چاپاد؛ سازمان یهودی افراطی که خاخامش در امارات به قتل رسید/ چاپاد چه سازمانی است؟ – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا» به نقل از خبرگزاری فارس: رسانه های عبری اعلام کردند که یک خاخام یهودی وابسته به سازمان «چاباد» چهار روز پیش در شرایطی مرموز در امارات ناپدید شد و سپس خبر کشته شدن این خاخام منتشر شد.مقامات رژیم صهیونیستی می گویند خاخام زوئی کوگان توسط دشمنان اسرائیل ربوده و کشته شد، به ویژه اینکه وی به عنوان افسر در ارتش اسرائیل خدمت می کرد و در جنگ غزه نیز شرکت داشت.روزنامه عبری زبان Yedioth Ahronoth می گوید که کوگان رسما به عنوان معاون خاخام رئیس یهودیان در ابوظبی به امارات سفر کرد. کوگان یکی از اعضای سازمان یهودی صهیونیستی «چاباد» یا «چاباد» است که محبوبیتش در جریان تهاجم اسرائیل به نوار غزه پس از یورش به الاقصی در 7 اکتبر 2023 افزایش یافت و در نبردهای مختلفی شرکت کرد. ارتش اسرائیل در نوار غزه.
چاباد. چاباد، سازمان یهودی افراطی که خاخامش در امارات کشته شد کیست؟

اولین بار پرچم زرد سازمان «حاباد» تیرماه گذشته بر روی تانکی دیده شد که توسط جنگنده های «گردان های القسام» شاخه نظامی جنبش «حماس» بمباران شد. در منطقه «تل السلطان» در رفح.بر روی این پرچم زرد رنگ تاجی آبی دیده می شد که عبارت «ماشیا» یا «مسیح» به زبان عبری نوشته شده بود که به معنای مسیح، نجات دهنده یهودیان است که در آخرالزمان برای نجات یهودیان ظاهر می شود. مردماین پرچم سازمان «چاباد» یا «چاباد-لوباویچ» است که یکی از معروف‌ترین سازمان‌های یهودی ارتدوکس حسیدی است که در کشورهای مختلف فعالیت می‌کند و روابط سیاسی گسترده‌ای حتی با محافل سکولار برای رسیدن به اهداف خود دارد.حسیدیم ها یهودیان مذهبی غربی هستند که از کشورهای اروپای شرقی به سرزمین های اشغالی مهاجرت کرده اند و مانند حریدیم ها متعصب و بسته نیستند. آنها مانند سایر یهودیان به ویژه در مورد مسئله خدمت اجباری با سایر جوامع یهودی مرتبط هستند و برخلاف حریدیم ها انعطاف پذیر هستند و فرزندان خود را از خدمت اجباری و سربازی باز نمی دارند.

چاباد. چاباد، سازمان یهودی افراطی که خاخامش در امارات کشته شد کیست؟

ایجاد و تشکیل چاآباد

تشکیلات چاباد به سال 1775 توسط خاخام چنور زلمان لیادی برمی گردد. نام این سازمان مخفف سه کلمه عبری «دات، بینه، حکمت» است که به معنای «خرد، فهم و دانش» است.در دهه 1930، یکی از خاخام های این سازمان، مقر خود را از لوباویچ روسیه به لهستان منتقل کرد، سپس با شروع جنگ جهانی دوم و خصومت نازی ها با یهودیان، آن را به ایالات متحده منتقل کرد.از دهه 1950 به بعد، چاباد به یکی از بزرگترین و گسترده ترین سازمانهای یهودی در جهان تبدیل شد که در بسیاری از کشورها فعال و در تمام محافل یهودی جهان حضور دارد.در آن زمان، چاباد توسط خاخام مناخم مندل اشنیرسون رهبری می شد که پیروانش او را تا سطح مسیح احترام می کردند و به او لقب «مسیح» می دادند.تعداد اعضای سازمان حسیدی چاباد یا یهودیت شرقی حدود 95000 نفر تخمین زده می شود که 13 درصد از یهودیان حسیدی جهان را تشکیل می دهند. این سازمان نفوذ گسترده ای به ویژه در آمریکا دارد.

از دست فلسطینی ها خلاص شوید

چاباد نیز مانند دیگر سازمان های یهودی صهیونیست، سازمانی رادیکال و افراطی تلقی می شود که به هیچ وجه وجود فلسطینی ها را به رسمیت نمی شناسد و به همین دلیل خواستار حذف کامل آنها به هر شکل ممکن از جمله اخراج آنها از فلسطین اشغالی است. .این سازمان همچنین با هرگونه مذاکره با فلسطینی ها و دستیابی به هرگونه توافقی که بر اساس آن بخشی از سرزمین فلسطین به آنها واگذار شود، مخالف است.بنیاد چاباد از ابتدای جنگ با حمایت از ارتش با تجهیزات لجستیکی، جمع‌آوری و تأمین نیازهای سربازان و حتی شرکت در نبردها به نام سازمان، حضور مؤثری در نوار غزه داشته است.سازمان چاباد برنامه های زیادی ترتیب داد، فعالیت های گسترده ای تدارک دید و بنرهای زیادی در مکان های مختلف نصب کرد که در آن به صراحت خواستار بازگشت شهرک ها و شهرک ها در نوار غزه و توسعه و گسترش اشغال سرزمین های کرانه باختری شد. شهرک ها

چاباد. چاباد، سازمان یهودی افراطی که خاخامش در امارات کشته شد کیست؟

با شروع جنگ در نوار غزه، نظامیان صهیونیست وابسته به این سازمان پرچم این سازمان را بر فراز یکی از خانه های «بیت حانون» در شمال غزه نصب کردند و آن را اولین خانه «چاباد» در غزه نامیدند. . بیت حانون در حالی که در آن خانه جشن یهودیان حنوکا را جشن می گرفتند، عقب نشینی کرد.در جریان نبردهای غزه، پرچم این سازمان بارها بر روی تانک های رژیم صهیونیستی که مورد هدف مقاومت قرار گرفته بودند، دیده شد و گردان های القسام حداقل دو مورد از آنها را به ثبت رساندند.این سازمان همچنین قبل از خروج ارتش اسرائیل از منطقه، یک منوره بزرگ در محله غزه نصب کرد.

کنترل ارتش

گزارش‌های عبری حاکی از آن است که بیش از 80 درصد از فعالیت‌ها و برنامه‌های مذهبی و آموزشی ارتش رژیم صهیونیستی که افسران همه لشکرها، تیپ‌ها و گردان‌های عالی رتبه در آن شرکت می‌کنند، موسوم به «شنبه‌های آموزشی» در سطح وسیعی برگزار می‌شود. علیه سازمان های شهرک سازی که همگی متعلق به جنبش «چاباد» یهودی هستند.روزنامه عبری زبان معاریو در گزارشی اشاره می کند که کلیه امور آموزشی و مذهبی در ارتش اسرائیل در اختیار سازمان های یهودی وابسته به چاباد است و این سازمان ها بدون استثنا برنامه های چاباد را در ارتش اجرا می کنند. چیزی که سربازان سکولار در ارتش به آن اعتراض دارند، آنها این سخنرانی را تهدیدی برای هویت اسرائیل می دانند. چاباد با استفاده از کمک های مالی و مالی توانست نفوذ خود را در ارتش اسرائیل گسترش دهد. بر اساس این توافق نامه، تمام فعالیت های آموزشی، برنامه های آموزشی و مذهبی ارتش اسرائیل توسط چاآباد تمویل می شود.چاباد یکی از قدرتمندترین سازمان های افراطی صهیونیستی است و نفوذ گسترده ای در میان یهودیان افراطی دارد و از آنها کمک های مالی برای ایجاد برنامه ها و فعالیت های تورات در ارتش اسرائیل جمع آوری می کند.

مناطق حضور

مرکز تمرکز و حضور سازمان چاباد منطقه ای به نام «کفار چاباد» در نزدیکی فرودگاه بن گوریون است. این شهرک در اراضی اشغالی یافا ایجاد شد و جمعیت آن بیش از 7 هزار نفر تخمین زده می شود که از پیروان وفادار این سازمان هستند.علاوه بر این چاآباد در سافد حضور و فعالیت گسترده ای دارد. حقیقت این است که صفد اولین جایی است که پیروان این سازمان پس از مهاجرت از اروپای شرقی به فلسطین اشغالی بین سال‌های 1777 تا 1840 در آن ساکن شدند. در این سال ها منطقه خود را در صفد ساختند و با تصرف زمین های اطراف و ساختن معابد در آنها سعی در توسعه و گسترش حضور خود داشتند.چاباد ده ها هزار پیرو در کشورهایی مانند فرانسه، کانادا و اخیراً امارات متحده عربی دارد. در این کشورها، آنها مجتمع های یهودی را تأسیس کردند که شامل کلیساها، نسخه هایی از تورات، و توزیع غذای کوشر بود.خاخام لوی دوچمن رهبر چاباد در امارات متحده عربی است.

چاباد. چاباد، سازمان یهودی افراطی که خاخامش در امارات کشته شد کیست؟

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا