نگاهی به «شاخصهای اقتصادی در دوره پهلوی»
دومین کتاب شاخص های اقتصادی دوره پهلوی (1440-1450) تالیف حسین رضایی در انتشارات سرخهر منتشر شد.
یورنا به گزارش روابط عمومی سوره مهر، «شاخصهای اقتصادی در دوران پهلوی» مجموعهای از مقالات کارشناسان گروه تخصصی پژوهشی انقلاب اسلامی در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی و 1350 است که دهها مقاله را استخراج کردهاند. دسته بندی در موضوعات مختلف، آنها را مورد بررسی قرار داد و هر کدام را به طور جداگانه مورد مطالعه قرار داد. سپس شاخص های مناسب برای گروه بندی نهایی با توجه به مضامین بررسی شده در اختیار نویسندگان قرار گرفت.
رویکرد اصلی این گروه توجه به شاخص های اقتصادی دهه 40 و 50 است. بررسی شاخصهای زندگی مردم و سیاستگذاری دولت در تأمین مشاغل و معیشت مردم، مورد توجه کارشناسان گروه تخصصی پژوهشی در تدوین مقالات این کتاب بوده است.
کتاب «شاخصهای اقتصادی در دوران پهلوی» مشتمل بر ده مقاله با عناوین زیر است:
«بررسی معیشت روستاییان و تأثیر آن بر روند انقلاب اسلامی» نوشته غلامعلی سلیمانی، «درآمد – مخارج و مصرف خانوارهای ایرانی (1357-1340)» نوشته نادا عظیمی، «جامعه شناسی کالای ایرانی در دهه 40 و 1950» نوشته صفیه رضایی، انگیزههای اعتصابات اقتصادی در سالهای پایانی رژیم پهلوی (56 تا 57) نوشته سید محمد جواد قربی، ورود بازاریابان به جنبش و انقلاب (انگیزههای اقتصادی) نوشته غلامعلی سلیمانی، چرا. تجمل گرایی و اشراف طبقه مرفه (بر اساس «شاخص های اقتصادی)» نوشته «زهرا سعیدی»، «ایده ها و سیاست های اقتصادی بازرگانان و دولت موقت» نوشته «مرتضی باغیان»، «تحلیلی عینی اقتصاد» دیدگاههای اقتصادی امام خمینی (ره) در سالهای 1356 تا 1359 توسط «میشم البلباسی» و «شعارهای اقتصاد مردمی و انتظارات و مطالبات اقتصادی مردم از سال 1359 تا 1359» به قلم مجید صادقانی و «تأثیر حاشیه سازی در روند پیروزی انقلاب» نوشته غلامعلی سلیمانی.
«شاخصهای اقتصادی در دوران پهلوی» در شمارگان 300 نسخه و قیمت 345 هزار تومان در بازار نشر عرضه میشود.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا