۱۰ توصیه طب سنتی برای فصل گرما و پیشگیری از گرمازدگی
گفتگو
یک متخصص طب سنتی ایران توصیه هایی را برای فصل گرما و پیشگیری از آفتاب زدگی بیان کرد: تعدادی از نوشیدنی ها مانند شربت سنگ رقیق، آبلیمو و به طور کلی نوشیدنی های ترش و شیرین در درمان و پیشگیری از سکته مغزی موثر است. و همچنین آب از دست رفته از بدن را جایگزین کند.
علی رضا عباسیان در گفت و گو با مرحله ارائه توصیه هایی برای پیشگیری آفتاب زدگی وی هل داد و گفت: در ابتدا توصیه می شود برای جلوگیری از گرمازدگی و در صورت گذراندن مدت طولانی افراد در گرما هنگام راه رفتن، بهتر است از کلاه یا چتر استفاده کنید تا از تابش مستقیم نور خورشید جلوگیری کنید. همچنین حمل آب کافی در این روزها ضروری است و اگر قصد سفر با خودروی شخصی را دارند باید بنزین کافی داشته باشند تا بتوانند از کولر خودرو خود استفاده کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه در این فصل استفاده از میوه های کم طعم که طعم تند و ترش ندارند مانند هلو، شلیل، هندوانه، خیار و سبزیجاتی مانند کاهو اکیدا توصیه می شود، ادامه داد: در مقابل مصرف غذاهایی که طعم شور و تند دارند و یا پر از ادویه هستند به هیچ وجه در فصل گرما عرضه نمی شود. البته استفاده از آجیل های نمکی در صورت کم بودن منعی ندارد زیرا برخی از نمک های بدن با تعریق از بدن خارج می شوند و آجیل می تواند جایگزین این نمک ها شود، اما اگر به مقدار زیاد مصرف شود، آفتاب زدگی در اثر غلیظ شدن ایجاد می شود. خون.
این متخصص طب سنتی ایران با بیان اینکه تعدادی از نوشیدنی ها مانند شربت سنگ رقیق، آبلیمو و به طور کلی نوشیدنی های ترش و شیرین در درمان و پیشگیری از سکته مغزی و جایگزینی آب از دست رفته در بدن موثر است ممکن است شیر گاومیش، شتر و گوسفند نیز در این فصل موثر باشد و برای افرادی که در طول روز نمک زیادی مصرف نمیکنند، برای جایگزینی مواد معدنی از دست رفته به شیر نمک اضافه کنند.
عباسیان بیان کرد: استحمام برای پیشگیری و درمان آفتاب زدگی موثر است و افراد می توانند هنگام بازگشت به منزل برای کاهش دمای بدن آب سرد روی پاهای خود بریزند. استحمام با آب ولرم یا سرد نیز می تواند در پیشگیری از سرماخوردگی موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه یکسری غذاها برای این فصل موثرتر هستند، تصریح کرد: غذاهای نپخته مانند آبگوشت خیار و غذاهای پخته شده از سبزیجات سرد یا میوه ها و سبزیجات سرد مانند کدو، آلو، سیب، گیلاس و … و دیگران. این خورش گوجه سبز یک غذای اصلی است.
این پزشک متخصص گفت: بهتر است از طعم دهنده هایی که طبع سرد دارند مانند تمبر هندی، شاهی، آبلیمو، هلو، رب پرتقال، رب انار ترش به جای ادویه جات تند مانند کاری و فلفل در غذا و همچنین استفاده شود. برای مصرف آب غذاهایی مانند انواع سوپ به خصوص اگر مایع اصلی آن سرد باشد مانند سوپ جو استفاده از آش جو در این فصل توصیه می شود.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا