نگهداری موز کال و رسیده با روش های فوق العاده – یورنا
نگهداری موز به روش صحیح بستگی به مرحله ای دارد که آنها را در آن نگهداری می کنید. موز کاملا رسیده اگر در یخچال نگهداری شود بهترین حالت را دارد، در حالی که موز سبز باید در دمای اتاق نگهداری شود تا با استفاده از گاز اتیلن طبیعی که میوه تولید می کند به فرآیند رسیدن کمک کند. حتی اگر از بلوغ خارج شده باشند، می توان آنها را ذخیره کرد و بعداً استفاده کرد.
روش اول: دسته موز را در پلاستیک بپیچید
موز رسیده به رنگ زرد روشن با لکه های سیاه است. یک راه آسان برای نگهداری موز رسیده، پوشاندن آنها (ساقه ضخیم و چوبی) با پوشش پلاستیکی است. پوشش پلاستیکی از انتشار گاز اتیلن که منجر به رسیدن میوه می شود جلوگیری می کند. در واقع می توانید از نایلون برای نگهداری برگ های تازه نعناع استفاده کنید. می توانید تمام تاج موز را بپوشانید یا موز را بردارید، ساقه های آن را با پلاستیک بپوشانید و موز را نگهداری کنید.
روش 1. روی تاج موز را با پلاستیک بپوشانید
یک تکه کوچک از پوشش پلاستیکی را برش دهید.
پلاستیک را محکم دور ساقه سیاه ضخیم بپیچید.
را
می توانید آن را در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید یا در یخچال قرار دهید.
وقتی می خواهید یک موز بخورید، پلاستیک را باز کنید، موز را برش دهید و تکه های آن را در پلاستیک قرار دهید
روش 1b. ساقه کوتاه موز را با پلاستیک بپوشانید.
با یک چاقو تمام موزها را از دسته جدا کنید.
ساقه هر موز را با یک نوار کوچک پلاستیکی بپوشانید.
آن را در یخچال یا در انبار نگهداری کنید.
نگهداری موز به این روش، بسته به اینکه موز چقدر رسیده و چه زمانی آن را خریداری کرده اید، عمر مفید آن را از 3 تا 4 روز تا یک هفته افزایش می دهد.
از آنجایی که تمام موزهای این دسته در زمانهای متفاوتی میرسند، آنها را جداگانه ببندید تا از رسیدن سریعتر دیگران جلوگیری شود.
روش 2: موز یخ زده را فریز کنید
اگر نمیخواهید تمام موزتان را فوراً بخورید، اما میخواهید آنها را برای گرسنگی نیمهشب نگه دارید، سعی کنید آنها را فریز کنید. موزهای خوب رسیده را می توان به مدت 3 تا 4 ماه در یخچال نگهداری کرد، زیرا دمای خنک روند پیری را کند می کند. می توانید بعداً آن را به عنوان میان وعده میل کنید یا به اسموتی اضافه کنید.
چیزهایی که نیاز دارید:
موز
پوشش پلاستیکی
کاغذ
چاقو
تخته سیاه
مرحله 1. هر موز را پوست بگیرید و خرد کنید
پوست موز.
موز را به ورقه های نازک برش دهید.
مرحله 2. آن را روی یک ورق کاغذ پهن کنید و آن را فریز کنید.
موزهای پوست کنده را در سینی فر بچینید و فریز کنید.
روی موز را با پلاستیک بپوشانید.
تکه های موز را روی کاغذ قرار دهید. قطعات برش خورده را از هم جدا کنید زیرا در صورت یخ زدن خشک می شوند.
تکه های موز را با پلاستیک بپوشانید. لبه های سینی فر را با پلاستیک بپوشانید تا از ورود هوا جلوگیری شود. این کار از قهوه ای شدن موز جلوگیری می کند.
سینی را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید
مرحله 3. برش های موز را به یک ظرف در بسته منتقل کنید و در فریزر نگهداری کنید
کشو را از یخچال خارج کنید
پوشش پلاستیکی را بردارید و از انبر برای انتقال قطعات یخ زده به یک ظرف دربسته استفاده کنید.
کاسه را دوباره در یخچال قرار دهید تا موز حفظ شود.
موز یخ زده 3 تا 4 ماه خوب می ماند. از این روش می توانید برای نگهداری قارچ های تازه نیز استفاده کنید.
روش سوم: کل موز را در یخچال قرار دهید
اگر کل فرآیند برش و انجماد را خیلی سخت میدانید، میتوانید موز را در کیسههای قابل مهر و موم قرار دهید و تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید. اگرچه ممکن است چندین ماه دوام نیاورد، اما معمولاً در عرض یک هفته نسبتاً خوب می شود. با این حال، مطمئن شوید که موز کاملا رسیده است. اگر سبز باشد، دمای سرد می تواند از رسیدن میوه جلوگیری کند.
مرحله 1. هر موز را در یک کیسه زیپ دار قرار دهید
موزهای کاملا رسیده را در یک کیسه زیپ دار قرار دهید و آن را ببندید. بهتر است موز را در کیسه های جداگانه بسته بندی کنید تا روی رسیدن موزهای دیگر تاثیری نداشته باشد.
مرحله 2. هوای کیسه ها را خارج کرده و در یخچال قرار دهید
نی را در یک طرف کیسه قرار دهید. قسمت باقیمانده را ببندید.
تمام هوای کیسه را با دهانش مکید.
نی را بردارید و کیسه را کاملا ببندید.
این کار را با هر موز انجام دهید. موزها را در جای جدیدی در یخچال قرار دهید.
موز در این حالت بیش از یک هفته باقی می ماند
نحوه نگهداری موز در یخچال
روش اول: موز را در یک کیسه کاغذی قهوه ای رنگ نگهداری کنید
اگر شما تنها فردی هستید که در خانه موز می خورید، می توانید یک دسته موز بخرید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد. با این حال، خوردن موز نارس اساساً سخت و ناخوشایند است. برای سرعت بخشیدن به فرآیند رسیدن، می توانید آنها را در یک منطقه گرم در داخل یک کیسه کاغذی قهوه ای نگهداری کنید. این کیسه گاز اتیلن را به دام می اندازد و باعث رسیدن میوه می شود
روش گام به گام: موزها را در یک کیسه کاغذی قهوه ای در جای گرم قرار دهید.
2 یا 3 موز را در یک کیسه کاغذی قهوه ای قرار دهید. اگر موز اضافی دارید، چند بسته درست کنید. اگر فقط یک موز دارید، یک سیب یا گلابی را در کیسه قرار دهید تا به فرآیند رسیدن کمک کند.
کیسه را تا کرده و مهر و موم کنید.
کیسه را نزدیک پنجره آشپزخانه که نور خورشید زیادی دریافت می کند قرار دهید.
روش اول: موز کامل را فریز کنید
موز له شده را لزوما نباید در سطل زباله انداخت. می توان از آنها برای تهیه اسموتی نان و موز استفاده کرد. اما باید آن را به روش صحیح نگه دارید تا کاملا سیاه نشود. ساده ترین راه برای نگهداری آنها فریز کردن آنهاست.
روش گام به گام: موز را در کیسه های قابل بسته شدن مجدد فریز کنید
موز له شده را در کیسه قرار دهید و در آن را ببندید. اگر موز بیشتری دارید، آنها را جداگانه در کیسه های جداگانه بسته بندی کنید.
همچنین اگر موز خیلی چسبناک نیست، پوست آن را بگیرید و سپس در کیسه نگه دارید.
موز رسیده به مدت 3 تا 6 ماه یخ زده می ماند.
نکات مهم در مورد موز
به جای پوست کندن موز از ساقه به پایین، سعی کنید آن را از انتهای دیگر پوست بگیرید. این تضمین می کند که مقدار کمتری از رشته های فیبری به پوست موز بچسبد
موز رسیده را نیز می توان له کرد و برای تهیه ماسک صورت برای پوست های خشک استفاده کرد.
را
می توانید مقداری آب لیمو روی موز بریزید و از قهوه ای شدن آن جلوگیری کنید.