فواید شگفت‌انگیز روغن بادام زمینی – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا»، اشاره به شهروندی آنلاین؛ کره بادام زمینی سزاوار توجه بیشتری است. این روغن بیشتر یک ابزار پخت و پز است و به دلیل نقطه دود بالا و طعم آجیلی معروف است. در اینجا برخی از فواید شگفت‌انگیز کره بادام‌زمینی برای سلامتی و اینکه چرا باید در انباری شما باشد، آورده شده است.

محافظت در برابر بیماری های قلبی

کره بادام زمینی به طور طبیعی سرشار از فیتوسترول است، ترکیبات گیاهی که کلسترول را در بدن تقلید می کنند. این ترکیبات برای جذب و کاهش سطح کلسترول با کلسترول رژیم غذایی رقابت می کنند. طبق مطالعات، فیتواسترول ها به بهبود سلامت عروق و کاهش خطر تصلب شرایین نیز کمک می کنند. برخلاف سایر چربی ها، کره بادام زمینی تعادلی بین چربی های تک و چند غیراشباع ایجاد می کند.

منبع طبیعی طول عمر

رسوراترول، یک آنتی اکسیدان قوی موجود در کره بادام زمینی، اغلب با سلامت قلب و عروق، کاهش التهاب و بهبود عملکرد مغز مرتبط است. این ترکیب همچنین دارای مزایای ضد پیری است زیرا با استرس اکسیداتیو که آسیب سلولی را تسریع می کند مبارزه می کند. محتوای رسوراترول کره بادام زمینی آن را به یک مکمل غذایی منحصر به فرد در مقایسه با روغن های سنتی تبدیل می کند.

اثر ترمیم زخم

روغن بادام زمینی دارای غلظت بالایی از ویتامین E (توکوفرول) است که خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد و بهبود زخم را تسریع می کند. خواص ضد التهابی آن می تواند شرایطی مانند اگزما یا پسوریازیس را کاهش دهد. خواص اسیدهای چرب موجود در روغن گردو سد چربی پوست را تقویت می کند، از از دست دادن آب جلوگیری می کند و پوست را هیدراته نگه می دارد.

بهترین راه برای متعادل کردن هورمون ها

چیزی که کره بادام زمینی را متفاوت می کند، توانایی آن در تاثیرگذاری بر سلامت هورمونی است. این روغن حاوی اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه (PUFA) مانند اسید لینولئیک است که پیش ساز تولید هورمون هستند. این اسیدهای چرب به تنظیم پاسخ بدن به التهاب کمک می کنند و ارتباطات سلولی را بهبود می بخشند که می تواند تأثیر مثبتی بر عدم تعادل هورمونی داشته باشد.

تقویت عملکرد شناختی با امگا 6

در حالی که چربی های امگا 3 اغلب مورد توجه قرار می گیرند، اسیدهای چرب امگا 6 به همان اندازه مهم هستند و کره بادام زمینی منبع غنی از این اسیدها است. این اسیدهای چرب برای سلامت مغز، ارتقای ارتباطات عصبی و کاهش زوال شناختی مرتبط با افزایش سن مهم هستند. رسوراترول موجود در روغن بادام زمینی با محافظت از سلول های مغز در برابر آسیب سمی یا استرس اکسیداتیو، این را تکمیل می کند و به طور بالقوه خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر را کاهش می دهد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *