ژاپن در کره ماه گنج پیدا کرد! – یورنا
صنعت معدن ماه در آینده به یک تجارت تریلیون دلاری تبدیل خواهد شد و ژاپن نیز در تلاش است تا سهمی از این بازار عظیم را به خود اختصاص دهد.
برآوردها نشان داد که ماه حاوی بین یک میلیون تا سه میلیون تن گاز کمیاب هلیوم 3 است که می تواند انرژی مورد نیاز زمین را برای ده هزار سال آینده تامین کند. شرکت ژاپنی “اسپیس” با همکاری شرکت “مگنا پیترا” قصد دارد هلیوم-3 را از سطح ماه استخراج کرده و به زمین منتقل کند.
به گزارش روزیاتو، تاکشی هاکامادا، مدیرعامل ESPASS در بیانیه ای اعلام کرد: اقتصاد مربوط به ماه به منابعی غیر از آب بستگی دارد و باید تلاش کنیم تا از این منابع به نحو احسن استفاده کنیم.
هلیوم 3 یکی از نادرترین گازهای روی زمین است و تنها 0001/0 درصد از کل هلیوم موجود را تشکیل می دهد. این گاز در مناطقی به نام “تله های سرد” در سطح ماه یافت می شود که استخراج آنها نسبتاً آسان است.
هلیوم-3 را می توان در فناوری همجوشی هسته ای استفاده کرد که منبع تقریباً بی پایان انرژی تولید می کند. بدون تولید زباله های خطرناک رادیواکتیو. بر اساس گزارش موسسه تحقیقات قمری و سیاره ای، هزینه یک گرم از این گاز 1400 دلار برآورد شده است.
این بدان معناست که ارزش یک تن از آن حدود 1.26 میلیارد دلار و سه میلیون تن آن حدود 3.78 تریلیون دلار خواهد بود. شرکت های “اسپیس” و “مگنا پیترا” در بیانیه ای مشترک تایید کردند که استخراج این گاز به صورت پایدار و بدون آسیب رساندن به ماه انجام خواهد شد.
با این حال، برخی از دانشمندان نگرانی خود را در مورد رقابت کشورها برای دستیابی به منابع ماه ابراز کردند. زیرا ایالات متحده و چین نیز در حال برنامه ریزی برای دستیابی به این مواد ارزشمند هستند.
جوزف سیلک، اخترفیزیکدان، هشدار داده است که رقابت بین آژانسهای فضایی و شرکتهای تجاری میتواند به وضعیت «غرب وحشی» منجر شود، زیرا منابع مناسب در ماه برای استخراج مواد ارزشمند محدود است.
دانشمندان معتقدند که قطب جنوب ماه یکی از غنی ترین مناطق از نظر منابع طبیعی است. این منطقه همچنین بهترین مکان برای یافتن یخ حاوی آب است که برای استقرار انسان در آینده در ماه ضروری است.
ایالات متحده و چین سال هاست که تلاش می کنند اولین کشورهایی باشند که فضانوردان خود را به ماه می فرستند. این ماموریت اولین بار در سال 1972 انجام شد. ناسا قصد دارد تا اواسط سال 2027 فضانوردانی را در ماموریت آرتمیس 3 به قطب جنوب ماه بفرستد، اگرچه این برنامه با تاخیر مواجه شده است.
چین همچنین قصد دارد تا سال 2030 فضانوردان خود را به جنوبی ترین نقطه ماه بفرستد.