نقش ژنتیک در ابتلا به آب سیاه – یورنا

دکتر سعید شوکوی راد ، با اشاره به اینکه گلوکوم (آب سیاه) آسیب عصبی بینایی است که مهمترین آنها فشار چشم است ، گفت: بیشتر افراد بیماری خود را نمی دانند و به مرحله پیشرفته بیماری می روند.
وی افزود: گلوکوم یا آب سیاه بیماری است که به عصب بینایی آسیب می رساند و هنگامی که مایع در محفظه قدامی چشم جمع می شود رخ می دهد و این مایع اضافی فشار داخل چشم را بالا می برد و به عصب بینایی آسیب می رساند.
Shokouhi Radh گفت: مایع مسئول تغذیه و سالم نگه داشتن چشم است و اظهار داشت: “این مایع پس از ترشح و گردش در داخل چشم ، از طریق زاویه چشم و مجاری ، واقع در قسمت جلوی چشم تخلیه می شود.”
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد خاطرنشان کرد: در افراد مبتلا به گلوکوم ، محل زهکشی در چشم مسدود شده و مایع درون چشم نمی تواند از چشم خارج شود. بنابراین ، مایع تولید شده به طور مرتب انباشته می شود و فشار داخل چشم را افزایش می دهد.
وی گفت: با اشاره به اینکه گلوکوم یکی از دلایل نابینایی در افراد بالای 5 سال است که با تشخیص به موقع و درمان زودرس می توان از آن جلوگیری کرد: گلوکوم اولیه زاویه باز و گلوکوم بسته (گلوکوم باریک و باریک) است.
Shokouhi Rad ، با بیان اینکه گلوکوم اولیه شایع ترین نوع آب سیاه است ، گفت که شروع این بیماری به دلیل عدم ترشح مایعات در چشم تدریجی است ، که منجر به افزایش فشار داخل چشم و آسیب عصب می شود. این نوع آب سیاه بدون درد است و در روزهای اولیه هیچ تغییری در بینایی ایجاد نمی کند.
وی افزود: هنگامی که عنبیه بسیار نزدیک به ساختمانهای تخلیه مایع از زاویه است ، گلوکوم با زاویه بسته ایجاد می شود. در این افراد ، عنبیه می تواند زاویه تخلیه مایع را از چشم مسدود کند.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد اظهار داشت: گلوکوم بسته بسته ممکن است به طور ناگهانی و حاد رخ دهد ، که به آن گلوکوم زاویه حاد گفته می شود.
شوكواداد با اشاره به اینكه علائم حمله حاد گلوكوم شامل دید ناگهانی ، سردرد ، سردرد ، حالت تهوع ، استفراغ و بینایی رنگین کمان در اطراف چراغ ها است ، گفت: “نوع دیگر گلوکوم زاویه مزمن است که در ابتدا هیچ علامتی ندارد ، بنابراین بیمار از این بیماری آگاه نیست.” اگر شخصی با زاویه بسته بلافاصله درمان نشود ، ممکن است کور شود.
وی گفت: بعضی اوقات گلوکوم در اثر برخی از بیماری های چشم یا عمومی یا مصرف مواد مخدر ایجاد می شود ، که به آن گلوکوم ثانویه گفته می شود ، گفت: گلوکوم ثانویه ممکن است نوع باز یا نوع بسته باشد و به دلیل کورتیکواستروئید (کورتیکواستروئید) یا کورتیکواستروئیدها یا تزریق چشم که باعث آسیب به چشم می شود. سودوکسوپولیسم ایجاد می شود.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد اظهار داشت که گلوکوم مادرزادی یا گلوکوم کودکی در نوزادان و کودکان دیده می شود و معمولاً قبل از سن یک نفر تشخیص داده می شود.
به گفته وزارت بهداشت ، وی گفت: در بیماران مبتلا به استرس طبیعی ، فشار چشم در حد طبیعی است ، اما علائمی مانند ظهور لکه های کور در میدان بینایی دارای آسیب عصب بینایی است.
شوکویراد گفت: افراد بالای 5 سال ، سابقه خانوادگی گلوکوم ، فشار زیاد چشم ، دیابت ، فشار خون بالا ، میگرن ، نقص چشم ، تروما چشم ، استفاده طولانی مدت از داروهای استروئیدی ، ضخامت نازک قرنیه و عصب کوچک بینایی احتمالاً باعث ایجاد گلوکوم می شوند.