تولید کیت‌ تشخیص کمبود فاکتور ۱۳ با قابلیت استفاده آسان

تبلیغات بنری


یک شرکت دانش بنیان ایرانی با توجه به چالش رو به افزایش بیماری های ژنتیکی ناشی از ازدواج های درونی در سیستان و بلوچستان، اقدام به ساخت کیت های تشخیصی اختلالات ژنتیکی با سهولت استفاده در مناطق کم برخوردار کرده است.

به گزارش خبرگزاری برنا، اکبر درجلاله مدیرعامل شرکت تشخیصی دانشبانیان حمین منطقه آزاد چابهار در خصوص محصولات این شرکت و حوزه فعالیت آن گفت: در زمینه تولید کیت تست پزشکی فعالیت می کنیم. با توجه به قرار گرفتن شرکت ما در جنوب شرق کشور در استان سیستان و بلوچستان، با چالشی در رابطه با ازدواج فامیلی در این منطقه مواجه شدیم که منجر به بروز بیماری های ژنتیکی مانند تالاسمی و هموفیلی شده است. در این راستا تولید ابزارهای تشخیصی آزمایشگاهی برای جلوگیری از گسترش و افزایش بیماری های ژنتیکی را آغاز کرده ایم.

وی گفت: تمرکز ما بر بیماری های خونریزی دهنده است، به ویژه کمبود فاکتور 13 یکی از پروتئین های دخیل در انعقاد خون است. کمبود فاکتور 13 یک اختلال ژنتیکی نادر است که به دلیل فقدان فاکتور عملکردی 13 باعث خونریزی غیرطبیعی می شود.

درجلی در خصوص استفاده از محصولات خود در حوزه فعالیت های برنامه ملی و محرومیت زدایی آبادیران گفت: تمرکز ما بر روی تشخیص بیماری های خونریزی دهنده مانند هموفیلی بود. کمبود فاکتور 13 شایع ترین بیماری هموفیلی در استان سیستان و بلوچستان است. به همین دلیل به یکی از روستاهای منطقه خاش رفتیم و توانستیم افراد زیادی را در آن منطقه که به این بیماری مبتلا بودند شناسایی کنیم و از این رو نهادهای متولی سلامت کشور می توانند گام مهمی در رفع این مشکل بردارند. چالش با تعامل با برنامه ملی آبادیران و همچنین شرکت ما در زمینه های ذکر شده.

وی افزود: بسیاری از کودکان این منطقه پس از تولد به دلیل خونریزی مغزی یا خونریزی بند ناف جان خود را از دست می دهند. کیت تشخیصی ما به گونه ای طراحی و تولید شده است که حتی در مناطق روستایی نیز قابل استفاده است. این محصول میزان مرگ و میر ناشی از بیماری فاکتور 13 را کاهش داده است.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *