هیچ‌گاه این ۸ اطلاعات شخصی خود را فاش نکنید – یورنا

تبلیغات بنری


ایجاد تعادل بین به اشتراک گذاری صادقانه ایده ها و حفظ حریم خصوصی می تواند دشوار باشد، اما برای حفظ روابط شخصی و حرفه ای ضروری است.

ممکن است وسوسه انگیز باشد که عمیق ترین افکار و نظرات خود را با اطرافیان خود به اشتراک بگذارید، با این حال، برخی از اطلاعات وجود دارد که هرگز نباید با دیگران به اشتراک بگذارید. کارشناسان روانشناسی تاکید زیادی بر مخفی نگه داشتن این هشت مورد دارند.

1. اشتباهات گذشته

هرکسی گذشته ای دارد و اشتباهاتی نیز مرتکب شده است، اما بر اساس نظریه های روانشناسی، عاقلانه نیست که همه اشتباهات گذشته را با دیگران در میان بگذاریم. در ایجاد یک رابطه جدید، چه شخصی و چه کاری، صداقت بهترین رویکرد به نظر می رسد. با این حال، دانستن تمام اشتباهاتی که یک فرد در گذشته مرتکب شده است، کمکی به ایجاد روابط سالم نمی کند. بر اساس یک اصل روانشناختی به نام اثر هاله، تنها یک جنبه منفی از یک فرد می تواند تمام ویژگی های مثبت او را در چشم دیگران تحت الشعاع قرار دهد. بنابراین به اشتراک گذاشتن تمام اشتباهات گذشته باعث می شود که دیگران ناخودآگاه فرد را قضاوت کنند و دید منصفانه و متعادلی نداشته باشند.

2. ضعف های شخصی

صادق بودن در مورد آسیب های گذشته یا موقعیت هایی که فرد را آسیب پذیر می کند می تواند ارتباط عمیقی ایجاد کند، اما انتخاب زمان مناسب بسیار مهم است. طبیعی است که مردم بخواهند ترس ها و ناامنی های خود را با عزیزانشان در میان بگذارند. با این حال، انجام این کار در ابتدای یک رابطه می تواند نتیجه معکوس داشته باشد. تحقیقات روانشناختی نشان می دهد که افشای زودهنگام این حقایق ممکن است فرد را نیازمند یا مستأصل جلوه دهد و او را از اطرافیانش دور کند.

3. ناامنی

هرکسی در مقطعی از زندگی خود اعتماد به نفس کمتری دارد. این عدم اعتماد به نفس می تواند به فرد در مسیر پیشرفت کمک زیادی کند، اما به اشتراک گذاشتن آن همیشه سودمند نخواهد بود. افشای این حقایق شخصی گاهی اوقات می تواند نتیجه معکوس داشته باشد زیرا دیگران ممکن است آنها را اشتباه متوجه شوند یا حتی از آنها علیه شما استفاده کنند. در عوض، تمرکز بر پذیرش این ناامنی ها به طور خاص می تواند منجر به افزایش اعتماد به نفس شود. تلاش برای حل این مشکلات انسان را انعطاف پذیرتر می کند و مدام به کمک و نظر دیگران نیاز ندارد.

4. وضعیت مالی

افشای وضعیت مالی فرد می تواند منجر به مقایسه و قضاوت های غیر ضروری توسط دیگران شود. فاش کردن وضعیت مالی خود، ایده هایی را در مورد شخصیت و سبک زندگی فرد برای دیگران ایجاد می کند. در بسیاری از جوامع، پول نماد موفقیت و موقعیت اجتماعی است. پیش فرض هایی که دیگران بر اساس وضعیت مالی یک فرد دارند می تواند بر نحوه تعامل آنها با فرد تأثیر بگذارد و این تأثیر به ندرت مثبت است. در عوض، بهتر است هنگام ایجاد روابط جدید بر روی علایق و تجربیات مشترک تمرکز کنید. تمرکز بر این موارد می تواند ارتباط واقعی مبتنی بر احترام و درک متقابل ایجاد کند.

5. اعمال نیک

ممکن است خلاف واقع به نظر برسد، اما صحبت از کارهای خوب ایده خوبی نیست. صحبت مداوم در مورد اعمال خوب می تواند تأثیر آنها را کاهش دهد. نظریه‌های روان‌شناختی نیز تأیید می‌کنند که بیشتر مردم فقط در مورد کارهای خوبی که انجام می‌دهند صحبت می‌کنند تا موقعیت اجتماعی خود را بالا ببرند.

6. – اظهار نظر منفی در مورد دیگران

هر کس به طور متفاوتی واکنش نشان می دهد و عمل می کند، اما به اشتراک گذاشتن نظرات منفی در مورد دیگران، به ویژه به شیوه ای شایعه آمیز یا بدخواهانه، می تواند به اعتبار یک فرد آسیب برساند. اگر دائماً از دیگران انتقاد می کنید یا در مورد آنها بد صحبت می کنید، ممکن است افراد این ویژگی های منفی را با شخصیت شما مرتبط کنند. علاوه بر این، گسترش منفی می تواند باعث بی اعتمادی شود. در عوض، بهتر است روی جنبه های مثبت شخصیت طرف مقابل تمرکز کنید یا مسائل و مشکلات را مستقیماً با خود شخص در میان بگذارید.

7. برنامه های دقیق برای آینده

فکر کردن و برنامه ریزی برای آینده بسیار هیجان انگیز است. اگرچه اشتراک گذاری این برنامه ها می تواند بسیار وسوسه انگیز باشد، اما همیشه بهترین ایده نیست. وقتی فردی اهداف خود را با دیگران به اشتراک می گذارد، اغلب احساس رضایت و موفقیت می کند. انگار به هر چیزی که می خواست رسیده بود. این فرآیند در واقع می تواند انگیزه افراد را برای پیگیری این اهداف کاهش دهد. علاوه بر این، زمانی که شخصی برنامه های خود را به اشتراک می گذارد، ممکن است برای اجرای آن ها تحت فشار باشد. این احساس می تواند منجر به استرس و ناامیدی شود. بهتر است برنامه ها تا زمانی که اجرا نشوند خصوصی بمانند. در مسیر رسیدن به اهدافتان، متوجه خواهید شد که هیجان و لذت واقعی در به اشتراک گذاشتن پیشرفتتان بسیار بیشتر از رضایت اولیه از اعلام برنامه هایتان است.

8. کینه شخصی

هر فردی در مقطعی از زندگی خود بی عدالتی را تجربه می کند و طبیعی است که احساس ناراحتی و رنجش داشته باشید. با این حال، به اشتراک گذاشتن مداوم این کینه ها اغلب بیشتر از اینکه فایده داشته باشد، ضرر دارد. ماندن بر روی اشتباهات گذشته و تکرار آن می تواند منفی گرایی را تداوم بخشد و مانع از حرکت فرد به جلو شود. بیان این احساسات منفی تنها جنبه های منفی و آسیب دیده شخصیت را نشان می دهد. از نظر روانی، رنجش با افزایش استرس و اختلالات سلامت روان همراه است. رها کردن این کینه ها و تمرکز بر زمان حال کلیدی برای تقویت روابط سالم و نگاه مثبت به زندگی است.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *