قدردانی از روایت نمایشی شهیدی که ارتش تک نفره بود – یورنا
به گزارش یورنا، به نقل از: دفاع پرس، محمد حبیبی، مدیرعامل جمعیت تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و محمدکاظم تبار، دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، همزمان با نمایش نمایش «جاودانه» به نویسندگی و کارگردانی. مسعود احمدی در دومین هفته اجرای عمومی این دوره از جشنواره و با حضور همسری از مرحوم امین تارخ شهرستان شیراز به پاس قدردانی از گروه اجرایی این نمایش.
محمدکاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پس از تماشای نمایش «بیدوران» به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی گفت: امروز شاهد نمایشی با عنوان «بیدوران» بودیم که الهام گرفته از زندگی شهید عباس است. ” دوران از خلبانان شجاع دوران دفاع مقدس. یک شهید بزرگوار در دوران شکوهمند دفاع مقدس نمایشی دلاورانه ارائه کرد و گروه اجرایی این نمایش توانست به درستی به بخشی از زندگی این شهید عزیز بپردازد که شجاعانه وارد قلب دشمن شد و او را رها کرد. موفقیتی بی نظیر از دریچه هنر تئاتر. مسیری که در انتخاب این محتوا باید در اختیار گروه اجرایی قرار گیرد خصوصی است.
وی افزود: شهید دوران شهیدی بود که توانست به عنوان ارتشی یک نفره در مقابل سبعیت و جنایات حزب بعث عراق ایستادگی کند. در واقع تماشای این گونه آثار تئاتری این امید است که بتوانیم قهرمانان جنگ سرزمینمان را بهتر بشناسیم و در چنین آثاری به تماشای آنها بنشینیم. امروز شاهد ارائه سخنرانی با موضوع شهید عباس دوران بودیم که خانواده اش را ترک کرد و باعث افتخار ایران شد.
دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت تاکید کرد: نسل جوان ما اطلاعات کافی و کاملی از این بزرگان و بازماندگان در طول تاریخ این سرزمین ندارد و من معتقدم این نسل با تماشا و تماشای این مردم به شناخت و بصیرت خواهند رسید. چنین نمایشنامه هایی پیدا خواهد کرد.
«توجه به زندگی و مجاهدتهای شهدا و مجاهدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «توجه به عملیاتها و رویدادهای مهم دفاع مقدس و دفاع مقدس» «حرم و محور مقاومت»، «توجه به نقش و ارزش تاریخی زنان و مادران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «توجه به نقش شهدای مدافع امنیت با نگاهی ویژه به شهدای انقلاب اسلامی» 1401، حوادث تروریستی شاه شرق و شورای اسلامی، «مقاومت، مقاومت و آزار و اذیت مردم فلسطین به ویژه وقایع اخیر غزه، «حماسه طوفان الاقصی و حماسه وعده حق»، «معرفی مهمترین چهرههای مبارز تاریخ معاصر»، «ایران و جهان و مقاومت آنها در برابر استکبار، استعمار و استبداد» نیز از اولویت های جشنواره است که در بخش «تئاتر» این دوره متفاوت از دوره های قبلی برگزار می شود.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت در پاییز و زمستان 1403 هجری شمسی به دبیری محمدکاظم تبار به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس در تهران و شهرهای مختلف کشور برگزار می شود.