رتبه ایران برای تولید علم در زمینه طب مکمل – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش «یورنا»، نفیسه حسینی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری «همایش ملی طب ایرانی طب سوزنی و داروسازی سنتی» که در مجتمع شهادت سلامت برگزار شد، اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه بخش‌هایی به‌طور ویژه اختصاص داده شده است. به طب سنتی

مدیرکل دفتر طب ایرانی و وابسته وزارت بهداشت افزود: در گذشته افرادی را داشتیم که در حوزه طب ایرانی مورد تایید وزارت بهداشت نبودند اما اکنون شاهد حضور متخصصان پزشکی ایرانی هستیم. در رسانه ها در سطح منطقه ای و ملی.

وی به نظارت بر فعالیت طب ایرانی و سنتی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: بحث نظارت و تنظیم حوزه طب سنتی با جدیت در حال پیگیری است و تنظیم فضای مجازی می تواند به تنظیم فعالیت ها در فضای واقعی نیز کمک کند. .

الحسینی گفت: از آنجایی که سبک زندگی، کیفیت و برنامه ریزی زندگی فرد باید توسط متخصص طب سنتی بررسی شود، مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی بیشتر و بین 20 تا 45 دقیقه و گاهی بیشتر طول می کشد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: ویزیت پزشکیان متخصص ایرانی طی دو سال گذشته تحت پوشش بیمه بوده و 56 قلم داروی گیاهی نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است و راه هنوز برای سایر اقلام و خدمات قابل بیمه در سالهای آینده باز است

وی افزود: سه خدمت ایرانی نیز در صورت دریافت خدمات از پزشک متخصص طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار می گیرند و هدف آنها کاهش هزینه های مردم است.

حسینی با اشاره به اینکه هدف استفاده از طب ایرانی بهبود سبک زندگی است، افزود: اکنون طب ایرانی در سطوح مختلف برای پیشگیری و درمان بیماری ها استفاده می شود.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و وابسته وزارت بهداشت با اشاره به وجود 56 دانشکده بهداشت طب ایرانی در کشور افزود: از این تعداد 29 دانشکده دولتی و 27 مرکز خصوصی هستند.

وی با اشاره به اینکه 516 متخصص ایرانی در کشور مشغول به کار هستند، افزود: 9 دانشکده علوم پزشکی ایران و تکمیلی و 11 گروه از متخصصان ایرانی در کشور دایر هستند.

حسینی افزود: ایران برای چهارمین سال متوالی رتبه چهارم تولید علمی در حوزه طب مکمل و جایگزین را پس از چین، هند و آمریکا کسب کرد.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *