صهیونیست‌ها در لندن محاکمه می‌شوند – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا» به نقل از: یورنا شاهد گردهمایی اساتید دانشگاه، اندیشمندان، فعالان حقوق بشر و نمایندگان نهادهای رسانه ای و جامعه مدنی در شهر لندن، پایتخت انگلیس با هدف برگزاری دادگاه نمادین غزه بود؛ ابتکاری مستقل که قرار بود در این شهر برگزار شود. یک «دادگاه انسانیت و وجدان» باشد و در ایفای هر نقشی کند بود.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این ابتکار توسط ریچارد فالک، کارشناس برجسته حقوق بین الملل و گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل در امور فلسطین اشغالی رهبری شد و قرار است این دادگاه جایگزینی برای دادگاه های بین المللی باشد و زمینه محاکمه را فراهم کند. ارائه شکایات جامعه مدنی و بررسی جنایات و تخلفات در جریان جنگ غزه. این طرح تحت عنوان «دادگاه غزه» ارائه شد و اخیراً جلسات تدارکاتی به مدت دو روز در لندن برگزار شد که طی آن حدود 100 شرکت کننده گرد هم آمدند.

نشست دو روزه «دادگاه غزه» در لندن

کمیته ای که ریاست این دادگاه را بر عهده دارد شامل چهره های برجسته از جمله مایکل لینک و هلال الور و گزارشگران ویژه سابق سازمان ملل، نورا اریکات، سوزان اکرم، احمد کوراوغلو، جان رینولدز، دیانا بوتو، جمیل آیدین و بنی گرین است که همگی از اساتید دانشگاه هستند.

اعضای این دیوان را نیز متفکران و فعالان شناخته شده در عرصه های مختلف از سراسر جهان تشکیل می دهند.

نشست دو روزه «دادگاه غزه» در لندن

به گزارش آناتولی، اندیشمندان و فعالان مشهوری از جمله ایلان پاپ، جف هالپر، اوسامی مکدیسی، آیهان گیتل و کورنل وست در آخرین نشست دو روزه این دادگاه در لندن شرکت کردند. نائومی کلاین، اصلی بالی، محمود ممدانی، کرج مخیبر، حاتم بازیان، محمد کارلی، سامی الاریان، فرانک بارت، حسن جبارین، ویلی در موتونگا، ویکتور کاتان و ویکتوریا بریتن حضور داشتند.

این دادگاه در اولین روز کاری خود نشست ویژه ای با نمایندگان گروه های حقوق بشر و سازمان های جامعه مدنی طرفدار فلسطین که قرار است نقش اساسی در جلسات دادگاه ایفا کنند، برگزار کرد.

از جمله سازمان‌های شرکت‌کننده می‌توان به «قانون برای فلسطین»، «شبکه سازمان‌های محیط‌زیست فلسطین»، «شبکه مدیریت غذای عربی»، «مرکز عدالت»، سازمان حقوق بشر «الحق»، «مرکز فلسطینی برای بشر» اشاره کرد. حقوق» و دیگران. این سازمان از فلسطین حمایت می کند.

نشست دو روزه «دادگاه غزه» در لندن

جلسات اخیر این دادگاه در لندن بر تعریف و ایجاد راهبردهای عملیاتی، رویه های لجستیکی و اصول ارتباطی متمرکز بوده است.

سازمان دهندگان این دادگاه اعلام کردند که قرار است مرحله دوم جلسات آن در ماه می 2025 در سارایوو، بوسنی و هرزگوین برگزار شود و طی آن گزارش های تهیه شده، اظهارات شاهدان و پیش نویس اعلامیه ها منتشر شود. پس از آن اظهارات نمایندگان و وکلای گروه های آسیب دیده و شاهدان عینی خبره ارائه می شود.

جلسات اصلی و محاکمه، که بخش اصلی این طرح است، قرار است در اکتبر 2025 در استانبول، ترکیه برگزار شود.

بر اساس این گزارش، کمیته کارشناسی طی جلسات خود در استانبول، پیش نویس یافته ها و تصمیمات دادگاه را با در نظر گرفتن شهادت شهود و اظهارات سازمان ها و شهروندان فلسطینی آسیب دیده ارائه خواهد کرد.

این دادگاه در نهایت با ارائه مشاوره حقوقی صحیح، آگاهی و اطلاعات جهانی در مورد بحران غزه را افزایش می دهد و تصمیمات ویژه ای را بر اساس رویه دادگاه اعلام می کند.

تشکیل این دادگاه نشان دهنده نارضایتی روزافزون حامیان فلسطین از ناکارآمدی نظام رسمی دادگستری بین المللی و دادگاه های سازمان ملل از جمله دیوان بین المللی دادگستری و دیوان کیفری بین المللی در رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان است. مردم فلسطینی ها، تاخیرها، محدودیت ها و عدم پیشرفت در این مجامع بین المللی در این راستا.

مقامات اجرایی پروژه نمادین «دادگاه غزه» در بیانیه‌ای بر تعهد این دادگاه برای فراگیر و در دسترس همگان و دعوت از شاهدان، گروه‌ها و افراد فلسطینی که مستقیماً تحت تأثیر جنگ قرار گرفته‌اند، تأکید کردند.

به گفته برگزارکنندگان، این دادگاه قرار است با تمرکز بر آسیب های انسانی ناشی از سیاست ها و اقدامات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی، خلایی را که در جهان وجود داشته و توسط مجامع بین المللی پر نشده است، پر کند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا