خدماترسانی حوزه سلامت به زائران و مسافران در مرز خسروی افزایش یافت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش خدمات بهداشتی و درمانی به زائران و مسافران در مرز خسروی خبر داد و گفت: مرکز فوریت های پزشکی در مرز خسروی می تواند روزانه به 1000 زائر از اربعین خدمات ارائه دهد. اساس
یورنا – بنابر اعلام ویپدا، بهرام عینالله امروز (شنبه) 9 تیرماه پس از افتتاح مرکز فوریتهای پزشکی مرز خسروی گفت: در این مرکز خوابگاه مجهزی ساخته شده است که گنجایش 100 بهورز و متخصص را دارد.
وزیر بهداشت از مرکز فوریت های پزشکی مرز خسروی به عنوان یک بیمارستان کوچک یاد کرد و گفت: این مرکز علاوه بر امکانات اضافی مانند آزمایشگاه و تصویربرداری دارای کلینیک های مختلف است و کادر درمانی و متخصصان زیادی به صورت داوطلبانه در آن مستقر خواهند شد. .
عین اللهی ادامه داد: با توجه به نزدیک بودن مرزهای خسروی به عراق و استقبال مردم از این مرزها، ساخت مرکز فوریت های پزشکی خسروی در سال 1401 آغاز شد و با تلاش اورژانس کشور در کمتر از دو سال ساخته شد.
وزیر بهداشت با اشاره به مزایای مرز خسروی و همجواری با بغداد و سایر شهرهای عراق، انتظار داشت که نزدیک به دو میلیون زائر برای زیارت اربعین امسال مرز خسروی را انتخاب کنند.
عینلهی تصریح کرد: مرکز فوریتهای پزشکی مرز خسروی میتواند روزانه به 1000 زائر اربعین و در خارج از ایام اربعین به حداقل 60 مسافر و زائر خدمات ارائه دهد.
به گفته وزیر بهداشت، نظارت مستمر بر موکب ها و اطعام زائران از دیگر وظایف مرکز فوریت های پزشکی خسروی، نظارت بر مرزها از نظر ورود بیماری است.
تحول حوزه سلامت در دولت سیزدهم
وزیر بهداشت همچنین در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در حوزه سلامت گفت: دولت آیت الله رئیسی در مدت سه سال آنقدر در حوزه سلامت تغییراتی ایجاد کرده که در حوزه بیمارستانی تقریباً 17 هزار تخت بیمارستانی دارد. به کل تخت های بیمارستانی کشور اضافه شد.
عین اللهی افزود: بیمارستان سرپل ذهاب استان کرمانشاه 90 درصد با کمک خیرین ساخته شده و تا پایان امسال آماده بهره برداری است.
وی به افتتاح 3100 پروژه بهداشتی از جمله خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت در کشور در طول فعالیت دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: در نظر داشتیم تا پایان سال تعداد این مراکز را به 4400 مرکز برسانیم. دولت.” “.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا