معرفی کشورهای حوزه مقاومت از زاویهای متفاوت/ سرزمین تمدنها یک رویداد بزرگ و بی سابقه در کشور است
نمایشگاه سرزمین تمدن ها که از ۱۴ مرداد ماه آینده فعالیت خود را آغاز می کند، مخاطبان خود را به سفری آزاد در جغرافیای فرهنگی و تاریخی کشورهای مقاومت که دروازه تمدن بشری هستند می برد.
یورنا – به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، محمدامین توکل زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از افتتاح نمایشگاه بزرگ و بی سابقه سرزمین تمدن ها در برج میلاد تهران خبر داد. . امروزه نیز هرگاه صحبت از مقاومت به میان میآید و نام کشورهای مقاومت به میان میآید، افکار عمومی ناخودآگاه به سمت تحرکات نظامی و اخبار جنگی سوق داده میشود، اما این نمایشگاه با ویژگیهای منحصربهفرد خود، با هدف جلب توجه عموم مردم و کسانی که که اخبار و مسائل کشورهای مقاومت را دنبال می کنند، فراتر از اخبار نظامی است و آن را به ریشه های فرهنگی و تاریخی می برد.
وی به ویژگی های فرهنگی کشورهای حوزه مقاومت اشاره کرد و افزود: برای رسیدن به هدف تمدنی و دستیابی به تمدن نوین اسلامی باید تمدن های کهن، علل ظهور و سقوط آنها را شناخت و به سمت آنها حرکت کرد. و دستیابی به آن بر اساس شاخص ها و مبانی اسلامی. کشورهایی که امروزه از آنها به عنوان جبهه مقاومت یاد می شود، قدمتی طولانی دارند و معرفی این تاریخ و این فرهنگ غنی به افکار عمومی یکی از وظایف راهبردی در برخورد با موضوع مقاومت است.
توکلی زاده گفت: سرزمین تمدن ها رویدادی موثر و پویا است که دربرگیرنده عناصر فرهنگی تاریخی و ارجاعات کشورهای مقاومت یعنی ایران، سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین است و قطعاً می تواند گام مهمی در عمق باشد. ” معرفی و نمایش چهره واقعی و شگفت انگیز این کشورها.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به نقشه راهی که رهبر معظم انقلاب در خصوص رنسانس تمدنی اسلامی ترسیم کردند، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانات خود فرمودند: در اجلاس بیداری کنفرانس جهانی اسلام (سپتامبر 2013) آمده است: «شکی نیست که تحولات اجتماعی «پروژههای بزرگ همیشه بر پایههای تاریخی و فرهنگی بنا شده و محصول انباشت دانش و تجربیات است». هدف ما از طریق برنامه ریزی و آماده سازی نمایشگاه سرزمین تمدن ها، افزایش آگاهی جامعه از رویدادهای مهم در نواحی مقاومت و آشنایی عموم مردم با افتخارات ناحیه مقاومت است. تردیدی نیست که اشتراکات فرهنگی تمدن ها می تواند به اتحاد ملت های مقاوم و تقویت قدرت آنها کمک کند.
وی در پایان افزود: روایت این نمایشگاه از دروازه ملل در تخت جمشید آغاز می شود و تا پالمیرای اشکانی در سوریه، دروازه تاریخی بعلبک در لبنان، ارگ بابل در عراق، دروازه ردعا در یمن و غزه ادامه دارد. محله ای در الجزایر سرانجام به ساخت مسجد الاقصی (قبه الصخره) و پایان آن به قدس شریف می رسد. این رویداد فرهنگی حاصل تلاش صدها هنرمند، طراح و همکاران ما در برج میلاد است که با تلاش فراوان ایجاد شده است و جا دارد از همه آنها تشکر کنم.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا