنونی ممکن است با جلوگیری از ورود نور خورشید به سطح آب، زندگی موجودات آبزی را به خطر بیندازد.
از طرفی این فناوری از خود محافظت می کند، یعنی به لطف فرآیند تبخیری که رخ می دهد، کارایی پنل های خود را حفظ می کند. بدنه های آب نقش اساسی در خنک سازی پانل ها ایفا می کنند و بنابراین آنها را برای مدت طولانی در حالت بازده بالا نگه می دارند.

موفقیت این فناوری به انتخاب صحیح محل نصب بستگی دارد، زیرا قبل از شروع و اجرای این گونه پروژه ها بر روی هر سطح آبی، نیاز به مطالعه عوامل متعددی مانند سرعت باد، ظرفیت نصب و انواع حرکت آب است. اگرچه بسیاری از کشورها مانند هند، چین، تایلند و سنگاپور از این فناوری بهره مند شده اند، اما هنوز باید مطالعات زیادی در مورد آن انجام شود.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا