خودروهای شوتی، بوی مرگ میدهند! – یورنا
به گزارش «یورنا» از مهر، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی به تاثیر منفی خودروهای آسیب دیده بر اقتصاد کشور اشاره کرد و نوشت: پدیده خودروهای قاچاق که به تصادفات خودروها معروف است، در سال 1392 به دلیل مشکلات ناشی از خودروهای غیرقانونی، خودروهای غیرقانونی و خودروهای آسیب دیده وارد بازار شدند. تبدیل شده است. منبع و علت تصادفات دردناک سال های اخیر در جاده های کشور. خودروهایی که با سرعت زیاد از مسیرهای مختلف عبور می کنند تا محموله قاچاق را به منازل برسانند و حقوق بگیرند و برای این افراد آنچه مهم است نفع شخصی و سودی است که از حمل و نقل محموله قاچاق به دست می آورند. آنها به راحتی می توانند خود را از بسیاری از واقعیت ها بپوشانند و بسیاری از مشکلات ناشی از اقدامات مجرمانه خود را نادیده بگیرند.
اما رانندگان خودروهای تیراندازی باید بدانند که با اقدامات مجرمانه خود امنیت جاده ها و شهروندان را به خطر می اندازند در 6 ماهه امسال بیش از 177 حادثه فوتی بر اثر حرکات تیراندازی به ثبت رسیده است. بر اثر این حوادث 269 نفر از شهروندان و هموطنانمان خارج از ضوابط و مقررات جان خود را از دست دادند یعنی 269 خانواده عزادار هستند و ممکن است تعداد زیادی از این افراد جان باخته و کشته شده باشند. بی خانمانی و آوارگی آنها باعث شد بنیان یک خانواده از هم بپاشد و بررسی این موضوع مشکلات زیادی را به همراه دارد.
علاوه بر تصادفات فوتی، در 6 ماه گذشته بیش از 186 مورد جراحات ناشی از حضور خودروها و رانندگی خارج از قوانین این خودروها بوده و بستگان آنها نمی توانند این کار را انجام دهند. و برای رفع هزینه های درمان و نگهداری این افراد خانواده های آنها باید مسافت های زیادی را طی کنند و در بسیاری از این موارد می بینیم که این امکان برای خانواده آنها غیرممکن است.
یا اینکه چه تعداد کارگر در اثر ورود به کشور بیکار خواهند شد و چه نتایج منفی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و … از بیکاری آنها حاصل خواهد شد.
رانندگان خودروهای تیراندازی خواه ناخواه مقصر این مشکلات هستند و سهم بسزایی در بروز این مشکلات دارند و باید در برابر خداوند متعال، قانون و جوانان خود پاسخگو باشند.
خودروهای گلوله دار گاری هایی هستند که بوی مرگ می دهند و متاسفانه در سال های اخیر به یک معضل تبدیل شده اند و به راحتی امنیت و آرامش همشهریان را در مسیرهای مواصلاتی به خطر می اندازند و حمل و نقل کالاهای قاچاق را در عرصه اقتصادی با مشکل مواجه می کنند. .می آورند
همچنین در 8 ماهه امسال 6 میلیارد و 566 میلیون تومان کالای قاچاق از ماشین های تیراندازی کشف شد که تاثیر مخرب این پدیده هولناک بر اقتصاد کشور را ثابت می کند.
پلیس تصمیم گرفته است با همکاری و استفاده از توانمندی های سایر سازمان ها با این پدیده وحشتناک و غیرعادی (تیراندازی به خودروها) به صورت جدی، جدی و قانونی مبارزه کند.
هموطنان عزیز می توانند با شماره 096300 پلیس امنیت اقتصادی فرجه اخبار و اطلاعات خود را در مورد تیراندازی به دست آورند. باید خودروها را کاهش دهد تعدادی کشته و تلفات در جاده ها وجود دارد.