نقش محوری قوه قضاییه در انجام صحیح تکالیف سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی

تبلیغات بنری


گفتگو

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش وجوه به دست آمده با اشاره به نقش محوری قوه قضائیه در انجام صحیح وظایف و وظایف این سازمان، اقدامات تحول آفرین این سازمان را نمادی از جدیت دانست. تلاش های قوه قضاییه

یورنا- سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش پول ممالیک در بازدید از یورنا به تشریح عملکرد این سازمان با همکاری مقام قضایی در هفته قوه قضائیه پرداخت.

نقش محوری قوه قضاییه در انجام صحیح وظایف تنظیم جمع آوری و فروش اموال

مدیر کل سازماندهی جمع آوری و فروش اموال تملک شده در گفتگو با میزان وی با اشاره به توسعه مالکیت اموال در دولت سیزدهم و نقش قوه قضائیه در این امر، گفت: این سازمان به نوعی سازمان بین دستگاهی است؛ این سازمان به نوعی سازمان بین المللی است. ترکیب مجمع عمومی این سازمان متشکل از وزیر اقتصاد و دارایی به عنوان رئیس مجمع، دادستان کل کشور، وزیر کشور، وزیر دادگستری و رئیس سازمان برنامه و بودجه است. ; در خود سازمان یک شورای عالی نظارت وجود دارد.

نقش محوری قوه قضاییه در انجام صحیح وظایف تنظیم جمع آوری و فروش اموال

وی افزود: این آیین نامه تصریح می کند که قوه قضائیه نقش محوری را برای انجام صحیح وظایف و تکالیف تنظیم جمع آوری و فروش اموال ایفا می کند.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: رئیس جمهور شهید در زمانی که ریاست قوه قضائیه را برعهده داشت جلساتی برگزار و از مسئولان وقت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و نمایندگان قوه قضائیه دعوت به عمل آورد. و نهادهای ذیربط نسبت به پیگیری مشکلات مقررات املاک از آن زمان اقدام کنند.

اجتهاد گفت: در سال 1400 هجری شمسی پس از اولین سفر منطقه ای رئیس جمهور شهید و بازدید وی از بندر بوشهر، اعلام کردند که تخصیص کالا باید با همکاری قوه قضائیه انجام شود. بلافاصله رئیس قوه قضائیه از انبارهای سازمان املاک در تهران بازدید کرد و تعامل بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفت.

نقش محوری قوه قضاییه در انجام صحیح وظایف تنظیم جمع آوری و فروش اموال

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه رئیس جمهور اقدامات تحول آفرین سازمان مدیریت اموال را نمادی از نتیجه پیگیری جدی و تعامل بسیار خوب با قوه قضائیه می داند، تصریح کرد: وزیر اقتصاد نیز بارها بر نقش محوری تاکید کرده است. قوه قضائیه در تحول در تعیین تکلیف کالاهای سازمان مدیریت املاک اشاره کرده است.

وی به جلسات کارگروه ویژه نظارت بر اجرای احکام در دادستانی کل کشور اشاره کرد و گفت: در این جلسات بسیاری از مشکلات تنظیم املاک در خصوص تخصیص کالاهای متروکه مطرح و رفع می شود.

اجتهادی گفت: پیگیری های ویژه و مستمر رئیس قوه قضائیه و تعیین تکلیف به روسای قضات و دادستان های استانداری مرکزی باعث شد تا مسئولان دستگاه قضایی در استانداری ها به صورت مستمر از دفاتر و انبارهای این قوه بازدید کنند. . سازمان اموال.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملکی با اشاره به اینکه طی 3 سال دولت سیزدهم با همکاری قوه قضائیه انهدام کالاها 336 درصد افزایش داشته است، گفت: برخی از این کالاها منهدم شده و توسط رئیس دستگاه قضایی در بندر شهید رجایی استانداری هرمزگان که از سال های گذشته در انبارها دیده شده بودند و خراب شده بودند.

معاون وزیر اقتصاد افزود: در سال 1402 هجری شمسی رشد انهدام کالاها به منفی 26 درصد نسبت به سال 1401 هجری قمری کاهش یافت که دلیل آن از بین رفتن بیشتر کالاهای باقی مانده از سال های گذشته بود. از طرفی برای تسریع در روند تخصیص کالا با در نظر گرفتن سرعت تصمیم یا دستور فروش مراجع رسیدگی کننده، در حال حاضر کالای فاسدشدنی نداریم.

اجتهاد با بیان اینکه در سه ماهه اول سال 1403 هجری شمسی، 281 مزایده در 26 ایالت کشور برگزار شد، تصریح کرد: در این مدت 4 هزار و 500 نوع کالا به ارزش 34 میلیارد تومان با 101 درصد افزایش به فروش رسید. در مقایسه با قیمت پایه که بود.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در این مزایده به 24 هزار و 100 نفر رسید، بیان کرد: کالاهای عرضه شده در این حراجی ها لوازم برقی خانگی، ظروف آشپزخانه، ابزار نظافتی، کالاهای دیجیتال، وسایل سرمایشی و گرمایشی و منسوجات است.

نرخ بازگشت کالا به 19 درصد رسید

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملکی گفت: با وجود افزایش حجم پرونده هایی که در 3 سال عمر 13 ساله دولت به آنها رسیدگی شد، نرخ بازگشت کالا به 19 درصد رسید. این رقم در مقایسه با گذشته 46 درصد بوده و حاصل تعامل سازمان اموال تملک با دستگاه های جابجایی است.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به راه اندازی سامانه سئات و پیگیری های قضایی در این زمینه تصریح کرد: راه اندازی سامانه با موفقیت انجام شد و رئیس سازمان بازرسی و همکارانش همراه بودند. سازمان سلب مالکیت در این مورد.

افزایش 1920 درصدی قفسه های انبار

اجتهادی با اشاره به توسعه و تجهیز انبارها و کلام قوه قضائیه گفت: در دولت سیزدهم با افزایش 1920 درصدی انبارها مواجه بودیم به طوری که قبل از این دولت در مجموع 2300 متر مربع انبار در سطح کشور داشتیم. در کل کشور، اما اکنون این تعداد به 90000 متر مربع رسیده است.

وی به خرید انبارهای استاندارد اشاره کرد و تایید کرد: بیش از 50 درصد انبارها را انبارهای هوشمند املاک تشکیل می دهند و در سال 1401 هجری شمسی توانستیم 51 هزار مترمربع و در سال 1402 هجری شمسی 123 هزار متر مربع را خریداری کنیم.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملکی همچنین از پیگیری های شخصی رئیس قوه قضائیه در تعیین تکلیف نقل و انتقال کالا قدردانی کرد و اظهار داشت: ورود رئیس جمهور شهید و رئیس قوه قضائیه به این عرصه در سال های اخیر از تضییع گسترده حقوق مردم و بیت المال جلوگیری کرده است.

مزایده ماشین آلات راهسازی تیرماه برگزار شد

همزمان با سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان به موجب رأی مرجع عمومی دیوان عدالت اداریبخشنامه مدیران میانی گمرک که به موجب آن کالاهای مجاز مشروط جزو کالاهای ممنوعه قرار گرفته بود، لغو شد.

بر اساس این گزارش، مدیران میانی گمرک جمهوری اسلامی ایران در شهریور 1402 بخشنامه ای صادر کردند که به موجب آن کالاهایی که طبق قانون مجاز مشروط محسوب می شدند، جزو کالاهای ممنوعه قرار می گرفتند.

این بخشنامه در حالی تصویب شد که صدور بخشنامه از سوی مدیران مرکزی گمرک فاقد سند قانونی بود و مدیران مرکزی گمرک با صدور این بخشنامه درصدد تفسیر قانون بودند که تفسیر قانون یکی از مواردی است وظایف قانونگذار و قضات

با لغو این بخشنامه شرایط برای رها شدن حدود 300 دستگاه از 900 دستگاه راهسازی در گمرک بندر شهید رجایی و استان بوشهر فراهم شد.

اجتهادی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای تعیین تخصیص ماشین آلات راهسازی گفت: پس از سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان و رای دیوان عدالت اداری، ماشین آلات راهسازی در اختیار سازمان قرار گرفت و آغاز به کار اولیه شد. انجام شد و اقدامات لازم برای اخذ مجوز انجام شد.

وی افزود: با توجه به اینکه قانون بودجه سال 1403 هجری شمسی نیز ظرفیت قانونی تعیین تکلیف این دستگاه ها را داشت، قانون بودجه در 21 خرداد 1403 هجری شمسی صادر شد.

اجتهادی به ضرورت قانون بودجه در تعیین تخصیص این ماشین آلات اشاره کرد و گفت: قرار است تخصیص این ماشین آلات از طریق مزایده هایی که تیرماه آینده برگزار می شود در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا