گزارش کمیسیون عمران در خصوص برنامههای وزیر پیشنهادی نیرو
سخنگوی رسمی کمیسیون بازسازی مجلس گزارش این کمیسیون را در خصوص برنامه ها و صلاحیت های وزیر پیشنهادی نیرو قرائت کرد.
یورنا – عبدالجلال ایری سخنگوی سازمان عمران عصر امروز (سه شنبه 9 مرداد) متن گزارش کمیته و شرح وظایف وزیر نیرو به پیشنهاد عباس علی آبادی را در جلسه علنی شورای اسلامی قرائت کرد. متن گزارش به شرح زیر است.
وزیر ضمن ارائه پیشنهاد و بیان صورتجلسه ماهوی و اجرایی آن، موضوعات زیر را به عنوان برنامه ارائه کرد.
شرایط فعلی این است که در حوزه آب و برق با چالش های اساسی مانند عدم تعادل آب و برق، توسعه نیافتگی شبکه فاضلاب و فرسایش شبکه توزیع آب و برق مواجه هستیم که با موانع اساسی مواجه شده است. برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار آبادانی و آبادانی کشور چنانکه مقام معظم رهبری در سال 1402 هجری قمری فرمودند: «کمبود سوخت و برق و آب کشور را دچار مشکل می کند». با این شفاف سازی، سازمان عمران با حساسیت عملکرد وزارت نیرو در تحقق اهداف و اجرای تکالیف قانونی در حوزه توزیع آب، فاضلاب و برق، رکن اصلی شورای اسلامی شهر در حوزه عمران شهری و روستایی است. در مناطق شهری و روستایی که یکی از مولفه های توسعه شهری و روستایی است. نظارت و سفارش. اینک پس از انتخاب پزشکیان به ریاست جمهوری اسلامی ایران، آقای عباس علی آبادی برای تصدی بالاترین سمت در وزارت نیرو معرفی شده و نتایج بررسی صلاحیت ایشان برای این مسئولیت مهم مشخص و مبنا قرار گرفته است. شاخص های تخصصی شورای اسلامی به شرح زیر خلاصه می شود:
الف- اگرچه عملکرد وی در مدیریت وزارت صنعت، معدن و تجارت و عدم پاسخگویی وی مورد انتقاد است، اما نامبردگان از اساتید اجرایی و بزرگان حوزه فعالیت وزارت نیرو و موفقیت های خود ایشان هستند. برنامه های شایستگی از جمله نقاط قوت ذکر شده برای پست های ارشد در وزارت نیرو است.
• با توجه به ارزیابی کارشناسان سازمان نظارت که در اجرای ماده (202) و به منظور حمایت از کمیته های تخصصی و نمایندگان انجام می شود، برخی از اهداف اسناد اولیه و قوانین مربوطه از جمله برنامه هفتم پیشرفت. و احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و وظایف قانونی وزارت نیرو در برنامه مکتوب آقای عباسعلی آبادی به اجرا درآمده است که با حضور در جلسات کمیته و ارائه توضیحات، متعهد به تحقق آنها بوده است. اهداف و انجام وظایف قانونی مهمترین این موارد به شرح زیر است:
1. بخش آب در مقایسه با بخش برق کمتر مورد توجه قرار گرفته است. در هماهنگی های بین سازمانی، تنها ظرفیت شورای عالی آب رعایت شد و سایر دستگاه های ذیربط مورد توجه قرار نگرفت و برنامه های عملیاتی موثری برای توسعه و بهبود شبکه سالم سازی و بازیافت و مدیریت تنش آبی در شهرها و روستاها ارائه نشد. . صنعت نمکزدایی، اجرای سیستمهای تلهمتری و کنترل از راه دور و راهاندازی بازار فاضلاب تامین مالی نشده است و مسائل مربوط به کیفیت آب، مدیریت و اقتصاد آب و دیپلماسی آب به طور موثر مورد توجه قرار نگرفته است.
2. تداوم و توسعه برخی از تجربیات موفق وزرای قبلی از جمله تقویت تالار سبز برق، معافیت برق تجدیدپذیر از شمول مدیریت مصرف در مواقع نابسامانی و اصلاح ساختار و ارتباط مالی شرکت توانیر با شرکت. وزارت نیرو، توسعه مبادلات بین المللی برق و … ذکر و تاکید نشده است
نتیجه گیری (نظر نهایی کمیته)
با توجه به برگزاری جلسات متعدد و استماع توضیحات شفاهی جناب آقای عباس علی آبادی و تعهد ایشان به تکمیل برنامه ارائه شده و تعهد ایشان به تحقق اهداف کمی و تکالیف قانونی، سازمان عمران صلاحیت فرد مذکور را برای تصدی در سمت وزارت نیرو
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا