۷ خوراکی آبرسان برای بدن را بشناسید – یورنا
به گزارش یورنا به نقل از همشهری آنلاین، تغییر فصل زمانی است که بدن ما نیاز به سازگاری مجدد برای حفظ سطح آبرسانی بهینه دارد. به گزارش روزنامه تایمز آو ایندیا، در این مقاله به 7 ماده غذایی اشاره کردیم که می تواند به شما کمک کند در طول تغییرات فصلی هیدراته بمانید و آب مورد نیاز بدنتان را تامین کنید.
گزینه: این سبزیجات منابع عالی هیدراتاسیون هستند، زیرا حاوی حدود 95 درصد آب هستند. خیار کم کالری و سرشار از ویتامین K و C است. این سبزیجات را می توان در سالاد، ساندویچ یا به عنوان یک میان وعده ترد همراه با هوموس یا ماست مصرف کرد. طعم ملایم خیار آن را به انتخاب خوبی برای همراهی با غذاهای مختلف تبدیل کرده است.
کرفس: تقریبا 95 درصد از این میوه آب است و در طول تغییرات فصلی یک مکمل عالی به رژیم غذایی شماست. کرفس همچنین منبع خوبی از فیبر، ویتامین K و پتاسیم است. ساقههای کرفس را با کره آجیل بخورید، آنها را به سالاد اضافه کنید، یا برای آبرسانی بیشتر آنها را در اسموتیها مخلوط کنید.
توت فرنگی: این میوه نه تنها خوشمزه است، بلکه نیاز بدن به آب را تا حد زیادی برطرف می کند و حدود 91 درصد آب دارد. توت فرنگی سرشار از ویتامین C، منگنز و آنتی اکسیدان است. توت فرنگی را به بلغور جو دوسر و ماست اضافه کنید یا از آنها به عنوان میان وعده لذت ببرید. شما همچنین می توانید آن را با اسموتی های طراوت ترکیب کنید.
آب نارگیل: این نوشیدنی حاوی الکترولیت های طبیعی است که آن را به گزینه ای عالی برای هیدراتاسیون تبدیل می کند. آب نارگیل کالری کمی دارد و حاوی الکترولیت های ضروری مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم است. از این آب میوه به تنهایی لذت ببرید یا از آن به عنوان پایه ای برای اسموتی ها یا نوشیدنی های ورزشی استفاده کنید تا مایعات از دست رفته در طول ورزش را جبران کنید.
نارنجی: این میوه نه تنها منبع عالی ویتامین C است، بلکه حاوی حدود 86 درصد آب است. برش های پرتقال خوشمزه یک میان وعده با طراوت می دهد و می تواند به هیدراته نگه داشتن بدن کمک کند. برشهای پرتقال را به سالاد اضافه کنید، آنها را در اسموتیها مخلوط کنید یا از آنها به عنوان یک میانوعده برای رفع تشنگی لذت ببرید.
فلفل دلمه ای: این سبزیجات به ویژه انواع قرمز و زرد آن ها حدود 92 درصد آب و سرشار از ویتامین های A و C هستند. فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام در سالاد استفاده کرد یا به گوشت سرخ شده، مرغ یا هر نوع غذای کبابی اضافه کرد. بافت شیرین و ترد آن، فلفل دلمه ای را به یک میان وعده خوشمزه و آبرسان تبدیل می کند.
کدو سبز: این سبزی یک سبزی سرشار از آب است زیرا حاوی حدود 95 درصد آب است. کدو سبز کم کالری و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم است. از کدو سبز در سالاد استفاده کنید، آن را به عنوان جایگزین پاستا سرخ کنید یا به عنوان غذای جانبی آن را کبابی کنید. افزودن کدو سبز به وعده های غذایی می تواند به افزایش هیدراتاسیون در طول تغییرات فصلی کمک کند.