مبطلات روزه کدامند و اگر مرتکب شدیم چه کنیم؟ – یورنا

تبلیغات بنری


چند روز باقی مانده است تا آغاز ماه مقدس ماه رمضان و احکام این ماه مقدس باید مورد بررسی قرار گیرد. در این گزارش ، احکام روزه ارائه شده است.

طبق گفته Tabnak به نقل از فارس ؛ ۱۰ این روزه را باطل می کند ، از جمله خوردن و آشامیدن ، خودارضایی ، دروغ گفتن به خدا و پیامبر ، تحویل گرد و غبار ضخیم به داخل گلو ، فرو بردن سر به درون آب ، صبح و تا صبح صبح. روزه گرفتن به دلیل کفاره عمدی افطار نیست ، اما اگر بیماری تا سال بعد از بین برود ، لازم است روزه را انجام دهید ، در غیر این صورت تأخیر به تأخیر می افتد و اگر بیماری برطرف نشود ، فقط یک مد باید پرداخت شود.

روزه گرفتن به دلیل فراموشی روزه فراموشی ، روزه نامعتبر نیست و قضاوت یا کفاره برای او نیست. دلیل نادانی دعاوی به دلیل نادیده گرفتن حکم مذهبی ، کاری را انجام می دهد که روزه را باطل می کند ، مانند عدم خوردن دارو ، و همچنین سایر غذاها ، برای بی اعتبار کردن روزه و خوردن دارو و قضاوت در مورد آن ، اما واجب نیست.

لغو روزه به عمد و بدون بهانه مذهبی است. هر زمان که در ماه مقدس ماه رمضان ، کارهایی که روزه را باطل می کند ، به عمد و بدون بهانه انجام می شود ، علاوه بر این که سریع بی اعتبار می شوند ، و خیانت عمدی واجب است ، در صورت واجب بودن ، چه واجب است. اگر روزه غیر عمدی باشد ، روزه نامعتبر نیست و قضاوت یا کفاره به این شخص نمی رسد.

البته ، اگر زمان روزه گرفتن در وضو با اطمینان آب و آب ریخته شود ، اگر برای دعا دعا واجب باشد ، روزه سریع آن صحیح است ، اما اگر برای نماز غیر دبلیو یا عدم وجود آن مانند خنک کننده و مانند آن انجام شود ، باید ریخته شود. از دو ماه روزه گرفتن ، که باید یک ماه و حداقل یک روز از ماه دوم روزه بگیرد ، یا از فقرا تغذیه کند ، تأخیر تأخیر یک مد ، یعنی 2 گرم آرد گندم ، نان ، برنج یا سایر غذاهایی است که باید به فقرا داده شود.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *