درباره سمت جدید علی اکبر صالحی ۷۵ ساله/ از تولد در عراق تا ریاست بر بنیاد ایرانشناسی – یورنا

انتصاب علی اکبر سالی به عنوان رئیس بنیاد مطالعات ایران ، اگرچه از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی ساخته شده است ، اما سرانجام رئیس جمهور را امضا می کند تا امضای آن برآورده نشود.
مطابق سرویس فرهنگی Tabnakبا علی اکبر صالحی در عراق متولد شد و سپس در سن شش سالگی به ایران آمد. اکنون ، پنج سال پس از آمدن به ایران و ترک انواع بخش ها و وزارتخانه ها ، این بار او با ریاکاری جدید بازنشسته می شود.بشر سه سال پس از ورود از عراق به ایران ، وی به ریاست بنیاد مطالعات ایران برگزار شد. چیز عجیبی که هیچ سابقه ای از رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و وزیر امور خارجه سابق ندارد.
تنها مکانی که رابطه بنیاد با علی اکبر صالحی یافت می شود ، قزوین است؛ ؛ جایی که او در سالن عمارت قزوین سعد اللتانا برای خودش قرار دارد یک موزه آماده شده است و تمام هدایا و آثاری که در طول وزارت امور خارجه وی وجود دارد به او اهدا شده بود ، به نام خودش نگه داشتن
مرکز مطالعات دانشگاه ایران تهراناکنون ، هنگام ارسال نامه به نامه تبریک ببخشید از این انتخاب اگرچه آنها دولت را نادان از میراث ایرانی می نامند ، اما ممکن است آنقدر بدبین نباشند. با این حال ، دولت نشان داده است که برای بازنشستگان خود ، بیشتر از نیروهای جوان فکر می کند. صالبی ، که گفته بود در ابتدای دفتر دولت و قبل از انتخابات وزیران ، سرانجام بنیاد مطالعات ایران را در هر کجا که ممکن باشد ، هر جا که دولت آن را بداند ، نگه می دارد. وقتی اولین قرار ملاقات است ، نتیجه این است که در پایان کار ، سرانجام به مکانی برای ارتباط با شخص تبدیل می شود.

صالبی ، یک سال 6 ساله ، یک بیماری شدید را پشت سر گذاشته است و به نظر می رسد انرژی و توانایی مدیریت دارد. اما ایران هنوز هم باید مسئولیت ستاد رئیس جمهور دیگر را ببیند. با این حال ، کاملاً نامربوط.
برخی ، مانند دهباشی ، علی اکبر صالحی را عراقی الراقی خوانده اند که هیچ ارتباطی با ایرانی شناسی ندارد. و البته او در کربلا متولد شد. به این معنا ، استفاده از یک فیزیکدان در هشت سالگی فاقد حداقل استاندارد مدیریت است و چیزی جز معجزه برانگیخته نمی شود.
خود سالجی در مورد اصالت خود گفته است: در کربلا متولد شد اما پدر من در قزوین متولد شد و در همان شهر ، خانواده ای را تشکیل می دهد ، اما سرنوشت تولد من در کربلا همیشه از خداوند متعال ، یکی از افتخارات زندگی من در کربلا و باز کردن جهان ، سپاسگزار بوده است.
اما فراتر از همه اینها ، بنیاد مطالعات ایران اساساً به یک متخصص و نخبگان در این زمینه نیاز دارد تا چیز جدیدی را در این زمینه بسازد. در غیر این صورت انتخاب های حمل و نقل از هر جهت ، راه به نقطه آنها آن را نخواهند گرفت. تجزیه و تحلیل بیشمار و منفی نیز بر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت تأثیر خواهد گذاشت. در چنین محیطی ، سخنگوی دولت انتصاب صالبی را “گامی ارزشمند در درک و گسترش فرهنگ ، تاریخ و تمدن ایران” می داند.
قرار ملاقات عجیب و عجیب ترین پذیرش آن
انتخاب های عجیب دولت موضوعی است ، اما بالاتر از آن پذیرش این انتخاب ها توسط کسانی است که تصور نمی شد در چنین فضایی چنین مسئولیت هایی را به عهده بگیرند. اکنون ، جذابیت و پیگیری آنها دویست معجزه ایجاد می کند. شخصیتی که رئیس دانشگاه فناوری شریف و دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین است ، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر امور خارجه بوده است و به نظر می رسد در زمینه علمی و ویژه خود یک تحصیل کرده و نبوغ است. او نباید در سن شش سالگی چنین مسئولیت را بپذیردبشر این پذیرش نشان می دهد که مقامات ما خود را رئیس و ریاست جمهوری می دانند تا اینکه مسئولیت پذیر باشند. هر کجا که باشد ، مهم است که آنها بتوانند ریاست جمهوری داشته باشند و نام رسمی را برای خود حفظ کنند و همچنان خود را از قرار گرفتن در معرض فراموشی دور نگه دارند.
وی گفت که او سالها به تنهایی یا با خانواده به بازار عرضه نشده است ، بهتر است برای این منظور از برنامه های بازنشستگی و مشاوره استفاده کنیم. هر چند پزشکان مسعود که به نوعی همسر علی اکبر صالبی هستند و هر دو اورمیا هستند ، او آمادگی ویژه ای برای صالبی دید و او مشتاقانه پذیرفته شد.
بنیاد مطالعات ایران یک مؤسسه علمی و تحقیقاتی است که در سال 5 تحت نظارت موسسه ریاست جمهوری ایران تأسیس شده است. هدف اصلی این بنیاد مطالعه و تحقیق در زمینه های مربوط به فرهنگ و تمدن ایران است.
رئیس اول بنیاد حسن حبیبی بود که توسط محمد خاتامی منصوب شد و تا زمان مرگ در این مقام کار کرد. پس از او ، محمد خامنه ، برادر رهبر جمهوری اسلامی ، توسط محمود احمدی نژاد به ریاست بنیاد مطالعات ایران منصوب شد.
این بنیاد به ریاست سفارش شهید ابراهیم ریزی ، محمد حسین رجابی داوی ، محقق تاریخ اسلامی و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین برگزار شد. علی اکبر صالبی اکنون به دستور مسعود مدی به عنوان رئیس جدید بنیاد مطالعات ایران انتخاب شده است.
علی اکبر صالبی می توانست گزینه ای مطلوب برای مشاوره در زمینه های خاص ، به ویژه در زمینه تخصص خود باشد. اما حضور وی در بنیاد مطالعات ایران چیزی جز اشتباه نخواهد بود. شاید بهترین واکنش واکنش دانشگاه ایران تهران باشد که گفت: آقای صالحی می خواست به شما تبریک بگویم اما ما نتوانستیمبشر