ورود روزانه ۴۰۰۰ افغانستانی با ویزا و گذرنامه به کشور! – یورنا

تبلیغات بنری


نادر یار احمدی نهم آبان ماه در دیدار با استاندار کرمان گفت: کرمان پیشتاز است و به لطف مسئولان خوب در حل مشکلات و بحران هایی که به عنوان وظایف در حوزه وزارت کشور شناخته می شود به خوبی عمل می کند. بود.

به گزارش «یورنا» به نقل از خبرگزاری دانشجویان، وی با اشاره به حوزه شهروندان گفت: دلیل مهاجرت، بحران های منطقه ای است و بحران های منطقه ای می تواند بحران های سیاسی، اجتماعی و حتی طبیعی باشد. و این تغییرات منجر به تغییرات اجتماعی می شود.

به گفته رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، حدود 6 میلیون مهاجر مجاز و غیرمجاز در کشور وجود دارد. به دلیل عدم اطلاع رسانی و حضور شهروندان در مناطق پر تردد، عده ای آمار را بالاتر از این می دانند.

وی به طرد اتباع غیرمجاز اشاره کرد و گفت: هویت اتباع تبعید شده هویتی است که آنها می خواهند نه هویت واقعی. یکی از مشکلات ما در حوزه افغانستان این است که مردم شناسنامه ندارند و باید در زمینه ثبت احوال افغانستان کمک کنیم.

به گفته یار احمدی، اکثر اتباع خارجی مجوز ندارند و افرادی که مجاز هستند باید ضابطه مند شوند، اما این در اولویت نیست، اما خدمات ارائه شده به آنها قطع نشده است.

وی با بیان اینکه مردم نمی توانند افراد مجاز و غیرمجاز را تشخیص دهند، گفت: افراد غیرمجاز چاره ای جز بازگشت به کشور خود ندارند و باید در کشور خود هویت اصیل داشته باشند تا بتوانیم به عنوان یک عنصر طبیعی وارد عمل شویم کشور برای تعیین وضعیت حقوقی او سفر می کند، بنابراین هرکسی که دارای مدارک شبه قانونی است را می سازیم.

رئیس مرکز امور اتباع خارجی و مهاجران وزارت کشور ادامه داد: قانون نادرست تعریفی است که سازمان ملل و کمیساریای عالی پناهندگان در تلاش هستند برای هر کسی که از مرز عبور می کند هویت قانونی بدهد اما کشورها. معمولاً چنین موضوعی را به دوش نمی کشند و کشورها نمی پذیرند که او به عنوان پناهنده دارای وضعیت قانونی باشد و در ایران کسانی که به دلایل مختلف در کشور ما اجازه اقامت و مجوز عبور می یابند و همه کسانی که نیمه کاره دارند. مدارک قانونی از این وضعیت ایجاد شده برای آنها استفاده کرده و به کشور بازگردند

خوشبختانه اقدامات انجام شده در کرمان و کشور موثر بوده است: «به این ترتیب روزانه بیش از 4000 شهروند افغانستانی با گذرنامه و روادید معتبر وارد کشور می‌شوند، زیرا ظرفیت سفر هوایی در افغانستان بسیار کم است یک درصد از کسانی که از طریق هوا وارد کشور می شوند، بخشی دیگر از صحبت های یار احمدی در این جلسه بود.

وی با اشاره به اینکه سالانه 500 هزار روادید ورود به افغانستان صادر می شود، گفت: اخذ پاسپورت در افغانستان بسیار پرهزینه است و شاید حدود 20 درصد از بودجه کشور از طریق صدور گذرنامه صرفه جویی شود.

یار احمدی با اشاره به اینکه پاسپورت در افغانستان جایگزین شناسنامه می شود و این برای ما خوب است، در مورد اشتغال نیز گفت: اداره کل اشتغال اتباع خارجی ما و نمایندگان این اداره در استان ها برای کارفرمایانی که قصد استفاده دارند آماده است. نیروی کار خارجی با استفاده از اطلس کار که اکنون برای تقاضای نیروی انسانی تهیه شده است.

رئیس مرکز امور اتباع خارجی و مهاجرین وزارت کشور ادامه داد: متأسفانه بسیاری از کارفرمایان معتقدند که می توانند تمام نیروی کار خود را از اتباع خارجی تامین کنند، اما اینطور نیست.

وی با بیان اینکه اتباع خارجی از هر کشوری برای اخذ اقامت یک ساله باید مبلغ 100 هزار دلار واریز کنند، گفت: تلاش ما این است که پرونده اتباع افغانستانی که به صورت گروهی به کشور آمده اند به صورت انفرادی پیگیری شود. نه به صورت جداگانه یک گروه، بنابراین همه می توانند یک موقعیت قانونی ایجاد کنند، اما شهروندان افغان علاقه مند هستند که پرونده خود را به صورت گروهی مطرح کنند و این باعث کاهش دقت می شود.

یاراحمدی افزود: پس از پیگیری این موارد می توان بحث شفافیت مالی، افتتاح حساب بانکی و … را مطرح کرد. خوشبختانه اقدامات خوبی در کرمان در برخورد با قاچاقچیان انسان انجام شده است.

وی بیان کرد: به موضوع قاچاق در کشور با بی تدبیری زیادی نگریسته شده و اکنون طرحی برای برخورد با این پدیده و تشدید مجازات آن به مجلس نمایندگان ارائه شده است.

به گفته یار احمدی، کرمان در طرح کفالت پیشگام محسوب می شود و برای اجرای این طرح باید از قوانین اداره کل به کارگیری اتباع خارجی استفاده شود.

به گفته رئیس مرکز امور اتباع خارجی و مهاجران وزارت کشور، کمک های بین المللی برای هر پناهنده سالانه بین 5 تا 6 دلار است.

وی ادامه داد: تقریباً 10 درصد جمعیت افغانستان در مدارس ابتدایی تحصیل می کنند که هزینه بسیار بالایی دارد و برای هر فرد معادل 42 میلیون تومان هزینه می شود.

یار احمدی افزود: پیشنهاد دادیم بخشی از نیاز روزافزون شهروندان به آموزش در حوزه آموزش مجازی تعریف شود و حتی اگر فرد فاقد مجوز و مردود باشد، وقفه ای در تحصیل وی ایجاد نمی شود و این فرصت خوبی است که سخاوتمندانه در اختیار آنها قرار می دهیم.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا