سیری در مراتب معنوی و روضه حضرت رقیه (س) / محرم زمانی مناسب برای کسب درسهایی از زندگی اصحاب سیدالشهدا (ع) است
گفتگو
یک کارشناس علوم قرآن، بررسی اسناد صحیح زندگی یاران امام حسین (علیه السلام) و چگونگی حضور آنان در واقعه کربلا را مهم دانست و خواستار توجه به مسائل معنوی شد. سطح و صلوات برای حضرت رقیه (سلام الله علیها). در صورت لزوم.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن وکیلی در گفتگو با مرحله رقیه (سلام الله علیها) فرمود: روز سوم از دهه اول. ماه محرم به نام اصحاب و قبر حضرت رقیه نامگذاری شده است و این مهم در دو دهه اخیر به دلیل اقامه نماز و گره گشایی توسعه یافته و نام آن به نام حضرت رقیه (رض) منسوب است. بر او و خاندانش درود فرست و درود فرست.
وی ادامه داد: حضرت رقیه (سلام الله علیها) در پنج صفر رحلت کردند، اما ماجرای تلخ زندگی ایشان باعث شد که بحث در دهه اول محرم بیشتر شود. علاقه مندان می توانند برای بررسی زندگی این بانوی بزرگوار به کتاب شهادت شام برای اثبات حضور دردناک امام حسین (علیه السلام) در واقعه کربلا مراجعه کنند و نکاتی را در مورد زندگی این بانوی بزرگ مطالعه کنند. زن به مدت چهار سال
وکیلی با ارائه و توضیح علت نگارش کتاب «شهادت الشام» بیان کرد: هدف این کتاب اثبات وجود حضرت رقیه (سلام الله علیها) و تبیین آثار واقعه کربلاست در این کتاب اسناد معتبر و روایات فراوانی وجود دارد، حتی گفته های تاریخی و مرثیه هایی که به وجود این زن اشاره می کنند و به او اشاره می کنند و برای اثبات وجود آن، تاریخ بررسی شده است. اما جالب ترین قسمت کتاب، قسمت پایانی اثر با عنوان زندانی عشق و سفیر دمشق است که شامل مروری روایی و مستند از زندگی حضرت رقیه (سلام الله علیها) می باشد. می تواند در عین تخصصی بودن برای عموم قابل خواندن باشد.
وی به مقام حضرت رقیه (سلام الله علیها) اشاره کرد و تصریح کرد: این بانوی بزرگوار دارای مقام معنوی و مستجاب دعا هستند; او به آنها اهمیت می داد. از این رو ضریح حضرت رقیه (سلام الله علیها) در بسیاری از اماکن مذهبی، در خانه و مساجد برپا می شود.
این کارشناس علوم قرآنی رویکرد سایر شهدای کربلا را مورد اشاره قرار داد و افزود: زندگی و رویکرد هر یک از شهدای کربلا مفید است و عثمانی باید در آن تأمل و تفکر کرد، اما بعد از آن دیدارش با امام حسین (علیه السلام) چند روز قبل از واقعه کربلا به او پیوست و در روز عاشورا به شهادت رسید. به عنوان نماد تحول درونی در سپاه امام حسین (علیه السلام) شناخته می شود.
وی به مسلم بن عوسجه اسدی که او را مظهر استواری و استواری می دانند اشاره کرد و گفت: پس از شهادت مسلم بن عقیل; او با اهل بیتش در کوفه عوسجه به امام حسین (علیه السلام) پیوست و سرانجام اولین شهید عاشورا شد. در این تقسیم بندی عده ای مظهر عشق و برخی دیگر مظهر استواری بودند و هر کدام حکایت و درسی برای تدبر و تأمل داشتند که مطالعه زندگی آنها مثمر ثمر خواهد بود.
وی تاکید کرد: در عقد محرم زمان برای در نظر گرفتن و عبرت گرفتن از اهل ایمان و حق است و در عین حال توجه به شرایط اهل ظلم مهم است. پس از این فرصت برای انتخاب صحیح سبک زندگی خود استفاده کنید.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا