در هیچ دورانی به رئیس جمهور تا این حد حمله نمی‌شد – یورنا

تبلیغات بنری


همزمان با انتشار اخبار احتمالی استیضاح حداقل 2 یا 3 وزیر دولت چهاردهم، هجمه هایی علیه مسعود مزیخیان نیز مطرح می شود و این در شرایطی است که دولت چهاردهم با چالش بزرگی در این زمینه مواجه است. برای مذاکره و انعقاد قرارداد جدید با کشورهای اروپایی و آمریکایی.

به گزارش یورنا نیوز به نقل از فرا، عبدالنصیر همتی وزیر اقتصاد، محسن پاک نژاد وزیر نفت و احمد میدری وزیر کار، تعاون و حمایت اجتماعی زیر چاقو نمایندگان مجلس قرار دارند که ظاهرا از وضعیت اقتصادی راضی نیستند. فعالیت های این وزرا علاوه بر این پیش نویس توافق نامه ریاست جمهوری که قرار بود پل ارتباطی محافل سیاسی کشور باشد، آنطور که انتظار می رفت پیش نرفت.

مسعود بیزیکیان چندی پیش درباره وحدت گفت: کشور ما برای رسیدن به منویات رهبر انقلاب نیازمند وحدت و وحدت است. بدون رهبری واحد، بدون ملت واحد و بدون سیاست و چشم انداز روشن، جامعه نمی تواند به وحدت برسد. ما با کمک و حمایت همه دستگاه های دولتی مشکل را حل خواهیم کرد. اکنون اختلافات در سطح بحران است، اما ما می توانیم آنها را با هم حل کنیم.”

اگرچه پزشکان همچنان بر این اتحاد اصرار دارند، اما برخی بهارستانی ها و برخی از منتقدان شدید دولت معتقدند شعار این قرارداد فقط حرف و اجرای آن است. بسیار ضعیف است. علاوه بر این برخی تندروها نیز از شعار استعفای پزشکان حمایت می کنند و معتقدند رئیس جمهور باید استعفا دهد. بر اساس این شرایط سؤالاتی مطرح می شود که تندروها از درگیری با حکومت سکولار به دنبال چه هستند و این درگیری چه پیامدهایی خواهد داشت؟

محمد هاشمی رفسنجانی از اعضای هیئت موسس حزب کارگزاران سازندگی و از فعالان سیاسی به این سوالات پاسخ داد.

برخی گروه های افراطی همزمان از دولت و ملت انتقام می گیرند

محمد هاشمی رفسنجانی به فرارو گفت: افرادی که اکنون به آقای مزیکیان و تیم دولت حمله می کنند عمدتاً افرادی هستند که به عنوان مخالفان انتخاباتی آقای مزیکیان در زمان انتخابات فعالیت می کردند. به نظر می رسد این افراد هنوز شکست در انتخابات را باور نکرده و نپذیرفته اند، دوران رقابت به پایان رسیده و در حال ادامه رقابتی هستند که مدت هاست به پایان رسیده است. این افراد نه تنها در انتخابات شکست خوردند، بلکه تفکر آنها در انتخابات نیز شکست خورد و ظاهراً اکنون در صدد جبران این شکست هستند. حمله به دولتی که هنوز یک سال از عمرش نمی گذرد و چند ماه از عمرش می گذرد، مبنایی جز نوعی رقابت قدیمی و ویرانگر ندارد که هنوز ادامه دارد و اصلا معلوم نیست کشور برای چه چیزی خوب است».

وی افزود: به نظر می رسد برخی گروه های تندرو که در نهادهای مختلف از مجلس گرفته تا دستگاه های دیگر حضور دارند با هر وسیله و کارشکنی شرایطی را ایجاد می کنند که دولت نتواند به پیشرفت و ساماندهی فعالیت های مختلف دست پیدا کند. این گروه واقعاً نگاهی به مصالح ملت ندارند و انگار در انتخابات ریاست جمهوری گذشته ملت به آنها رای نداده، حتی دلشان برای ملت نمی سوزد و می خواهند از ملت انتقام بگیرند. باشه این گروه در اصل یک انتقام جوی دو طرفه است که هم از دولت حاکم (که رقیب آنها بود و آنها را شکست داد) و هم از ملت (که با شرکت در انتخابات حاضر به حذف آنها نشدند) انتقام بگیرند. دلیل این رفتارها را خودشان باید پرسید اما حقیقت این است که این طیف فکری که قصد حذف دولت چهاردهم را دارند را می توان گروهی به شدت خودخواه دانست.

در هیچ دوره قبلی تا این حد به رئیس جمهور حمله نشده است

این فعال سیاسی ادامه داد: برخی از افراد منشعب از تفکرات خود مدام سعی می کنند آقای مزیکیان را وادار به استعفا کنند. آقای مدشیان آدمی نیست که در برابر مشکلات استعفا بدهد و الزاما استعفا نمی دهد و به نظر من این توانایی را دارد که 8 سال رئیس جمهور ایران باشد، بلکه بدنامی و بدنامی از این دست است. فشار و تلاش برای برکناری رئیس جمهور منتخب مردم، برای کسانی که آشکارا و پنهان به دنبال استعفا و استعفا هستند. آقای مدزیکیان هستند، خواهند ماند. نگاهی به سابقه فعالیت روسای جمهور مختلف در ایران در دوران پس از انقلاب اسلامی نشان می دهد که اگرچه همه روسای جمهور از طریق انتخابات مردمی و در شرایط کاملا رقابتی وارد ریاست جمهوری شدند، اما رقابت و آتش بین گروه های سیاسی همچنان ادامه دارد. صندوق های رای و پس از مشخص شدن نتایج انتخابات، هیچ درگیری و تنشی بین رئیس جمهور منتخب و گروه های رقیب ایجاد نشد و همه برای رشد و توسعه کشور تلاش کردند. ما هرگز در تاریخ سیاسی کشور شاهد چنین رفتارهایی نبودیم و در همه موارد تا دولت چهاردهم، پس از انتخاب رئیس جمهور، همه تلاش کردند تا از دولت منتخب حمایت کنند».

وی افزود: درست است که همیشه اختلاف نظر، انتقاد و پیشنهاد وجود دارد، اما به ندرت پیش می آید که گروهی بخواهد در دولت دخالت کند تا جایی که رئیس جمهور استعفا دهد، چطور است، رئیس جمهور مسئول اجرای موارد مهم است. مسائل کشور است و نمی تواند وانمود کند که رئیس جمهور هویتی مستقل از نظام دارد. حقیقت این است که وقتی به دولت و رئیس جمهور حمله می شود، رئیس جمهور و تیمش در حل مسائل کشور کند عمل می کنند می گویند این نوع حمله بی ارزش است، خوب است که چنین مهاجمانی بفهمند که نمی توان کشور را بر اساس عقاید متضاد اداره کرد و دولت فعلی که دارد. تمام تلاش خود را برای ایجاد وفاق و همدلی در کشور انجام داده است، باید به مشکلات بیگانگان توجه کند. و سیاست داخلی

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *