رئیس جمهور میزبان احزاب مخالف شد – یورنا

تبلیغات بنری


بیش از 4 ماه از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم می گذرد، انتخاباتی که در آن مسعود مازیکیان با اکثریت 16 میلیون رای بر کرسی کشیش دست یافت، همان کرسی که اردوگاه راست و تندروهای خاص این جناح در اختیار داشتند. برنامه ریزی شده بود، اما آنها از کمپین بازنده بیرون آمدند.

به گزارش یورنا به نقل از روزنامه خبرآنلاین، شاید به همین دلیل طی چهار ماه گذشته گروهی از تندروهای این اردوگاه از همه روش ها برای تخریب رئیس جمهور و دولت وی استفاده کردند. از تهدید پزشکان به حبس و برکناری وی از ریاست جمهوری گرفته تا ایجاد تفرقه بین آرای مردم برای وی و تلاش برای برکناری ظریف از سمت معاونت.

با وجود این فشارها، مدیکیان که با شعار وحدت ملی دولت خود را تشکیل داده بود، در صد روزه دولت خود با برخی از سیاستمداران و احزاب سیاسی دیدار کرد. بر اساس جزئیات سیاسیون و آنچه در سایت دولت منتشر شده است، این دیدارها تکرار وعده ها و شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور بوده و هیچ چیز جدیدی در آن شنیده نشده است.
اولین مهمان ثبات!

مسعود بزکیان در اولین دیدار خود با احزاب، میزبان احزاب بود. گروهی از تندروهایی که در طول مبارزات انتخاباتی تمام تلاش خود را برای مبارزه با پزشکان گذاشتند تا او نتواند در میدان پیروز شود. اما پس از پیروزی نخست‌وزیر چهاردهم، تا کنون، این جناح که دایره نفوذ گسترده‌ای در نهادهای سیاسی و رسانه‌ای مانند مجلس، صدا و سیما دارد، دست از تخریب علیه دولت برنداشته است.

با این حال، بر اساس اظهارات مجید متغیفر، سخنگوی رسمی این سازمان، روز سه‌شنبه ۲۴ مهرماه، شجاعان به پاستور رفتند تا درباره موضوعاتی مانند گروه ویژه اقدام مالی، توافق و لزوم بکارگیری جوانان در پست‌های اجرایی صحبت کنند. سازمان.

پزشکان در دیدار با مردم بار دیگر بر وحدت ملی تاکید کردند و از وحدت و انسجام صحبت کردند. وی همچنین از انتخابات پرهیز کرد و گفت: هدف و تلاش ما این است که با رفتار و رفتار صحیح و اصولی و نه دوری بخشی از جامعه را که ناراحت هستند و از خود گلایه دارند دور هم جمع کنیم و با نظم و ترتیب روز به روز بر آنها بیافزاییم. ” قضاوت.

دیدار با بازیگران و ادعایی علیه ظریف

دومین جلسه پزشکان با حضور اعضای شورای نمایندگان استان تهران در پاستور همراه است. با توجه به پیشرفت پزشکان در مجلس و روال کاری روسای جمهور سابق، این یک ملاقات عادی و معمولی است. اما ادعای عجیب نمایندگان تندرو مانند حمید رسایی و کامران غضنفری پس از این دیدار در نهایت منجر به ایجاد درگیری بین پسر رئیس جمهور و رسایی شد.

حمید رسایی یکی از مخالفان سرسخت محمدجواد ظریف که با تکیه بر قانون مشاغل حساس سعی در برکناری وی دارد، پس از این جلسه مدعی شد که پزشکان به او سمتی در دولت داده اند تا از مخالفت ظریف جلوگیری کنند. این ادعا از سوی غضنفری، یکی دیگر از نمایندگان تندرو مجلس نیز تایید شد، اما یوسف میزیکیان، فرزند رئیس جمهور در پاسخ به این ادعاها در شبکه اجتماعی توانمندها از حلقه انقلاب مواضع ضد وفاق به نفع ایران نیست. دوستی و برادری من با دکتر ظریف ماسونه است و خیرخواهی و وفاداری ایشان به نظام و ایران قابل انکار نیست.

پزشکان در انتخابات میزبان هواداران او بودند

مدیکیان، تنها کاندیدای جبهه اصلاحات که توانست از کاندیدای شورای نگهبان عبور کند، در جریان انتخابات از حمایت اردوگاه چپ برخوردار بود. اعضای این جبهه تاکنون دو بار با مسعود بازیکیان دیدار کرده اند که اولین دیدار آن روز 11 مرداد در ساختمان شهید رجایی بوده است. دومین جلسه 26 آبان پس از شکایت اصلاح طلبان از رئیس جمهور برگزار شد. گلایه هایی که پس از انتخاب برخی از 13 وزیر دولت در دولت چهاردهم و انتصاب اصولگرایان تندرو در دولت به وجود آمد و انتقاد اصلاح طلبان را به دنبال داشت.

اما گلایه ها و انتقادات اصلاح طلبان از پزشکان در این جلسه توجه او را به خود جلب کرد. وی افزود: در این روند تلاش های زیادی برای همفکری و همدلی صورت گرفت و در مجموع نتایج بدی نداشت و باید صراحتا از حمایت رئیس مجلس و اعضای مجلس و همچنین رئیس جمهور تشکر کنم. قوه قضائیه در این زمینه.» . البته از ابتدا هیچ گروهی نمی خواست ما به نتیجه برسیم و هنوز هم تلاش می کنند. در نهایت موفق به انتخاب وزرا، معرفی و کسب رای از مجلس نمایندگان شدیم به طوری که میانگین آرای وزرا در تاریخ مجلس نمایندگان بی سابقه بود.

نخست وزیر چهاردهم با اشاره به روند انتخاب استانداران در دولت تاکید کرد: در انتخاب استانداران که همچنان ادامه دارد و جلسات زیادی در حال برگزاری است، تلاش بر این بود که به اجماع برسیم. همانطور که می دانید نهادهای مختلف در مورد انتصابات نظر دارند و اگر با این نهادها به نتیجه نرسیدیم نمی توانیم استاندار سنی انتخاب کنیم یا از ساکنان محلی به عنوان استاندار در استان هایی مانند سیستان، بلوچستان و کردستان استفاده کنیم. و این یک دستاورد بزرگ است.»
پزشکان و طرف مقابل دور یک میز

حزب اسلامگرای المطلب، یکی دیگر از احزاب شرکت کننده در انتخابات دولت چهاردهم، از دیگر مهمانانی بود که از پزشکان دیدن کرد. جلسه ای که در روزهای اخیر در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد و اصولگرایان میهمان رئیس جمهور بودند و نه در جهت گیری سیاسی و نه فکری در کنار وی نبودند.

بحث تحزب، کارآمدی نظام سیاسی، وحدت ملی، عملکرد دولت و انتخاب استانداران از مهمترین موضوعاتی بود که مسعود مززیان در این جلسه به آن اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، اسدالله بادامشیان، دبیرکل این حزب سنتی اصولگرا در گفت‌وگویی درباره دیدار با پزشکان تأیید کرد: رئیس‌جمهور به ما گفت که حزب موتلفه با همه دولت‌ها همکاری داشته است. هر دولتی.» که با اکثریت آرا قدرت را به دست می گیرد و «التنفذ ولایت فقیه را به دست می آورد. ما وظیفه خود می دانیم که به آن دولت کمک کنیم و در کنار آن باشیم. شهید رجایی و شهید باهنر هم از حزب موتلفه بودند».

وی گفت: حزب موتلفه با آقای المبازیکیان موافق است و طبق نظر استاندار تمام تلاش ما برای موفقیت دولت است و موفقیت دولت در گرو حل مشکلات جامعه و رضایت عمومی مردم است. مردم ملت، این واضح است. سایر احزاب نیز وظیفه دارند رئیس جمهور منتخب را توسط افراد مسئول در استانداری همراهی کنند.

همچنین دیدار متفاوتی با میانجی/فضیح الهاشمی برگزار شد

از دیگر مهمانان پزشکان می توان به اعضای حزب کارگزاران اشاره کرد که به عنوان مهمان ویژه به دیدار رئیس جمهور رفته بودند. فیضه هاشمی رفسنجانی، دختر آیت الله هاشمی که در سال 1401 پس از اعتراضات سیاسی به زندان اوین رفت و مدتی آزاد شد، در این جلسه حضور داشت.

پزشکان در این نشست اعلام کردند که در خصوص لغو سرماخوردگی، دیدگاه مشترکی بین روسای جمهور کشور حاصل شده است. وی با اشاره به انتخابات فرمانداران عرب، بلوچ و سنی خواستار حمایت از رهبری حکومت شد و تاکید کرد که؛ وی افزود: این امر جز با حمایت مقام معظم رهبری و ایجاد همدلی با سایر نهادها و سازمان ها میسر نشد.

رسیدگی به مشکلات زندانیان سیاسی کشور بر اساس قوانین موجود، ارائه برنامه های پیشنهادی به دولت در حوزه سیاست خارجی، ارائه راهکار برای حل مشکلات اقتصادی و ضرورت تجدید و نوسازی دولت و کمک گرفتن از دولت. حامیان در کشور قوه مجریه، رفع فیلترینگ و پیگیری لایحه قانون خشونت علیه زنان توسط دولت از دیگر نکات مطرح شده از سوی حاضران در این جلسه بود.

انتقاد از حضور مخالفان پزشکی در دولت

آخرین مهمانان پزشکان در زمان نگارش این گزارش اعضای حزب اعتدال و توسعه بودند. علی جنتی، محمود واعظی و محمدباقر نوبخت از برجسته ترین میهمانان حاضر در این نشست بودند. موضوع وحدت ملی یکی از مهمترین نکات مطرح شده در این جلسه بود و حتی اعتدال گرایان از حضور مخالفان پزشکی در دولت چهاردهم گلایه داشتند.

ماجیان در این باره گفت: امروز بر اساس فرمایشات پیامبر و ائمه اطهار از همه کسانی که در چارچوب اسناد و سیاست ها می توانند ما را در تحقق اهداف دولت در سازندگی ایران یاری کنند، می خواهم. سیستم حتی اگر کار بدی انجام دهد از آن استفاده خواهم کرد حتی اگر در انتخابات به رقیبم رای بدهم.»

تلاش برای رفع فیلترینگ، تفاهم با سران سایر قوا در این زمینه و ایجاد بسترهای لازم برای بهره مندی از توانمندی های جوانان از دیگر اقدامات دولت بود. در این جلسه پزشکان به آنها اشاره کردند و گفتند: به نظر من اگر درست عمل کنیم، مخالفت با انقلاب نیست، با آن مخالف است. این عملکرد ماست.”

واحد خوب است اما …

اگرچه برخی از سیاستمداران دیدارهای پزشکان با سیاستمداران و احزاب سیاسی را نشانه حرکت به سمت هماهنگی ملی و تلاش پزشکان برای دست دادن با مخالفان خود می دانند، اما برخی نیز معتقدند که این وضعیت پزشکان را از روز اول کار در پاستور درگیر کرده است در داخل کشور و مسائل منطقه ای بحران است و نیازی به برگزاری چنین جلساتی نیست و تمرکز اصلی دولت باید از یک سو بر حل چالش های معیشتی و اقتصادی باشد. و از طرفی مشکلات فرهنگی و اجتماعی را پیگیری کنند. و البته یافتن راهی برای حل چالش های سیاست خارجی.

از سوی دیگر، برخی تحلیل‌گران ائتلاف ملی را مانند پوست هندوانه زیر پای رئیس‌جمهور می‌دانند و معتقدند تندروهایی که تمام تلاش خود را برای شکست دولت چهاردهم انجام دادند، مسیر ائتلاف را دنبال نخواهند کرد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا