یک لیوان آب پرتقال چقدر فایده دارد؟ – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش خبرگزاری «یورنا» به نقل از همشهری، آب پرتقال طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی مانند فولات و پتاسیم است.

یک لیوان آب پرتقال با طعم شیرین و تند می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند، انرژی فوری به شما بدهد و سلامت قلب، پوست و مغز شما را بهبود بخشد. با این حال، مراقب باشید که آب پرتقال را با شکر اضافه شده یا شیرین کننده های مصنوعی و سایر مواد شیمیایی و نگهدارنده که خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را افزایش می دهند، خریداری نکنید. در این مطلب به فواید شگفت انگیز آب پرتقال اشاره کرده ایم.

باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود

یک لیوان آب پرتقال تازه هر روز صبح می تواند مقدار زیادی ویتامین C در اختیار شما قرار دهد که می تواند سیستم ایمنی بدن شما را قوی نگه دارد و عفونت هایی که باعث سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند را از بین ببرد.

سلامت قلب را بهبود می بخشد

مصرف آب پرتقال با بهبود فشار خون و سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) مرتبط است که هر دو از عوامل خطر بیماری قلبی هستند.

بدن را هیدراته می کند

یک لیوان آب پرتقال حاوی 88 درصد آب است که می تواند شما را هیدراته نگه دارد. علاوه بر این، حاوی مواد مغذی مانند پتاسیم، ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی است که می توانند بدن و مغز را تغذیه کنند.

انرژی فوری می دهد

طبق مطالعه ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است، آب پرتقال می تواند سطح قند خون را بهبود بخشد و به بدن شما انرژی فوری بدهد. آب پرتقال سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هایی است که استرس را کاهش می دهد و منبع سریع انرژی است.

سلامت شناختی را بهبود می بخشد

نتایج سایر مطالعات نیز نشان داده است که آب پرتقال یک مکمل مفید برای سلامت شناختی و رژیم غذایی شما است. به نظر می رسد بزرگسالانی که به طور منظم آب پرتقال می نوشند عملکردهای شناختی بهتری دارند، مانند حافظه سریع تر، دایره لغات بزرگتر و زمان پاسخگویی سریع تر. لازم به یادآوری است که در طول فرآیند آبمیوه گیری، بسیاری از ویتامین ها و فیبرهای غذایی می توانند از بین بروند. بنابراین خوردن میوه های تازه باید به آب میوه های تازه ترجیح داده شود زیرا حاوی فیبر بیشتری نسبت به یک لیوان آب میوه هستند.

این نکته را فراموش نکنید

افراد مبتلا به دیابت بهتر است به جای آب پرتقال میوه بخورند. نوشیدن آب پرتقال شیرین می تواند باعث افزایش قابل توجه سطح قند خون شود. هنگام تهیه یک لیوان آب پرتقال تازه، شکر به آن اضافه نکنید و از طعم طبیعی خود لذت ببرید. سعی کنید آب میوه را بلافاصله بعد از جوشیدن مصرف کنید، زیرا نگهداری طولانی مدت آب میوه باعث از بین رفتن مواد مغذی می شود.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *