جنگی دیگر پیش روی مردم غزه! – یورنا

تبلیغات بنری


آسوشیتدپرس در گزارش خود از سختی‌ها و مشکلاتی که ساکنان غزه در فصل زمستان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، پرداخت و نوشت: بسیاری از فلسطینی‌های آواره اسرائیل که حدود 2 میلیون نفر هستند، سعی می‌کنند از خود در برابر باد، سرما و باران محافظت کنند. سرما می افتد زمستان از راه می رسد.

به گزارش یورنا به نقل از خبرگزاری فارس: به گفته امدادگران و پناهجویان غزه، نبود پتو و لباس گرم و کمبود چوب برای ایجاد آتش، زندگی را برای پناهجویان بسیار دشوار کرده است.

شادیه ایاده که از شهر رفح در جنوب کشور به منطقه ساحلی المواسی آواره شده است، می گوید که فقط یک پتو و یک بطری آب گرم برای محافظت از فرزندانش در برابر سرمای زمستان در اختیار دارد. چادر پوسیده آنها

او گفت که وقتی از خانه فرار کردند، فرزندانش فقط لباس تابستانی همراه داشتند. آنها مجبور بودند برای گرم شدن از اقوام و دوستان خود مقداری لباس قرض بگیرند. سازمان ملل اخیرا هشدار داده است که آوارگانی که در پناهگاه های موقت زندگی می کنند ممکن است نتوانند در زمستان زنده بمانند.

حدود یک میلیون آواره منتظر تسهیلات زمستانی هستند

سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه در به‌روزرسانی وضعیت غزه اعلام کرد که دست‌کم ۹۴۵ هزار نفر به تجهیزات زمستانی نیاز دارند که در غزه بسیار گران شده است. لوئیز واتدریج، سخنگوی آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA)، گفت که سازمان ملل همچنین نگران است که بیماری های عفونی که زمستان گذشته افزایش یافت، در بحبوحه افزایش نرخ سوء تغذیه دوباره افزایش یابد. وی افزود: کمک‌ها تنها به میزان بسیار محدودی توانستند وارد منطقه غزه شوند و او به هیچ وجه مسئولیتی ندارد.

جنگی دیگر در برابر مردم غزه!

عدم کسب مجوز از رژیم صهیونیستی برای انتقال کمک های بشردوستانه

بر اساس این گزارش، آنروا طی چهار هفته گذشته 6000 چادر را در شمال غزه توزیع کرد اما نتوانست آنها را به دیگر مناطق غزه از جمله مناطق بمباران شده توسط اسرائیل تحویل دهد. به گفته واتریج، حداقل 22000 چادر سرپناه وجود دارد و در اردن از تابستان 600000 پتو و 33 کامیون تشک در مصر در مرز رفح ذخیره شده است و به دلیل عدم مجوز اسرائیل و اسرائیل به دست ساکنان غزه نرسیده است. عدم امکان حمل و نقل ایمن آنها

سازمان های امدادی می گویند بسیاری از این اقلام به دلیل رها شدن در زیر آفتاب و باران در پشت مرز تخریب شده و هرگز به دست مردم غزه نمی رسد. TRT افزود که اسرائیل تاکنون بیش از 45000 فلسطینی را که بیشتر آنها زن و کودک بودند در منطقه محاصره شده کشته است.

حملات مستمر رژیم صهیونیستی همچنین باعث کمبود شدید نیازهای اولیه مانند غذا، آب، برق و دارو و آواره شدن تقریباً همه مردم غزه شد. اقدامات اسرائیل برای تشدید محاصره غزه موج جدیدی از انتقادات را برانگیخت. پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان برای دومین بار در دو روز گذشته حملات اسرائیل به غزه را ظالمانه توصیف کرد.

بعد از نماز امروز گفت: به غزه فکر می کنم، به درد و رنج، به آن همه ظلم، به بمباران بچه ها، به بمباران مدارس و بیمارستان ها، چه ظلمی. وی روز شنبه با اشاره به بمباران کودکان غزه در جریان حملات رژیم صهیونیستی گفت: این ظلم است، نه جنگ.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *